Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Center, Surabaya, Indonesien

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 1222 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,0
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (1222)
Sortér efter:
Annelise M. Par Denmark, 29. januar 2015
vi kan anbefale hotellet

personalet service smoking område
9,3
Rigtig dejligt vi kan anbefale det
Indberet denne anmeldelse
Niels H. Par Denmark, 18. september 2011
Godt hotel

Betjeningen
8
Vor første gang på dette hotel. Hotellet var godt med en venlig og hjælpsom betjening. Vi har boet på andre Mercure Hoteller, hvor standarden var højere - ikke dermed sagt, at den ikke var god på dette hotel. Vi følte, at beliggenheden var for langt fra centrum og vil nok vælge et andet hotel næste gang. Men alt i alt et godt hotel med en meget flink og smilende medarbejderstab
Indberet denne anmeldelse
Budi H. Par Indonesia, 29. april 2016
Old
3,7
Too old furniture
Indberet denne anmeldelse
Widyaningrum S. Forretningsrejsende Indonesia, 4. april 2016
superb hotel, excellent food
6,7
superb hotel, excellent food
Indberet denne anmeldelse
Kee P. Forretningsrejsende Singapore, 2. marts 2016
Good for value

Price, service, location
8
Indberet denne anmeldelse
Weng S. Forretningsrejsende Malaysia, 22. februar 2016
Great hotel with brilliant staff

Value for money, excellent customer service, comfort
10
Great hotel with very friendly staff. Highly recommendable.
Indberet denne anmeldelse
Michael J. Par United Kingdom, 22. februar 2016
Weekend in Surabaya
5,7
This hotel is possibly the worst I have stayed at in Indonesia in terms of expectations based on the Agoda score and star rating. Although they claim the hotel has been renovated the room we were in had several faults with a very poor mattress on the bed, a bathroom within which the toilet hardly worked as it was difficult to flush and the shower head was very loose. In terms of cleanliness it wasnt too bad but I have stayed in better. The food at the breakfast was poor to my mind. Finally we had to change keys several times as they constantly lost the information stored on them. On the good side some family we met there were moved to a better room in the new wing when a non smoking room was unavailable in the old wing.
Indberet denne anmeldelse
Eric E. Forretningsrejsende Indonesia, 24. januar 2016
Good
4
Good enough
Indberet denne anmeldelse
Dyaz C. Gruppe Indonesia, 20. januar 2016
Clean Room,Good Food,Nice Staff

Service,Food,Clean
8
so far so good, but 1 thing make me uncomfortable about the parking area, they didn't give us any parking card so if something happen to your vehicle who should be responsible???
Indberet denne anmeldelse
Aldo R. Forretningsrejsende Indonesia, 15. januar 2016
good room (new wing) and good location

location
7,3
My room at new wing is ok. But the old wing need renovation as my colleagues got rooms there. Overall is ok. Breakfast also ok.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet udefraMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurantMercure Surabaya Hotel Surabaya - GæsteværelseMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pub/LoungeMercure Surabaya Hotel Surabaya - IndgangMercure Surabaya Hotel Surabaya - FitnessrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - GæsteværelseMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurantMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet indefraMercure Surabaya Hotel Surabaya - ReceptionMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurantMercure Surabaya Hotel Surabaya - SwimmingpoolMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreative FaciliteterMercure Surabaya Hotel Surabaya - LobbyMercure Surabaya Hotel Surabaya - MøderumMercure Surabaya Hotel Surabaya - BadeværelseMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet indefraMercure Surabaya Hotel Surabaya - MøderumMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet indefraMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet udefraMercure Surabaya Hotel Surabaya - GæsteværelseMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurantMercure Surabaya Hotel Surabaya - MøderumMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurantMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurantMercure Surabaya Hotel Surabaya - GæsteværelseMercure Surabaya Hotel Surabaya - GæsteværelseMercure Surabaya Hotel Surabaya - FitnessrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01