eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Swimmingpool Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Fitnessrum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Luksuslounge Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Faciliteter Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikke Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærheden Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotellet udefra Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant
Område: Mongkok Antal værelser: 487
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2057 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2057)
Sorter efter:
Dorte B. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2012
Fint hotel, i stille område af Mongkok

Gå afstand til alt i Monkok området
7,3
Hotellet er fint - ok service. Jeg var forhindret i at ankomme, til den første overnatning fra 10 til 11 nov,- Jeg kontaktede Hotel Metropark 2 dage forinden for, at gøre opmærksom på, min ankomst blev den en dag senere. Hotel Metropark kunne ikke refunderer min værelset fra 10 til 11. nov. Da det administrativt kører igennem Agoda - Hvem skal jeg kontakte vedrørende dette?
John G. Forretningsrejsende Switzerland, 17. december 2009
Glimrende hotel

Fin stand, god service, fri internet, virkelig god value for money
7,7
Dette var mit første besøg til Hong Kong, så jeg var lidt spændt på standarden. Efter at have læst reviews på Agoda besluttede jeg mig dog til at prøve Metro Park Kowloon. Og jeg blev ikke skuffet. Jeg boede på Club-rooms (17th). Værelset var i god stand, pænt og rent. Jeg fik under mit ophold også roomservice, som også var virkligt godt.
Chong N. Par Singapore, 31. august 2014
Excellent Service

Friendly Reception during check-in & check-out; friendly housekeepers & Bell Boys
8,3
As usual, warmth & passionate staff in Metropark Hotel. Very cleaned Toilet & hotel room.
Song S. Par Malaysia, 29. august 2014
Travel pleasant

Clean, comfort room and value for money
7,3
Satisfactory and value for money
Jacqueline P. Familie med små børn Singapore, 27. august 2014
Review

Room is clean, staffs were friendly and hotel was near to cafe. :)
7,3
I would stay there again if I were to stay in Hong Kong. Good stuff, nice environment. Convenient to food street.
Jacob K. Par Singapore, 15. august 2014
Good and clean with friendly staff

Excellent service, clean rooms, well equipped with electronic appliances and wifi
8,3
Very comfortable and good shuttle service.
Huimin L. Gruppe Singapore, 12. august 2014
Great service

Services, rooms
7,7
The location is quite far from mongkok East MTR station, but there's shuttle bus services from hotel to mongkok/tsim sha tsui. Their customer service is great... Value for money
Huey J. Rejsende alene Singapore, 12. august 2014
Clean hotel with free shuttle to Mongkok MTR

Hotel is clean and comfortable. 15mins walk to Mongkok. Hotel provides free shuttle to Mongkok MTR & Tsim Sha Tsui MTR daily. If taking Airport Express, free bus shuttle (K5) from hotel to Kowloon MTR
8
Hotel was having renovation at higher floors, but was not affected as it's from 10am - 6pm. Hotel upgraded my room as it was full, although I've booked my accommodation earlier. Hotel is 15mins walk from Mongkok MTR and Ladies street (shopping) and good food. Hotel provides daily shuttle buses (first come first serve) to Mongkok MTR and Tsim Sha Tsui MTR at 15-30mins intervals. If taking airport express train, there's free bus services from Kowloon MTR (City check in to airport) to Hotel door step (bus number K5). There's a Welcome supermarket directly across the street, and shops & bakery nearby the hotel. Free Wifi in the room is superb, high speed throughout the day.
Yeo C. Par Singapore, 12. august 2014
great service and shuttle bus service

great service and shuttle bus service and room
7,7
amazing, loved the great service and shuttle bus service and room standards
Hari J. Familie med små børn Indonesia, 5. august 2014
good location hotel

good location , acceptable price , friendly
6,7
room is not too small for acceptable price , free shuttle to mongkok and tsim tsam shui , easy to travelling in city

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SwimmingpoolMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FitnessrumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LuksusloungeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FaciliteterMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikkeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærhedenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotellet udefraMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3B07