arrow-up-icon Optjen point på din eksisterende bonusordning!
Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,6
baseret på 1655 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1655 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,4
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 8,0

Henrik C.
Danmark
20 marts 2012
skønt hotel, smukee og anderledes værelser
Høflig betjening på hele hotellet, dejligt hotel med skønne værelser
Her ville jeg gerne bo igen hvis jeg skulle til Kata Beach

Soeren J.
Danmark
22 december 2010
Bedste hotel på Kata Beach!
Eminent service
Lidt lang at gå til strand, men der kører fri bus til stranden
Efter mange gange i Thailand, hvoraf de otte gange har været Kata Beach, så må vi udtrykke vores store begejstring for dette vidunderlige hotel! Billederne lyver ikke, tværtimod! Straks når du ankommer bliver du modtaget i receptionen af de søde og altid smilende thaipiger, Poo, Tiffany (undskyld har glemt alle navnene) vi kan varmt anbefale dem alle! Hver dag spørger de, om de nu har det godt! Morgenmaden er bare den bedste man kan få, normalt gider man ikke at blive og spise på hotellet, men et aller andet gjorde, at vi spiste der et par gange, det var et godt valg! Skulle du bruge en Taxi, så var Mr. Chon der, han var altid klar og han kører meget sikkert! Så vi er allerde klar til at bestille den næste rejse til Kata Beacvh, og det bliver selvfølgelig på Metadee....

Kenneth B.
Danmark
20 december 2010
Fantastisk gæstfrihed & helt sublime omgivelser
Poolen, personalet & den frodige natur
Ingen jeg kan komme i tanke om
Vi har netop for anden gang besøgt Metadee og havde en fantastisk oplevelse fra vi kom til vi rejste hjem. Dejligt at opleve, at blive genkendt og om muligt blive behandlet endnu bedre end sidst. Størst er vores ros til Poo i receptionen og intet mindre end verdens bedste chauffør Mr. Chon. De var på alle måder med til at gøre ferien endnu bedre og rejsende med et lille barn, som ovenikøbet blev syg på ferien, er det guld værd, at der tages hensyn og udvises omsorg & interesse. Vi glæder os til at komme tilbage igen.

SANDY W.
Malaysia
19 juli 2016
Great hotel with swimming pool
Is a great hotel with the 3 swimming pools and free shuttle buggy ride outside . Need to upgrade the food and breakfast as the food is not hot and cold. Wifi keeps on changing password all the time. Need to improve the system.

Jenny P.
Australien
17 juli 2016
Pool access is brilliant
Really enjoyed pool access. It allowed a great amount of privacy and was super fun. Really good location in kata.

jongyup H.
Sydkorea
16 juli 2016
So so
so so

Grace B.
Australien
08 juli 2016
Very relaxing stay.
Beautiful room and pool everything was nice and clean, good breakfast, friendly and helpful staff.

SZE S.
Malaysia
04 juli 2016
Excellent location in Kata Beach
The hotel is beautiful and the location is great. Walking distance to Kata beach & restaurants & massage places. Will definitely go back!

HON L.
Hongkong
04 juli 2016
Buffet Seafood dining
took long time to queue up and awaiting the BBQ food and not many seafood choices. Wine price was also expensive.

NG K.
Malaysia
17 juni 2016
Good
Everything good, includes buggy service from outside to resort.