Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Melia Berlin Hotel

Friedrichstrasse 103, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Se kort)

Book nu!

Melia Berlin Hotel Berlin - Lobby Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Melia Berlin Hotel Berlin - Reception Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefra Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum Melia Berlin Hotel Berlin - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefra Melia Berlin Hotel Berlin - Fitnessrum Melia Berlin Hotel Berlin - Udsigt Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum
Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum Melia Berlin Hotel Berlin - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlin - Luksuslounge Melia Berlin Hotel Berlin - Luksuslounge Melia Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefra Melia Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Melia Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Melia Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefra Melia Berlin Hotel Berlin - Reception Melia Berlin Hotel Berlin - Møderum
Område: Mitte Antal værelser: 364

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,9

fra 221
anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
9,5
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (221)
Sorter efter:
Anita L. Par Denmark, 15. juli 2014
Udelukkende positiv oplevelse

Centralt, pænt, venligt personale
8
Rigtig god oplevelse. Pæne værelser, central beliggende, venligt personale og stor lækker morgenmadsbuffet. Ville helt klart vælge dette hotel igen, dog er parkering dyr.
Indberet denne anmeldelse
Bodil O. Par Denmark, 21. oktober 2012
Kanon hotel. Ligger meget centralt. Værelser i top

At bo på level room vil sige at bo på hotel i et hotel. Egen restaurant og reception. Passede os fint.
9,3
Personalet er meget hjælpsomme og høflige. Morgenmaden har et stort udvælg.
Indberet denne anmeldelse
Lis N. Par Denmark, 15. juli 2012
Lækkert hotel med god beliggenhed

Godt værelse, lækker morgen buffet, beliggende lige ved metro & S tog.
9
alt i alt meget fint hotel med lækkert værelse og god betjening. der kan dog forekommer støj fra gaden, men værelset er udstyret med klima anlæg. god morgen buffet med stort udvalg. super central beliggenhed med både metro & s tog indenfor gå afstand.
Indberet denne anmeldelse
Eric S. Par Australia, 25. august 2015
New hotel. Award winning. Thee deseve the award.

New facilties. Good location to museum island, only 15 min walk. Service altitude good.
9,3
Have choices of pillows. Good. Only one kind of firmness of mattress. Can consider have choice of firmer mattress. In general, high standard of hotel.
Indberet denne anmeldelse
Shirley B. Rejsende alene Australia, 21. august 2015
€170 for half a load of washing

Location, room
7,7
I arrived very tired and still unwell & needing fresh clothes, I knew a hotel would charge more than I could do myself, but never in my wildest dreams did I imagine such a small amount could incur such an outrageous charge. Asked at reception re laundry service, & was told I could take there or have picked up from my room - no mention of a form. Opted for latter, housekeeping came & asked for form & when I said I didn't know there was one, she told me it was in the cupboard. I said I would fill it in, she said not to worry she would, I tried again but she insisted she would do it for me, I thought she was being nice. I did look at form after she left but it was in German & I couldn't understand it anyway. I should have asked the price. I thought it would be something stupid like 50euros- not 170! Spoiled my stay in Berlin, & Germany, & probably my entire time in Europe just because every time I have to deny myself something to do, or buy, I cannot help but think of Melia Berlin.
Indberet denne anmeldelse
Ali A. Familie med små børn Saudi Arabia, 11. august 2015
Location

Nice
9,7
Indberet denne anmeldelse
Kit W. Familie med små børn Hong Kong, 1. august 2015
Great hotel with good services and good location

Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
9
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Indberet denne anmeldelse
Janice W. Rejsende alene United Kingdom, 15. juli 2015
Excellent location

Location. Level lounge. Value
8,7
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Indberet denne anmeldelse
Supreeya J. Familie med små børn Thailand, 6. juli 2015
Nice area

Good area
8,7
i love Berlin
Indberet denne anmeldelse
Ronald W. Par Australia, 21. maj 2015
top location

location, price and the room size and cleanliness
8,7
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Melia Berlin Hotel BerlinMelia Berlin Hotel Berlin - LobbyMelia Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeMelia Berlin Hotel Berlin - ReceptionMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraMelia Berlin Hotel Berlin - FitnessrumMelia Berlin Hotel Berlin - UdsigtMelia Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlin - LuksusloungeMelia Berlin Hotel Berlin - LuksusloungeMelia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraMelia Berlin Hotel Berlin - BadeværelseMelia Berlin Hotel Berlin - BadeværelseMelia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraMelia Berlin Hotel Berlin - ReceptionMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraMelia Berlin Hotel Berlin - OmgivelserMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraMelia Berlin Hotel Berlin - ReceptionMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraMelia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraMelia Berlin Hotel Berlin - Altan/TerrasseMelia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraMelia Berlin Hotel Berlin - MøderumMelia Berlin Hotel Berlin - BadeværelseMelia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseMelia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseMelia Berlin Hotel Berlin - BadeværelseMelia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseMelia Berlin Hotel Berlin - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04