arrow-up-icon Optjen point på din eksisterende bonusordning!
Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,6
baseret på 1643 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1643 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,3
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 8,0

8 Henrik C.
Danmark
20 marts 2012
skønt hotel, smukee og anderledes værelser
Høflig betjening på hele hotellet, dejligt hotel med skønne værelser
Her ville jeg gerne bo igen hvis jeg skulle til Kata Beach

9,7 Soeren J.
Danmark
22 december 2010
Bedste hotel på Kata Beach!
Eminent service
Lidt lang at gå til strand, men der kører fri bus til stranden
Efter mange gange i Thailand, hvoraf de otte gange har været Kata Beach, så må vi udtrykke vores store begejstring for dette vidunderlige hotel! Billederne lyver ikke, tværtimod! Straks når du ankommer bliver du modtaget i receptionen af de søde og altid smilende thaipiger, Poo, Tiffany (undskyld har glemt alle navnene) vi kan varmt anbefale dem alle! Hver dag spørger de, om de nu har det godt! Morgenmaden er bare den bedste man kan få, normalt gider man ikke at blive og spise på hotellet, men et aller andet gjorde, at vi spiste der et par gange, det var et godt valg! Skulle du bruge en Taxi, så var Mr. Chon der, han var altid klar og han kører meget sikkert! Så vi er allerde klar til at bestille den næste rejse til Kata Beacvh, og det bliver selvfølgelig på Metadee....

9,7 Kenneth B.
Danmark
20 december 2010
Fantastisk gæstfrihed & helt sublime omgivelser
Poolen, personalet & den frodige natur
Ingen jeg kan komme i tanke om
Vi har netop for anden gang besøgt Metadee og havde en fantastisk oplevelse fra vi kom til vi rejste hjem. Dejligt at opleve, at blive genkendt og om muligt blive behandlet endnu bedre end sidst. Størst er vores ros til Poo i receptionen og intet mindre end verdens bedste chauffør Mr. Chon. De var på alle måder med til at gøre ferien endnu bedre og rejsende med et lille barn, som ovenikøbet blev syg på ferien, er det guld værd, at der tages hensyn og udvises omsorg & interesse. Vi glæder os til at komme tilbage igen.

7,6 NG K.
Malaysia
17 juni 2016
Good
Everything good, includes buggy service from outside to resort.

7,6 Warren L.
Australien
14 juni 2016
Amazing pool
Pay bit extra and get pool access room

8,4 jessie T.
Singapore
01 juni 2016
Lush greenery, Gracefully contoured pools, Functional rooms
Accommodation: 1 Bedroom Villa with Pool Access Well maintained resort. Lush greenery by day, illuminating pool by night Pleasant and cheerful staffs. Functional In-room amenities, good working condition and placements Well designed bathroom, tub's pretty sexy. Paves a second access to the pool Walking distance to Kata's surf beach Away from the hustle n bustle of Patong Those looking for entertainment, hype and parties, you're in the wrong area

7,6 Xue T.
Singapore
29 maj 2016
Grand pool villa
Rooms are nicely decorated. Comfortable beds. Private pool is good for party. Staff need to improve on their English. We asked for mosquito coil but they brought us mojito drink. We also had a hard time trying to order chicken wings from room service.

10 Yitian W.
Kina
28 maj 2016
Great for families.
Nice environment, great for families, and for kids who are too young to enjoy the beach - the pool is great, meandering through trees, providing lots of shade.

10 Courtney S.
USA
08 maj 2016
5 night stay in Phuket
We had an amazing time during our stay here! This hotel has the perfect location right in the mix of everything. A lot of bars, restaurants etc are in walking distance. I have no complaints at all. The breakfast is AMAZING!!! We had breakfast included so I think it would be a must have for a stay here.

10 Martin R.
USA
30 april 2016
Metadee
Great facilities...pool..breakfast...bar were great....