eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Swimmingpool Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Fitnessrum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Luksuslounge Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Faciliteter Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikke Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Møderum Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Lobby Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærheden Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotellet udefra Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant
Område: Mongkok Antal værelser: 487
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 2094 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2094)
Sorter efter:
Dorte B. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2012
Fint hotel, i stille område af Mongkok

Gå afstand til alt i Monkok området
7,3
Hotellet er fint - ok service. Jeg var forhindret i at ankomme, til den første overnatning fra 10 til 11 nov,- Jeg kontaktede Hotel Metropark 2 dage forinden for, at gøre opmærksom på, min ankomst blev den en dag senere. Hotel Metropark kunne ikke refunderer min værelset fra 10 til 11. nov. Da det administrativt kører igennem Agoda - Hvem skal jeg kontakte vedrørende dette?
John G. Forretningsrejsende Switzerland, 17. december 2009
Glimrende hotel

Fin stand, god service, fri internet, virkelig god value for money
7,7
Dette var mit første besøg til Hong Kong, så jeg var lidt spændt på standarden. Efter at have læst reviews på Agoda besluttede jeg mig dog til at prøve Metro Park Kowloon. Og jeg blev ikke skuffet. Jeg boede på Club-rooms (17th). Værelset var i god stand, pænt og rent. Jeg fik under mit ophold også roomservice, som også var virkligt godt.
Johan V. Forretningsrejsende South Africa, 29. september 2014
Decent hotlel, good value for Mong Kok

Price, location and cleansiness
7,3
Sufficient
Chi H. Rejsende alene United Kingdom, 25. september 2014
Good Service

location is convenience, nice staffs & friendly.
7
Frank B. Par Australia, 25. september 2014
Great location in Kowloon

Hotel location, staff professionalism, and affiliated businesses within complex.
9,3
We were greeted at the airport express bus on arrival and luggage taken in by porter. They directed us to reception desk upstairs. Reception was busy but only took about 5 minutes to be attended to. We had requested a smoking room but were allocated non smoking. However hotel advised they could upgrade to a smoking room on day 3 at no cost. Bar has 2 for 1 happy hour from 4pm till 1am!!! Restaurant gave HKD 100 discount for meals to guests. Laundry done was returned with similar items wrapped in individual packages with shirts individually wrapped with cardboard inserts. Busy road, but shuttle to ferry and Nathan Road area running every thirty minutes. For a fantastic cheap but full meal (Asian style) try Winning Café & Restaurant at 71A Waterloo Road (5 doors from hotel). Would stay here again for location and service.
Hooi S. Forretningsrejsende Malaysia, 25. september 2014
Choice of stay

Convenient, safe & reasonable price
8
Overall satisfied except for first day being awoke early by the noise from opposite room
Ngee K. Forretningsrejsende Singapore, 23. september 2014
Quick Review

Room, Hotel Condition/Cleanliness, Value for Money
7
Good.
Lois D. Par Indonesia, 21. september 2014
Recommended

Free shuttle bus, clean, close to shops
7,3
I am pretty satisfied. Definitely will come back.
Johan V. Forretningsrejsende South Africa, 21. september 2014
Good value

Clean, value for money, good staff
7
Satisfactory
Raymond C. Forretningsrejsende Taiwan, 20. september 2014
small but clean

clean, friendly and fare price
7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SwimmingpoolMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FitnessrumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LuksusloungeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FaciliteterMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Mad og drikkeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - MøderumMetropark Hotel Kowloon Hongkong - LobbyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport i nærhedenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotellet udefraMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3B03