Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Maxima Resort

Penaplata, Babak Distrikt - Samal Ø, Davao City, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Gæsteværelse Maxima Resort Davao City - Altan/Terrasse Maxima Resort Davao City - Altan/Terrasse
Maxima Resort Davao City - Udsigt Maxima Resort Davao City - Udsigt Maxima Resort Davao City - Hotellet udefra Maxima Resort Davao City - Hotellet udefra Maxima Resort Davao City - Hotellet udefra Maxima Resort Davao City - Hotellet udefra Maxima Resort Davao City - Hotellet udefra Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter
Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter Maxima Resort Davao City - Rekreative Faciliteter
Område: Babak Distrikt - Samal Ø Antal værelser: 9
Over gennemsnittet

5,3

baseret på 19 anmeldelser

Hvad kunderne siger:

Området anbefales for:

familiesjov

romantik

strande

Afstand til lufthavn:

Francisco Bangoy Internationale Lufthavn (3.1 Km)

Topattraktioner i området:

Robinson Cybergate (4.4 Km)

Chinatown (5.5 Km)

Victoria Plaza (6.0 Km)

Abreeza Butikscenter (6.0 Km)

Bemærk: Afstande beregnes i lige linje udregnet fra et startpunkt til et destinationspunkt.

  • Spar penge med
    vores Bedste Pris-garanti
  • Fremragende udvalg blandt
    mere end 600.000 hoteller
  • Her for at hjælpe på
    engelsk og 12 andre sprog
Værelsestyper
Maks.
Priser
Hjem ved havet
Aircondition
Aircondition
Hytte
Aircondition
Hjem ved havet
Aircondition

 

Indtast dine datoer
for at se vores bedste priser

Faciliteter på Maxima Resort
Faciliteter

parkering

mødefaciliteter

restaurant

rundvisning

  
Sport og fritid

have

privat strand

vandsport (ikke-motoriseret)

vandsport (motoriseret)

  
Parkering

parkering

  

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Maxima Resort, der er beliggende i Babak Distrikt - Samal Ø, er det perfekte sted at opleve Davao City og dens omgivelser. Herfra har gæster glæde af nem adgang til alt, hvad denne livlige by kan tilbyde. De velholdte omgivelser samt stedets nærhed til Francisco Bangoy Internationale Lufthavn, Sasa Færgeterminal, Lanang Country Klub er med til at give dette hotel sin særlige charme.

På Maxima Resort sikrer den utrolige service og de fremragende faciliteter dig et ophold du ikke vil glemme. Dette hotels bedste faciliteter omfatter parkering, mødefaciliteter, restaurant, rundvisning.

Gæster kan vælge mellem 9 værelser, som alle udstråler en atmosfære af komplet fred og harmoni. Desuden sikrer hotellets væld af fritidstilbud, at du har rigeligt at foretage dig under dit ophold. Uanset hvilket formål du har med din rejse til Davao City, så er Maxima Resort det perfekte sted til en spændende rejse.
Børn og ekstra senge:
Spædbarn 0-1 år
Bor gratis hvis der bruges eksisterende senge. Bemærk at hvis du har brug for en spædbarnsseng kan der være ekstra opkrævning.
Børn 2-3 år
Bor gratis hvis eksisterende senge bruges.

Gæster der er over 3 år gamle er at betragte som voksne.

Ekstra senge afhænger af det værelse, du vælger. Se værelsespolitikken for det enkelte værelse for flere oplysninger.


Ved reservation af mere end 5 værelser, kan andre vilkår og yderligere tillæg gælde.


Check-in Fra
9:00 AM

Check-out Til
08:00 AM

Antal restauranter
1

Antal værelser
9

Receptionen er åben til
00:00 AM

Elektrisk spænding på værelset
220

Hotel bygget i
2009


Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Over gennemsnittet

5,3

fra 19
anmeldelser

Værdi for pengene
4,8
Beliggenhed
5,6
Personalet
5,8
Hotellets stand/rengøring
5,3
Værelsets komfort/standard
5,3
Mad/spisning
5,1
Alle anmeldelser (19)
Sorter efter:
Simon F. Familie med små børn United Kingdom, 19. juli 2015
2 night stay at Maxima

water sport, kids loved it,evening entertainment , good for snorkeling
5,3
Indberet denne anmeldelse
Cris L. Familie med ældre børn Philippines, 15. juni 2015
Good for daytrip only

slide, waterblob and turtles
4,3
Minimal choice of food in the menu. Staff always missing. Local channels on the television. Resort looks like an abandoned place. Good for daytrips and bring foods with you.
Indberet denne anmeldelse
Saturnino R. Forretningsrejsende Philippines, 22. maj 2015
Very dirty.

Maxima Resort
2
no restroom inside the cattages.
Indberet denne anmeldelse
Walter J. Familie med små børn Canada, 10. april 2015
too much climbing

banana boat was fun.swimming and snorkling ok.. view of Davao at night was nice.
3,3
I found the place to be crowded and understaffed. Only the most fit of persons can manage the endless stairs going up and down from the parking area to the water. No comfort room in the room. And the main c.r. and shower areas not working. Very limited food in the restaurant. No sand beach and you walk on jagged rocks so no bare feet. I was booked for 2 nights but i departed after one night.. i Definitly will never go back to this place. Spend your time and money elsewhere.
Indberet denne anmeldelse
Jermalyn B. Forretningsrejsende Philippines, 21. december 2014
Unorganized
3
It was a disaster! We're very sorry but the stay was not worth for what we paid! Very unorganized! We arrived at 4:00PM, the room was dirty, we weren't able to sleep.. Ants partying the whole night everywhere, no water in washrooms :( , we couldn't find the only shower in the area. In short, there was no orientation. The following morning, when we spoke to the in charge we were shocked when he said we don't complain at the guard. Isn't it right even for water in the washroom you will ask an assistance when in fact it's understood that toilets have always water? Not worth to recommend at all! Very bad experience!
Indberet denne anmeldelse
Stephen P. Par United States of America, 14. december 2013
Needs work

Dining, resort amenities, staff friendliness
6,7
Rooms needed to be cleaner.
Indberet denne anmeldelse
Jennifer V. Familie med små børn Philippines, 9. november 2013
Our stay is good except for the bad service.

