eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Swimmingpool Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Fitnessrum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Luksuslounge Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Faciliteter Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikke Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærheden Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotellet udefra Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant
Område: Mongkok Antal værelser: 487
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2239 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2239)
Sorter efter:
Dorte B. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2012
Fint hotel, i stille område af Mongkok

Gå afstand til alt i Monkok området
7,3
Hotellet er fint - ok service. Jeg var forhindret i at ankomme, til den første overnatning fra 10 til 11 nov,- Jeg kontaktede Hotel Metropark 2 dage forinden for, at gøre opmærksom på, min ankomst blev den en dag senere. Hotel Metropark kunne ikke refunderer min værelset fra 10 til 11. nov. Da det administrativt kører igennem Agoda - Hvem skal jeg kontakte vedrørende dette?
John G. Forretningsrejsende Switzerland, 17. december 2009
Glimrende hotel

Fin stand, god service, fri internet, virkelig god value for money
7,7
Dette var mit første besøg til Hong Kong, så jeg var lidt spændt på standarden. Efter at have læst reviews på Agoda besluttede jeg mig dog til at prøve Metro Park Kowloon. Og jeg blev ikke skuffet. Jeg boede på Club-rooms (17th). Værelset var i god stand, pænt og rent. Jeg fik under mit ophold også roomservice, som også var virkligt godt.
Cindy L. Gruppe Malaysia, 27. januar 2015
Value for money

Good location,friendly staff,clean room
8
Location is good,near to shopping area and MTR station.
Sombat V. Familie med ældre børn Thailand, 24. januar 2015
Room's cleanliness:

They are: The location is quite OK. Hotel's shuttle bus to Mongkok & Tsim Sha Tsui & back to the hotel is very convenient for hotel guests. Hotel's staff is quite friendly.
7,3
We do not have any problem except the cleanliness of the room's carpet which needs frequent cleaning because there were dust mites all over the room.
Shafie S. Par Singapore, 22. januar 2015
Location

Near to street shopping and halal fiod
8,7
Halal food is easy to find in this area
Shuhui K. Gruppe Singapore, 19. januar 2015
Comfortable stay

Big room
6,7
Pros: big room (as compared to other hotels in hong kong), clean and friendly staff Cons: - room reeked of cigarettes smell though it was on a non-smoking level - far from Mongkok/YMT MTR. more than 10 minutes walk
Tony K. Familie med små børn Malaysia, 18. januar 2015
not friendly and clean hotel

only good things is it is close to MongKok within walking distance
4,3
The staff is not friendly a bot rude and rush, room furniture is old, and the coffee shop closed at 10am. Not really value for money. There are many other choices with this kind of rate
Sajinee G. Rejsende alene Singapore, 15. januar 2015
was comfortable and the staffs was very helpful

the room and the staffs
9
One night
Chen H. Familie med ældre børn Singapore, 11. januar 2015
Pleasant stay in hongkong

The overall comfort level of the room, the efficiency of the staff and the shuttle service provided
8
It's good on the overall. On the last day, my dad forgot his pouch and the staff (house keeper) was quick to notify the staff at the reception. Got the room key activated again to retrieve his pouch :) Location of the hotel is good. Though with elderly, they couldn't really walk to the nearest mtr. Hence the hotel shuttle to the Mongkok area was helpful :)
Karen K. Familie med ældre børn Singapore, 10. januar 2015
Clean and Comfortable.

Good service, Comfortable, Clean
7,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SwimmingpoolMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FitnessrumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LuksusloungeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FaciliteterMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikkeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærhedenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotellet udefraMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3A02