eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Medallion Hanoi Hotel

11 Ma May Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Viet Anh Hotel
Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badeværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Møderum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Reception Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Reception Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefra Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefra
Område: Hoan Kiem Distrikt - Gamle Kvarter Antal værelser: 70
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 367 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (367)
Sorter efter:
Tyge V. Forretningsrejsende Denmark, 18. december 2010
Godt hotel midt i mylderet

Pæne værelser, stor morgenbuffet, god betjening
9,3
hotellet har en god beliggenhed midt i de små gader i den gamle bydel. der er mange turister i området men også lokalt liv. hotellet fremstår som nyt/nyistandsat og har pæne store værelser med alle bekvemmeligheder. man hører ikke støjen fra kvarteret meget, men der er en anelse lydt mellem værelserne. på de øverste etager er vandtrykket noget svagt. morgenbuffeten er stor og varieret i forhold til priusen. der er både vestlige og lokale retter. personalet er yderst smilende og hjælpsomme.
Julie A. Rejsende alene Indonesia, 21. december 2014
impressive

Good breakfast, very clean sheet, friendly staff
9,7
Very good, will come back again.
Gregory L. Par Singapore, 18. december 2014
Comfortable stay with excellent location

Decor, polite staff, good location
7,3
June T. Forretningsrejsende Malaysia, 29. november 2014
No Electricity

Location, Room, Service
7,7
It was pleasant. The first day I was transferred to the hotel next door (Hanoi Hotel) because there was no electricity in the hotel. The transfer was smooth and no hassle. They went out of their way to make me feel comfortable. I got a free upgrade to their Executive Suite when I returned the next morning. Internet was really bad though.
Thi A. Familie med ældre børn France, 30. oktober 2014
Good location

Good location, good hotel in Hanoi old quarter
9,3
Billy G. Forretningsrejsende United States of America, 24. oktober 2014
Old Quarter is hard to beat ...

location, service and price
8
Right in the heart of the old quarter ... great spot for tourist as everything is within walking distance. Stayed here twice now and would stay again ...
Phil H. Rejsende alene Australia, 23. oktober 2014
Great hotel with very friendly staff

comfortable rooms, friendly staff that speak good english
7,7
My stays at the Medallion Hotel are always pleasant. The rooms are nice and clean, the beds are comfortable and the staff are always friendly and very helpful. The hotel is close to any night food stalls or bars you wish to venture to and easy to find on the stagger home.
Jenelle F. Par Australia, 9. oktober 2014
Best hotel in town

Staff, location, rooms
9,3
Fabulous! Won't regret staying right in the heart of the old quarter.. And the rooms were suprisingly quiet considering Hanoi craziness outside! Staff were fantastic... breakfast could have been better, but we were late most mornings.. Fantastic stay.. Thank you
Leung S. Par Hong Kong, 7. oktober 2014
Good Value Hotel in City Centre

Location, Cheap, Nice Staff
7
Staff are nice & careful. The hotel location is at bar street so you can walk to bar at night. We leave hotel at 5:30am to catch flight. The staff proactively suggest to prepare a take-away breakfast for us as we can't wait for the buffet breakfast.
Thammaphong I. Par Thailand, 21. september 2014
Great location, great staff

The location, Staff, and A/C comfort.
8,3
We stayed at this hotel for 3 nights. The location is super convenient to find a street food around old quarter.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Medallion Hanoi Hotel HanoiMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - MøderumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet indefraMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet udefraMedallion Hanoi Hotel Hanoi - IndgangMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadeværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GæsteværelseMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Pub/LoungeMedallion Hanoi Hotel Hanoi - MøderumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A03