eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Michelberger Hotel

Warschauer Str. 39-40, Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10243 (Se kort)

Book nu!

Michelberger Hotel Berlin - Reception Michelberger Hotel Berlin - Møderum Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Mad og drikke Michelberger Hotel Berlin - Møderum Michelberger Hotel Berlin - Møderum Michelberger Hotel Berlin - Reception Michelberger Hotel Berlin - Mad og drikke Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Mad og drikke Michelberger Hotel Berlin - Lobby Michelberger Hotel Berlin - Mad og drikke Michelberger Hotel Berlin - Pub/Lounge Michelberger Hotel Berlin - Restaurant Michelberger Hotel Berlin - Mad og drikke Michelberger Hotel Berlin - Mad og drikke
Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Pub/Lounge Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Restaurant Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Gæsteværelse Michelberger Hotel Berlin - Mad og drikke
Område: Friedrichshain Antal værelser: 100
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 42 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
8,3
Alle anmeldelser (42)
Sorter efter:
Liv T. Par Denmark, 12. januar 2014
Dejligt afslappende med venligt personale.

Fedt bar/cafe-område, god stil og indretning med humor, venligt personale.
9,3
Hyggeligt, afslappende med lækker øko-morgenmad, skøn bar med gode drinks. Vi kunne godt lide indretningen og de små sjove skrifter rundt omkring. Det var nemt at komme fra hotellet og videre i byen. Vi kunne klart tænke os at komme igen.
Louise S. Par Denmark, 24. februar 2013
Cool Berlin Style!

Stærk hotelidentitet. Unik indretning. Skøn morgenmad
8
Min mand og jeg var på en forlænget weekend i Berlin og ønskede at bo centralt - men stadig lidt væk fra shopping og alt for mange turister. Hotel Michelberger hotel er helt unik med sin skønne indretning. Alt er gennemsydet af en brand identitet, som er helt unik. Det sætter sit præg, fra man ankommer til hotellet og står foran den store ”monkey door”, til man drikker kokossaft til morgenmaden eller blot logger på det velfungerende WIFI. Hotellet er meget ungt, og vi vil derfor anbefale det varmest til andre unge mennesker. Vi fik et værelse med usigt ud til O2 World, men også til en stor plads, som mest af alt lignede en losseplads. Det gav ikke anledning til, at man fik lyst til at nyde udsigten, men Berlin er nu engang også bare Berlin, og derfor accepterede vi det nok egentlig bare. Vi valgte at spise morgenmad på hotellet søndag morgen, hvilket vi bestemt ikke fortrød. Udvalget var meget stort og lækkert. Thumbs up herfra!
Marianne P. Familie med ældre børn Denmark, 4. august 2012
Dejligt hotel med god service.

Ligger lige over for U-bahn station.
9,3
Dejligt hotel med anderledes indretning. God morgenbuffet. Ligger tæt på Simon Dach Strasse hvor der er mange hyggelige spisesteder
Mattias A. Rejsende alene Sweden, 16. august 2014
Pretty much the perfect hotel in Berlin

Location, Bar, Service,
10
Now I know where I'll be staying every time I'm in Berlin. Seems like they got it just right at Michelberger, from the small details in the room, the TV showing Big Lebowski in the hotel corridor, the hip hotel bar, the friendly laid back atmosphere and everything else. I could stay here forever.
Brent B. Rejsende alene Australia, 14. august 2014
I would fly to Berlin just to stay at this hotel

The staff, the food and the ambiance
10
My stay was fantastic from the moment I arrived the staff on reception were so friendly and helpful. I loved my cosy room and knew it would be small be small but it felt large with a high ceiling and large windows looking out into the peaceful courtyard. The food at the hotel was fantastic and the breakfast was the best hotel breakfast I have every had. I found the hotel offered a cool comfort that made me feel home and every staff member was friendly and helpful. Staying at the Michelberger Hotel was one of the best hotel experiences I have ever had being unique and different from the standard hotel chains. I would thoroughly recommend this hotel to any traveller who is looking for good value and a new hotel experience.
Vina A. Par Indonesia, 25. april 2014
Cool hotel

great design, affordable price, very close to public transport
6,7
Our stay in Berlin is very short but it was a pretty great experience. As expected, this hotel has very cool design and very youthful atmosphere. Didn't have time to try the resto and bar but based on the seen crowd, it's safe to say they serve pretty good foods. Location is also very close to the S-Bahn & U-Bahn station (Berlin's metro). Free high speed wireless internet were also provided.
Jurgen M. Par Belgium, 5. marts 2014
Amazing conceptual hotel with nice rooms.

Great room with big windows and elevated bed. Superbe bar with cosy lobby. Concept and design!
9
We stayed at MichelBerger for two nights and enjoyed it. The breakfast is a buffet which i haven't seen before. It's amazing! All fresh and homemade stuff. The bar and lobby are a great place to chill after a day in Berlin. It's not the regular lobby/bar you're used to... it is realy inviting to stay there. I would highly recommend this hotel. Offcourse there are a lot of cheaper options, but i think it's worth the extra euros.
Ryan O. Par United Kingdom, 10. februar 2014
Great Hotel, Next to train station

The Big Lebowski Theme, Bar, Train Station
8
Very good and clean hotel next to the train station. Easy to access any part of Berlin quickly. Rather small rooms but good quality. Good free wifi. Glass window between bathroom and bed. We found it fun but for some couples this might not be preferable.
Egidijus A. Rejsende alene Lithuania, 6. februar 2014
Pleasant

Clean rooms, wifi
6
Chan K. Rejsende alene Hong Kong, 5. februar 2014
Small but functional room. Cool design & nice vibe

I like hanging out at the lobby - great place for having coffee & people watching. Breakfast at lobby cafe is nice (not included). Hotel is rather close to the S & U bahn and bus stop.
8

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Michelberger Hotel BerlinMichelberger Hotel Berlin - ReceptionMichelberger Hotel Berlin - MøderumMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - MøderumMichelberger Hotel Berlin - MøderumMichelberger Hotel Berlin - ReceptionMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - LobbyMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - Pub/LoungeMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - Pub/LoungeMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - Rekreative FaciliteterMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - Mad og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - GæsteværelseMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - Have


AS-AGWEB-3A02