Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2612 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2612)
Sortér efter:
Dorte B. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2012
Fint hotel, i stille område af Mongkok

Gå afstand til alt i Monkok området
7,3
Hotellet er fint - ok service. Jeg var forhindret i at ankomme, til den første overnatning fra 10 til 11 nov,- Jeg kontaktede Hotel Metropark 2 dage forinden for, at gøre opmærksom på, min ankomst blev den en dag senere. Hotel Metropark kunne ikke refunderer min værelset fra 10 til 11. nov. Da det administrativt kører igennem Agoda - Hvem skal jeg kontakte vedrørende dette?
Indberet denne anmeldelse
John G. Forretningsrejsende Switzerland, 17. december 2009
Glimrende hotel

Fin stand, god service, fri internet, virkelig god value for money
7,7
Dette var mit første besøg til Hong Kong, så jeg var lidt spændt på standarden. Efter at have læst reviews på Agoda besluttede jeg mig dog til at prøve Metro Park Kowloon. Og jeg blev ikke skuffet. Jeg boede på Club-rooms (17th). Værelset var i god stand, pænt og rent. Jeg fik under mit ophold også roomservice, som også var virkligt godt.
Indberet denne anmeldelse
Joy M. Par Philippines, 28. april 2016
Affordable and Clean
6,3
Metropark Hotel there is a shuttle bus that's why very Easy to find affordable and clean.
Indberet denne anmeldelse
Francis K. Par Canada, 26. april 2016
Good value for money
5,7
We had a pleasant stay though short. Will come back at the end of this year for sure.
Indberet denne anmeldelse
Mary H. Par Canada, 23. april 2016
good hotel
6,7
friendly staff
Indberet denne anmeldelse
Ashish A. Forretningsrejsende India, 21. april 2016
Good Hotel
6,7
Really a value for money hotel. Clean and good rooms
Indberet denne anmeldelse
Shir L. Rejsende alene Malaysia, 19. april 2016
Value for money
5
Clean, comfortable & safe! It's not a economic option but it's really value for money 👍
Indberet denne anmeldelse
William C. Forretningsrejsende Singapore, 17. april 2016
We will recomand any business travelers
4,7
Room size is good in Kowloon
Indberet denne anmeldelse
Janice J. Forretningsrejsende Malaysia, 16. april 2016
good!
5
Good stay, they provide a free data phone during the stay which was very convenient.
Indberet denne anmeldelse
Therese C. Rejsende alene France, 13. april 2016
Clean and comfotable rooms , swimming pool ,free s
5,3
With an Octopus card,you can travel by metro,boat even pay in 7/11 or entrance racecourse bus(N°7 comes back from Star Ferry stops in front of hotel).Easy link to express train: Kowloon Station to airport with Shuttle K5
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SwimmingpoolMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FitnessrumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LuksusloungeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FaciliteterMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikkeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærhedenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04