Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Lobby Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Rekreative Faciliteter Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Badeværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Kaffebar/Café Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restaurant
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Lounge Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Lounge Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Møderum Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Faciliteter Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Luksuslounge
Område: Wanchai Antal værelser: 173

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

8,0

baseret på 2780 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (2780)
Sortér efter:
Maria B. Forretningsrejsende Denmark, 19. marts 2010
Dejligt hotel

god beliggehed, rent og moderne, fine værelser og overkommelig pris
9,7
Jeg har boet på dette hotel op til flere gange, jeg nyder beliggenheden og prisen er rigtig god. Jeg kan også anbefale deres morgenbuffet og pacific coffee rundt om hjørnet.
Indberet denne anmeldelse
Lynge B. Forretningsrejsende Denmark, 31. juli 2009
Good value for money

Location & price
10
God beliggenhed for business meetings både på øen og Kowloon - gode store nyrenoverede værelser, til en mere end fornuftig pris. Billigt for HK standard. Meget tiltalende lobby, god morgenmadsrestaurant, og super opmærksomt personale
Indberet denne anmeldelse
Shelley Y. Familie med ældre børn Australia, 7. januar 2016
Hotel was good, room service menu not good

Staff were friendly and accommodating. The Hotel is well located and room rates were reasonable.
7,7
The hotel was very accommodating when we arrived early in the morning (7am) and our check-in time was 12noon. They let us sit in the breakfast/restaurant with internet access until a room was cleaned and ready at 10.15am - this was much appreciated. The room was comfortable and clean although the bathroom clearly receives cooking smells all the time. There was a distinct smell of seafood in the bathroom on arrival and we had to ensure the bathroom window remained closed at all times. Beds were VERY firm (rock like) and it wasn't until we were leaving I found a note about being able to order additional bed "soft" coverings - I would suggest ordering these as soon as you arrive. The room service menu was very limited though the green salad and pork rice noodles were tasty. Only "vegetarian" option was the salad. Although there was a bar fridge in the room there was no fresh milk supplied and none available through room service overnight - had to use packet "coffee creamer" in our 2am jet lagged cups of tea.
Indberet denne anmeldelse
Gary C. Par Australia, 6. januar 2016
I forgot a leather jacket in the room.
5
Very bad impression of the hotel security.
Indberet denne anmeldelse
Y C. Familie med små børn Cambodia, 29. december 2015
N/a

1. Good location, 2. Good service , 3. Good condition
7
It is good location for transportation, but it is too noisy at night time which easy to hear another room when the open the door or talking.
Indberet denne anmeldelse
Cheng T. Forretningsrejsende Singapore, 21. december 2015
My Stay at Metropark Hotel Wan Chai

1. Good Service 2. Comfortable Room 3. Good food
10
It was an enjoyable stay. I am glad that I pick Metropark Hotel - Wan Chai as my hotel of stay during my stay in Hong Kong. Would highly recommend it to other travelers or tourists.
Indberet denne anmeldelse
Lau C. Familie med ældre børn Singapore, 21. december 2015
Will come back again

Beautiful lobby, new interior and helpful staff
8,7
Airport shuttle's bus stop is very near the hotel, making it very convenient to reach hotel from airport. Room interior is clean and new. Extremely helpful staff and almost all speak great English.
Indberet denne anmeldelse
Stephen M. Forretningsrejsende United States of America, 12. december 2015
Great location

location, staff and value
9
Indberet denne anmeldelse
Bharani K. Forretningsrejsende India, 11. december 2015
value for money -

fantastic location , courteous staff. nice food as well.
9,3
Indberet denne anmeldelse
Derrick L. Gruppe Singapore, 7. december 2015
overall stays was fantastic

triple room awesome
8
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong HongkongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - LobbyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Rekreative FaciliteterMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - BadeværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - LuksusloungeMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Kaffebar/CaféMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/LoungeMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/LoungeMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FitnessrumMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - MøderumMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GæsteværelseMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FaciliteterMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Luksuslounge


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01