Tilbage til hotelinfo

Godt 7,0
baseret på 1400 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1400 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,1
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 5,0

Rizy Y. fra Indonesien
Familie med ældre børn
Boede 3 nætter i marts 2016
good place
This hotel has a good place , coz near to anywhere , especially go to legian street .
Anmeldt 31 marts 2016

JANGKUL L. fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede en nat i marts 2016
Joe's apartment
Greeting with 2 Cock roaches, mozzies.
I wouldnt stay again.
Anmeldt 09 marts 2016

Novyandra B. fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 3 nætter i januar 2016
Recommended for backpackers
Hospitality, affordable and cleanliness
It is recommended for u who wanna save your budget.
Anmeldt 03 februar 2016

laurie C. fra Australien
Rejsende alene
Boede en nat i januar 2016
value and location
price proximity staff
Great stay and very happy with the staff ! Helpful and friendly.good budget option close to beach and kuta square
Anmeldt 02 februar 2016

laurie C. fra Australien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i januar 2016
good budget choice
location staff price
Good stay and staff very helpful and efficient
Anmeldt 02 februar 2016

Stephen M. fra Australien
Rejsende alene
Boede en nat i januar 2016
Torn sheets and towels with holes
On my second transit stay (2 weeks after the last) - the hotel was worse. There were holes in the bed sheets. The towels were tiny, thread bare and torn. The soap dispenser was filthy and empty - the staff had left a drinking water bottle with soap in it, rather than cleaning and repairing the broken dispenser. It would be hard to find a dirtier, more run down hotel anywhere.
Anmeldt 19 januar 2016

Stephen M. fra Australien
Rejsende alene
Boede en nat i januar 2016
Poorly maintained hotel
location
I have used this hotel as a cheap transit hotel for a 1 night stay in Bali before heading to other destinations. On this trip, there were no towels, no soap in the room and the room was smelly. Maintenance is very very poor, the rooms are tiny and it is just not worth staying there.
Anmeldt 19 januar 2016

stuart M. fra Sydafrika
Par
Boede 4 nætter i december 2015
Good 2 star guest house
Location, location, locatio
Anmeldt 23 december 2015

chaiguem K. fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede en nat i januar 2015
so so
location, kindly, clean bed
so so, walking street not good
Anmeldt 17 december 2015

ROSNAH R. fra Singapore
Rejsende alene
Boede 2 nætter i august 2015
A good stay for solo travellers
Location, Friendly Staff, Cheap
Location was 10mins walk to the beach, its away from the nightlife as to have a better rest at night. Cheap for solo travellers, got myself a room with bathtub in it.
Anmeldt 16 december 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: