Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Gæsteværelse Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra
Metropole Hotel Macao - Hotellet udefra Metropole Hotel Macao - Restaurant Metropole Hotel Macao - Restaurant Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Suite Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Badeværelse Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra Metropole Hotel Macao - Lobby Metropole Hotel Macao - Restaurant Metropole Hotel Macao - Reception Metropole Hotel Macao - Hotellet indefra
Område: Macau City Antal værelser: 112
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

fra 3002
anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (3002)
Sorter efter:
Soren P. Gruppe Denmark, 22. november 2009
Formel 3 weekend

Venligt personale, som talte godt engelsk. Perfekt belliggenhed. Godt bad/toilet. Mange tv-kanaler (satelitmodtager).
7
Et perfekt sted at "overnatte", for man bruger ikke meget tid på sit værrelse i en by som Macau. Det ligger tæt på shoppingområdet og flere af de store kasinoer. McDonald's lige rundt om hjørnet, som dog ikke kan anbefales. Hjælpsomt personale, som taler godt engelsk (ikke en selvfølge i Macau). Rummet lugtede meget af røg ved ankomsten, men faktisk eneste minus. Opholdet var i måske den dyreste weekend på hele året, så det er taget meget i vurderingen, ellers for dyrt.
Tip om Restaurant: Det er ikke nemt at finde gode restauranter i Macau, hvis man ikke er til det lokale "søde" mad. McDonalds lige rundt om hjørnet er håbløse og laver dårlige burgere.
Indberet denne anmeldelse
Carsten L. Par Denmark, 24. august 2009
God service !!!

Godt placeret hotel, stille og roligt sted at være, god service og dejlig betjening, samt utroligt hjælpsomt personale, både ved ankomst og afrejse. og dejligt nemt og bekvemt at booke igennem Agoda, alt OK !!!!
10
Metropole hotel kan varmt anbefales til turist og gennemrejsende som os, vi fik en dejlig service og personalet stod nærmest på hænder for os. Hotellet er billigt, men i orden. Vi havde ingen problemer ved check-in, det virkede bare, og ved afrejse tilbød hotellet at opbevare vores kufferter indtil vi skulle videre, vi havde ikke bestilt morgenmad sammen med overnatningen, men selv der var personalet venlige, og for næsten ingenting, fik vi morgenbuffet. (35 Mop pr.p.) Med andre ord - KAN VARMT ANBEFALES - MvH. C & L
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Macau Tower er en oplevelse værd, 20 Mop i taxi, nice bungijump (233 m), (-; Mange spændende små gader (shopping)i området omkring hotellet.
Indberet denne anmeldelse
Marilyn L. Forretningsrejsende Philippines, 27. juli 2015
A hotel to recoomend to friends.

Accessible, strategically located, reasonable price.
8,3
This is our second time to stay there and on both occasions, they satisfactorily answered our requirements for a hotel.
Indberet denne anmeldelse
Wan B. Familie med små børn United Kingdom, 17. juli 2015
Superb location. Good for for family with kids.

Location location location
9,3
Indberet denne anmeldelse
Wellsen N. Familie med små børn Indonesia, 15. juli 2015
room very small

good location
5,7
the room smells bad
Indberet denne anmeldelse
Lin L. Rejsende alene Malaysia, 14. juli 2015
Worthy to stay

The stuff is passion and helpful, they will inform you that if your room need to be clean up or not during end of housekeeping time.
8
Relax and happy... Peaceful stay.
Indberet denne anmeldelse
Le E. Par Malaysia, 14. juli 2015
Room with no windows

Good wifi and location
4,7
Basically I do not recommend this hotel as when I arrived at my newly checked in room, it smell unventilated. Maybe it was because the room does not has any windows so the damp smell in the room cannot be get rid off. Besides that, I did not expect their hospitality is THAT bad. I meant they do not greet nor smile to their customers. I feel unpleasant during my stay in this hotel. I would not come back again for this hotel anymore.
Indberet denne anmeldelse
Wely L. Par Indonesia, 10. juli 2015
Meterpole Macau stay

Location, value for money
7,7
Indberet denne anmeldelse
Nicholas K. Familie med ældre børn Singapore, 9. juli 2015
Great location, comfortable stay, clean hotel.

Location, price, convenience.
8,3
This is a relatively cheap and very decent hotel to stay in the Macau Peninsular. Rooms are clean, showers are hot with good water pressure, and located very near to Senado Square - a popular tourist destination. How to get there: From the ferry terminal or airport, take a FREE shuttle busses provided by the casinos. You MUST board the bus that takes you to the GALAXY Macau casino/resort. From the GALAXY Macau casino/resort, change to another bus that brings you to "SAN MA LO" (Senado Sqaure). Once the bus stops at San Ma Lo (Google Maps location: "22.191451, 113.540737"), the Metropole Hotel is just 2-minutes walk away (check on Google Maps). Trip takes about 45minutes including waiting time for busses. Breakfast is not spectacular. You would have better luck researching popular dining spots around the hotel (there are MANY). There is a great food-court at the top of the NEW YAOHAN shopping center just across the street from the hotel. Hope this helps!
Indberet denne anmeldelse
Ya Q. Par Singapore, 8. juli 2015
Good location

Good location
6
Hotel is about 7min walk to Senado square and room was neat. Staff wearing polo tee and jeans and it might be abit too casual. The basin lightings in the toilet was not fixed properly and it dropped itself. Told the staff and one of the staff was nonchalant. Hence,we requested for another room. Feel the rate was slightly over priced.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Metropole Hotel MacaoMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - GæsteværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - Hotellet udefraMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - LobbyMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - ReceptionMetropole Hotel Macao - Hotellet indefraMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - RestaurantMetropole Hotel Macao - IndgangMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - BadeværelseMetropole Hotel Macao - SuiteMetropole Hotel Macao - Suite


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08