Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2547 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2547)
Sortér efter:
Dorte B. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2012
Fint hotel, i stille område af Mongkok

Gå afstand til alt i Monkok området
7,3
Hotellet er fint - ok service. Jeg var forhindret i at ankomme, til den første overnatning fra 10 til 11 nov,- Jeg kontaktede Hotel Metropark 2 dage forinden for, at gøre opmærksom på, min ankomst blev den en dag senere. Hotel Metropark kunne ikke refunderer min værelset fra 10 til 11. nov. Da det administrativt kører igennem Agoda - Hvem skal jeg kontakte vedrørende dette?
Indberet denne anmeldelse
John G. Forretningsrejsende Switzerland, 17. december 2009
Glimrende hotel

Fin stand, god service, fri internet, virkelig god value for money
7,7
Dette var mit første besøg til Hong Kong, så jeg var lidt spændt på standarden. Efter at have læst reviews på Agoda besluttede jeg mig dog til at prøve Metro Park Kowloon. Og jeg blev ikke skuffet. Jeg boede på Club-rooms (17th). Værelset var i god stand, pænt og rent. Jeg fik under mit ophold også roomservice, som også var virkligt godt.
Indberet denne anmeldelse
Chee W. Par Singapore, 31. januar 2016
Very comfortable room and 15 mins to MTR

Very comfortable and spacious room for a Hong Kong hotel.. 15 mins walk to Mongkok East MTR and Fa Yuen Street
7,7
Indberet denne anmeldelse
Li W. Rejsende alene Australia, 25. januar 2016
Will not stay there again

- Smart handy phone, free 2 bottole of water, shuttle bus to Kowloon Station
4
The reception was very unfriendly upon check in; the room temperature could not be adjusted, and it was the coldest weather in HK history, room temperature was 21 degree. You could tell the bath room has just been renovated, as the painted in the corner has not been removed properly. Dust appeared on the bathroom bench and desk. Overall cleanness needs to be improved. The room is not sound proof, I could hear next door people talking late at night.
Indberet denne anmeldelse
Chin H. Familie med små børn Malaysia, 20. januar 2016
Comfortable and Big Room

Room Size is big, good food around and shuttle bus to Mong kok
5,7
Location is a bit far from MTR but overall the room is very big compare to other hotel I ever stay. A good choice in Winter in Hong Kong - not so hot when u walk to Mongkok. The staff is ok - friendly and helpful Except location - overall I am very satisfy with the hotel
Indberet denne anmeldelse
Soh L. Rejsende alene Malaysia, 18. januar 2016
Location

Location
6
Location,clean and space
Indberet denne anmeldelse
Soh L. Rejsende alene Malaysia, 17. januar 2016
Location

Location,clean,friendly
6
Good location,clean and friendly stuff
Indberet denne anmeldelse
Soh L. Rejsende alene Malaysia, 17. januar 2016
Location

Location,clean,friendly
6
Location,clean ,friendly
Indberet denne anmeldelse
Neville R. Forretningsrejsende Australia, 15. januar 2016
Good location

The club room service is very good. The club rooms have a good afternoon tea with all alcohol provided and service is excellent.
8
I have now stayed at this hotel several times and pretty much choose this hotel when I visit Hong Kong. Can't seem to have any faults with the hotel. They have a great seafood buffet in the evenings which is very good value for money.
Indberet denne anmeldelse
Loh M. Familie med ældre børn Malaysia, 3. januar 2016
Good choice for location & value for money

Spacious room by Hong Kong standard, reasonable price though i suspect we pay higher because of holiday season. The location is fairly good - not exactly next to the MTR, but it is a 15 min walk away
7,7
To fit 3 adults in one room is not always easy Here we have a Queen bed AND another single bed - so all 3 adults have a proper bed of their own, and at reasonable room cost Each day we took 15 minutes walk to MONG KOK EAST MTR station to move about in Hong Kong - fairly convenient Later we found out there is supposedly free shuttle to down town area - but never get to try that Room is clean and the amenities are ok. We received newspaper on day 1, but not the subsequent 3 days !
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SwimmingpoolMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FitnessrumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LuksusloungeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FaciliteterMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikkeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærhedenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06