eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Swimmingpool Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Fitnessrum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Luksuslounge Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Faciliteter Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikke Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærheden Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant
Område: Mongkok Antal værelser: 487
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2016 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2016)
Sorter efter:
Dorte B. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2012
Fint hotel, i stille område af Mongkok

Gå afstand til alt i Monkok området
7,3
Hotellet er fint - ok service. Jeg var forhindret i at ankomme, til den første overnatning fra 10 til 11 nov,- Jeg kontaktede Hotel Metropark 2 dage forinden for, at gøre opmærksom på, min ankomst blev den en dag senere. Hotel Metropark kunne ikke refunderer min værelset fra 10 til 11. nov. Da det administrativt kører igennem Agoda - Hvem skal jeg kontakte vedrørende dette?
John G. Forretningsrejsende Switzerland, 17. december 2009
Glimrende hotel

Fin stand, god service, fri internet, virkelig god value for money
7,7
Dette var mit første besøg til Hong Kong, så jeg var lidt spændt på standarden. Efter at have læst reviews på Agoda besluttede jeg mig dog til at prøve Metro Park Kowloon. Og jeg blev ikke skuffet. Jeg boede på Club-rooms (17th). Værelset var i god stand, pænt og rent. Jeg fik under mit ophold også roomservice, som også var virkligt godt.
Fook H. Familie med små børn Malaysia, 24. juli 2014
Good value for money, nice and clean room/ bed

Clean bed/ Room, Courteous staff, Provides shuttle service despite somewhat offtrack location
6,7
Vadim D. Familie med ældre børn Russia, 14. juli 2014
Good enough

Swimming pool, service, location
7
I compleatly felt comfotoble
Caroline A. Rejsende alene United Kingdom, 6. juli 2014
up to expectation

attentive housekeeping services; small but adequate rooftop pool; overall services fine
6,7
Food & beverage facilities need to enhance, the foods at all outlets are mediocre at best. At under HKD950 per room night, this hotel offers the best value when compared to similar classed hotels in the area.
Lynette L. Gruppe Singapore, 5. juli 2014
Comfortable and clean room

Clean room, shuttle bus service, airport shuttle bus stop
7,7
Clean room, attentive staff and very useful to have the hotel shuttle bus service to Mongkok and Tsim Sha Tsui areas.
Shine K. Forretningsrejsende South Korea, 4. juli 2014
It is ok
2,7
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Priscilla L. Par Malaysia, 3. juli 2014
Pleasant stay for 6D5N

Clean, convenient, good service
7,3
I am a frequent traveler to Hong Kong and have always chosen to stay in this hotel. Since it's not located in the center of the shopping area, the price is lower. Good thing is, the hotel offers free shuttle every 15 or 30 minutes to Mongkok and Tsim Tsa Tsui shopping areas. The standard room is quite basic & small but it's clean. The restaurants inside the hotels offer very good food.
Lam P. Gruppe Singapore, 3. juli 2014
Excellent customer service!

Customer service was great as staff explain in details. Rooms were very spacious than expected as most of the hotel in hongkong are considered crampy.Moreover there's shuttle bus service provided! :)
8
A pleasant stay even though for only a night.shuttle bus service provided to plac3s such as tsim sha tsui and mongkok. Great shopping places!
Henki H. Familie med ældre børn Indonesia, 2. juli 2014
Great and a comfort place to stay

Near to night market, easy access from and to airport, and provide shuttle bus to nearest MTR
7,7
It's a good hotel to take a rest after spent day for shopping or sightseeing. The room is clean with a bigger space compare to other hotel I ever stayed. Recommended for a family trip.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SwimmingpoolMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FitnessrumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LuksusloungeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FaciliteterMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikkeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærhedenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3C04