Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Altan/Terrasse Meracus Hotel Hanoi - Lobby Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Restaurant Meracus Hotel Hanoi - Pub/Lounge Meracus Hotel Hanoi - Badeværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Badeværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Badeværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse Meracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse
Område: Hoan Kiem Antal værelser: 22
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,2

fra 651
anmeldelser

Værdi for pengene
9,3
Beliggenhed
9,5
Personalet
9,3
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,3
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (651)
Sorter efter:
Wicki T. Familie med ældre børn Denmark, 17. juli 2013
Storslået personale!

Service, værelseskvalitet og personalet
10
Vi troede hele det første døgn at det måtte være et "catch" bag al den venlighed og imødekommenhed. Vi ankom 6 timer før check in, og ville egentlig bare droppe bagagen og så ud og spotte lokalområdet. Men de bad os lige give dem en time og så ville de have et værelse klar. Vi blev trakteret med kolde drikke, info om hotellet og Hanoi... og sådan foregik de næste 3 dage. Smil, gode råd, hjælpsomhed og også det rene grin ind imellem. Vi havde sat en ære i at kunne slynge 3-4 sætninger ud på vietnamesisk, hvilket gjorde stor lykke, men backfirede da vi fra det øjeblik, hver gang vi entrede receptionen, blev mødt med Vietnamesiske replikker, som vi jo ikke fattede et hak af. Men lystigt grinede sammen med det søde hotelpersonale. Vi har rebooket igen da vi hele to gange yderligere kommer igennem Hanoi for dels at tage til Sa Pa, dels til Halong Bay. Men et stort, kæmpestort, TAK til ALLE på Meracus 1.
Fen D. Rejsende alene China, 20. juni 2015
Very good location and environment

The staff here are so kind and polite.The hotel is very clean and comfortable.Good choice!
9,7
Feel sweet when found a plate of fresh fruit and flower on the first entrance the room.It is very convenient for traveling.
Chow J. Rejsende alene Singapore, 16. juni 2015
Outstanding service!

Got cheated by the taxi driver, the Bell boy help me and got back my money. Breakfast coffee is great. Room prepare with flower petal and fruits. Arrival serve me guys juices and cold towel. Great!
10
Very satisfied and will sure to come back again to stay this hotel!! Good job to those guys who operate the hotel! Outstanding services!!
Phuong L. Par Vietnam, 14. juni 2015
Worth every penny

Location. Friendly staff. New interior
9,3
Staff made us feel very welcomed. Amazing service and there were little pleasant surprises the hotel continued to bring us during our stay. Love this hotel and will defnitely come back and already recommended it to my friends
Trang H. Gruppe Vietnam, 31. maj 2015
Best try

Bed, bathroom, staff
9,3
staff always smile and helpful. I've stayed at this hotel 3 times. Its location is the best, just a minute walk to Hoan Kiem lake where leads to all source of tourist destinations. I booked a family room at a quite high price, but overall I love the hotel for their treats and facilities.
Jason L. Rejsende alene Singapore, 9. maj 2015
One of the best

clean, friendly staff and good location
10
It's was great. Room is very quite and comfy. Staff are polite thanks to Mr Le.
Bernard G. Rejsende alene Poland, 2. maj 2015
Great Value for Money

Service, Flexibility
10
Excellent hotel with great service. Staff is extremely helpful. I forgot my passport and they delivered it to my new hotel before I even realised.
Wen J. Par Singapore, 7. april 2015
5 star service at a 3 star price

Service quality, cleanliness, comfort
9,3
I had an excellent stay here! The hotel staff are always smiling and enthusiastic. It happened to be my birthday during my stay and they surprised me with a cake! This hotel is absolutely value for money.
Timothy M. Par United States of America, 15. marts 2015
great hotel fine staff

location staff food
9,3
i enjoyed the meracus 1, after at the Meracus 2 a couple times, i was very pleased with this location.
Ken B. Par Australia, 5. marts 2015
Excellent staff

Staff were extremely helpful. Good location for shopping. Close to many eateries
9,7
Cannot recomend this hotel highly enough. The staff were incredibly helpful and polite. Good location for shopping. Stayed at this hotel on our return visit to Hanoi.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - Altan/TerrasseMeracus Hotel Hanoi - LobbyMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - RestaurantMeracus Hotel Hanoi - Pub/LoungeMeracus Hotel Hanoi - BadeværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - BadeværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - BadeværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - Altan/TerrasseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - GæsteværelseMeracus Hotel Hanoi - BadeværelseMeracus Hotel Hanoi - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02