Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra
Metropole Hotel Macao - Hotellet udefra Metropole Hotel Macao - Restaurant Metropole Hotel Macao - Restaurant Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Restaurant Metropole Hotel Macao - Reception Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra
Område: Macau City Antal værelser: 112
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

fra 3016
anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (3016)
Sorter efter:
Soren P. Gruppe Denmark, 22. november 2009
Formel 3 weekend

Venligt personale, som talte godt engelsk. Perfekt belliggenhed. Godt bad/toilet. Mange tv-kanaler (satelitmodtager).
7
Et perfekt sted at "overnatte", for man bruger ikke meget tid på sit værrelse i en by som Macau. Det ligger tæt på shoppingområdet og flere af de store kasinoer. McDonald's lige rundt om hjørnet, som dog ikke kan anbefales. Hjælpsomt personale, som taler godt engelsk (ikke en selvfølge i Macau). Rummet lugtede meget af røg ved ankomsten, men faktisk eneste minus. Opholdet var i måske den dyreste weekend på hele året, så det er taget meget i vurderingen, ellers for dyrt.
Tip om Restaurant: Det er ikke nemt at finde gode restauranter i Macau, hvis man ikke er til det lokale "søde" mad. McDonalds lige rundt om hjørnet er håbløse og laver dårlige burgere.
Indberet denne anmeldelse
Carsten L. Par Denmark, 24. august 2009
God service !!!

Godt placeret hotel, stille og roligt sted at være, god service og dejlig betjening, samt utroligt hjælpsomt personale, både ved ankomst og afrejse. og dejligt nemt og bekvemt at booke igennem Agoda, alt OK !!!!
10
Metropole hotel kan varmt anbefales til turist og gennemrejsende som os, vi fik en dejlig service og personalet stod nærmest på hænder for os. Hotellet er billigt, men i orden. Vi havde ingen problemer ved check-in, det virkede bare, og ved afrejse tilbød hotellet at opbevare vores kufferter indtil vi skulle videre, vi havde ikke bestilt morgenmad sammen med overnatningen, men selv der var personalet venlige, og for næsten ingenting, fik vi morgenbuffet. (35 Mop pr.p.) Med andre ord - KAN VARMT ANBEFALES - MvH. C & L
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Macau Tower er en oplevelse værd, 20 Mop i taxi, nice bungijump (233 m), (-; Mange spændende små gader (shopping)i området omkring hotellet.
Indberet denne anmeldelse
Wee L. Familie med ældre børn Malaysia, 22. august 2015
Mdm

Room size, good location and good food
7
Indberet denne anmeldelse
Atul G. Par India, 18. august 2015
good location

Location is excellent. Staff is friendly
8,3
location wise hotel is good
Indberet denne anmeldelse
Sansanee R. Familie med ældre børn Thailand, 13. august 2015
Very nice Suit Room and we will go back again.

Nice, Clean, and close to tourist attractions
9,7
Great location for walking around the city. We love Chinese style's decoration in room with comfortable & clean. Some staff is not good on English, but very helpful. We can ask them calling taxi to the airport which is good for 4 persons only 80 HKD.
Indberet denne anmeldelse
Feliciano J. Par Philippines, 12. august 2015
Metropole Hotel
4,3
No breakfast, receptionist are not hospitable and not customer oriented. I don't see kindness to all this guy. Hotel owner should train there staff on international standard, not on local cultural standard. Very poor attitude.
Indberet denne anmeldelse
Wee S. Familie med små børn Malaysia, 8. august 2015
Worst hotel i ever stay

good location
4,3
This is the worst hotel I ever stay. We checked out from another hotel (the other hotel offer to let us check out at 1pm because we have a baby along) and reach this hotel around 1:30pm. The reception told us the room is not ready and request us to wait till 2pm. He mentioned that the check in time is 2pm. We left our luggage there and went for lunch nearby. Around 2pm, we went back to the hotel and was told the room is still not ready, and we sit at the lobby (with only 4 chairs) waited for another 40 minutes. After got our room, we quickly settled down and I brought my baby to 2nd floor (our room is 2 storey with beds at the 2nd floor)for a nap. The room is not cold and feel warm, so we lower the temperature. After an hour, the 2nd floor is still warm and we could not stand it. I called the reception and told them the problem and a staff came to our room to assist us. She then explained to us that the aircon need 20 minutes to function to cool down the space. I then told her that we have been waiting for an hour but the room is still warm, we can't feel any cool air. She then asked a technician to come and check and told us that the aircon is spoilt and i requested to change room. The reception help us to change to the room just beside our room . This room's aircon is ok but on the 2nd day afternoon, our room's power suddenly cut off (power failure), called the reception again and the technician came to solve the problem. On our 3rd night, my husband stayed until late watching tv. He only went to sleep around 2:30am in the morning. Around 2:45am, he woke me up and told me the power cut off again. I was shocked and my baby was crying because it's very dark. We were very scare and worry that there will be thief or bad guys trying to break into our room to steal our things. Not enough space to write more unhappy issues
Indberet denne anmeldelse
Chun Y. Forretningsrejsende Malaysia, 31. juli 2015
Nice Stay

Located walking distance within the shopping district and famous casino hotels of Macau peninsula.
8
Indberet denne anmeldelse
Marilyn L. Forretningsrejsende Philippines, 27. juli 2015
A hotel to recoomend to friends.

Accessible, strategically located, reasonable price.
8,3
This is our second time to stay there and on both occasions, they satisfactorily answered our requirements for a hotel.
Indberet denne anmeldelse
Wan B. Familie med små børn United Kingdom, 17. juli 2015
Superb location. Good for for family with kids.

Location location location
9,3
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Metropole Hotel MacaoMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - Hotellet udefraMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - ReceptionMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - IndgangMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - Suite


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04