Cottages are situated in an ocean front. Very relaxing view. I love the giant tarpaulin slide.
4,7
Our vacation could have been great if the staffs were accommodating. Seriously the cashier/front desk named Arnel ruined it. He was so hard to deal with. He was so sarcastic and unhelpful. Though he upgraded our room from non AC to AC, he didn't make sure that other staffs in the kitchen/canteen know that our room includes breakfast. We wasted time in their canteen waiting if we will be served breakfast or not. The only staff who was very accommodating was Larry who helped us cooked our food and made sure that our needs were being taken cared off. This beach resort could be better if they will employ people who are competent enough to provide quality service to their guests. We do not have any problem with the cottage, location, and facilities only the STAFFS. Maxima Aqua Fun is a must visit place if you are planning to go to Davao just be very cautious because people working there aren't friendly at all.
Indberet denne anmeldelse
Janis G. Familie med små børn Philippines, 1. november 2013
A lot to do in Maxima

beach, food and activities at the resort
8
It was a perfect stay for the family as we have a choice to a lot of wonderful water activities, giant slides, kayak, water blob that comes with the package. Food is superb. Room has extra foam in case you are a group of more than 4 without charge. It'll be better if you stay there for more than a night. The resort is close to the Hagimit Falls, one of the places to go to in Samal Island, Davao. We would love to come back to the resort and have the reserved energy to be able to do all water activities they offer besides those mentioned above.
Indberet denne anmeldelse
Lorenzo B. Rejsende alene United States of America, 10. oktober 2013
Roughing it..

If you want a hotel out of the way this is the place to be. If you require no luxuries or basis items this is the place to be. If you have a full time driver with car this is the place to be.
3,7
The stay at Maxima Resort was maximum hotel camping. A nice place with nice people but out of the way. You need a car with a driver to stay there with you overnight and you must bring all the items you need cause there is nothing there except a room with a water room. There is also a disco at night but you must bring your own drinks. This is really roughing it and for the price it is too pricy for what you get and what you don't get. If you are prepared and bring all your essentials then you can have a unique experience. Bring everything you need cause there is nothing there.. and I mean nothing.. but the experience will make you appreciate nature and a real hotel.
Indberet denne anmeldelse
William W. Familie med ældre børn Australia, 3. oktober 2013
Just as it is pictured... but there is more

Large place, the sea, relaxing
7
My wife and some of her family stayed at Maxima for a few days. All of them very much enjoyed the place and their stay but there are some things you should be aware of: - It is a single house by itself and not a resort. - to get to the house, you must walk down many VERY steep stairs and then walk along a long pier to get to the house. This was very difficult for my wife because of bad knees and for some of her family that were a bit out of shape. - if arriving at night, make sure you have a contact number for someone at the Maxima because my wife spent hours trying to find someone who would let them into the house. And most of the staff were not aware of their coming, which was very disappointing. - all of the water sports cost extra. And they are not cheap.
Indberet denne anmeldelse
< Forrige side 1 - 10 af 19 anmeldelser Næste side >

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kunder der kiggede på denne type Resort var også interesseret i......

Fernandez Beach and Garden Resort

Fernandez Beach and Garden Resort

Dejligt 6,3

fra 9
anmeldelser

Beliggenhed: Babak Distrikt - Samal Ø

Når du besøger Davao City, så vil du rigtigt føle dig hjemme på Fernandez Beach and Garden Resort,...

Luxor One Traveler Inn Davao

Luxor One Traveler Inn Davao

Beliggenhed: Cabantian

Hvis du leder efter et godt beliggende hotel i Davao City, så er Luxor One Traveler Inn Davao et...

Fernandez Beach and Garden Resort

Fernandez Beach and Garden Resort

Dejligt 6,3

fra 9
anmeldelser

Beliggenhed: Babak Distrikt - Samal Ø

Når du besøger Davao City, så vil du rigtigt føle dig hjemme på Fernandez Beach and Garden Resort,...

Marco Polo Davao Hotel

Marco Polo Davao Hotel

Fantastisk 8,4

fra 1805
anmeldelser

Beliggenhed: Davao Centrum

Marco Polo Davao Hotel er indrettet til både ferie- og forretningsrejsende og ligger idéelt i Davao...

Island French Resort

Island French Resort

Godt 7,3

fra 43
anmeldelser

Beliggenhed: Babak Distrikt - Samal Ø

Island French Resort ligger i et område i Davao City med fremragende adgang til strande,...

Marco Polo Davao Hotel

Marco Polo Davao Hotel

Fantastisk 8,4

fra 1805
anmeldelser

Beliggenhed: Davao Centrum

Marco Polo Davao Hotel er indrettet til både ferie- og forretningsrejsende og ligger idéelt i Davao...

Maxima Resort Davao City

Customer Support


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07