eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Millennium Resort Patong Phuket

199 Rat-Uthit 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Dansesal Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Møderum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Møderum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet udefra Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet udefra Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/Lounge Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/Lounge Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/Lounge
Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurant Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurant Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurant Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurant Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa
Område: Patong Antal værelser: 418
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,4

baseret på 3863 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (3863)
Sorter efter:
Tom T. Rejsende alene Denmark, 7. februar 2013
god beliggenhed tæt på strand og shopping

masser af shopping og restauranter omkring
8,3
hotellet er ganske godt gode værelser og dejligt pool område dog er der store afstande til den store pool for di det ligger i forbindelse med et kæmpe shopping center der er ca. 300 mtr. til stranden og ligger midt i by livet dog er hotellet stille og fredeligt vi boede 5 dage på hotellet i byen og havde et godt ophold
Bettina J. Par Denmark, 1. april 2012
Centralt i patong

Tæt på alt
8,3
et fem stjernet hotel som måske ikke helt lever op til de anmeldelser der er givet. hvis man et ung og er til party og gang i gaden, så er hotellet perfekt. hvis man derimod gerne vil have lidt fred om aftenen/ natten så er det ikke dette hotel man skal bo på. værelserne er ok og som forventet. poolen er lidt lille men ok. servicen er ok og morgenmaden er nok en af de bedste vi har oplevet på dette niveau hoteller. beliggenheden er super, både til strand og shopping.
Niels J. Par Denmark, 23. oktober 2010
centralt placeret

fantastisk swimmingpool, god mad til rimelige priser
9
Dejlig hotel ligger centalt i byen .Her er fredeligt og swimmingpoolen på 4 etage er ren og god hvis man får nok af den meget turistede og støjende strand.
Jens P. Rejsende alene Denmark, 5. juli 2010
Patong tur juni

Beliggenhed
9
Opholdt mig paa hotellet 12 dage uden for sessonen vejret var ikke det beste. Hotellet er bygget sammen med et stort indkoebs center midt i byen, stor fordel for shopaholics. Nem adgang til hele byen 5-600 m fra stranden (hotel shuttle) restaurant rigtig god med stort udvalg om morgenen. Dejlig gym og fremragende pool paa toppen af hotellet. venlige og hjaelpsom personale over hele linien
Jonas K. Par Denmark, 13. marts 2010
Luksus i byen

Flot hotel beligende tæt på det store indkøbs center, hvor der er gode shopingmuligheder og gode spisesteder. hotelet er rigtig flot og fint, har ligeså gode standarter som her i EU.
10
Flot hotel beligende tæt på det store indkøbs center, hvor der er gode shopingmuligheder og gode spisesteder. hotelet er rigtig flot og fint, har ligeså gode standarter som her i EU. venligt personale der altid er venligt og hjælpsom. virklig en god service. værelserene er også helt nye og med meget moderne stil. swingpool ligger på 4 sal så man kigge ud over byen. nok det bedste hotel du kan få i patong.
Tip om Shopping: Gode shoppingmuligheder i centeret ved hottelet. fri for alle de irriterrende gade sælgere.
Ove J. Par Denmark, 18. januar 2010
Rigtigt godt....

Nyt, rent, super service, god mad, god indretning, central placering, rigtig god morgenmad, stort udbud af internationale TV-kanaler, sanitære installationer af rigtig god kvalitet. Bløde senge (ofte er senge i Thailand meget hårde). Nok eneste sted placeret så centralt i Patong hvor man ikke generes af støj (Lake side fløj)
9,7
Rigtigt fint hotel som virkelig er i klasse med sværvægtere som Ritz-Carlton og Four Seasons. Alt er rent, pænt, nyt og i orden. Servicen helt i top. Vi synes virkeligt vi fik noget for pengene. Har i virkeligheden nok aldrig fået så meget "value" som Agoda tilbød os 4 overnatninger for. Vi har flere gange boet på Ritz Carlton rundt om i verden og troet det var det bedste. Men Millenium Resort i Patong kommer tæt på. Vælg en Executive Suite på Lake Side, det gjorde vi og der var virkelig "orden i tingene" Ocean Side fløjen af hotellet skulle være lidt ældre.
Tip: Gå helt ned i kælderen af det tilhørende indkøbscenter. Køb et "spise-kredit-kort" og "Shop" forskellige retter i de små madboder som er med i ordningen. Man kan få et meget velsmagende måltid mad, lavet hygiejnisk forsvarligt for 80 bath. (2 USD)
Jens H. Par Denmark, 10. september 2009
Fint hotel i kedeligt område

Ganske ulækkert og helt smagløst. Men hotellet er fint nok, og ligger lige ved shopping centeret Jung celon.
6
Fin restaurant, men bedst at bruge så længe der findes 50 procent på alt mad og drikke, som " kampagne" tilbud.
Tip om Shopping: Jung ceylon, resten er bare " kopi trash".
Thida K. Par Denmark, 30. april 2009
Millennium Resort Phuket

god beliggenhed. nyt og rent
9,3
Hotellet ligger centralt i patong beach. Hotellet er stadig forholdsvis nyt, så alt er rent og pænt. Var der i lav sæsonen, så man fik noget for pengene. et sted som sagtens kan blive bedre mht. til service osv. med tiden. Hjælpsomme og smilende medarbejder. Et sted som jeg sagtens kan vende tilbage til.
Joey C. Par Singapore, 21. februar 2015
Good location and convenient

Great location. room spacious.
7,3
Overall was good. Good location. Room spacious. Breakfast selection was alright. However transport arranged by hotel was bad, the aircon in the Toyota Camry was faulty. Hence the journey from hotel to airport was really hot and we have to wind down the window. We paid a higher tax fare and the hotel should ensure that their transportation Is in good condition.
Pradeep H. Familie med ældre børn India, 19. februar 2015
Great place for a relaxing vacation

Location: next to the famous Jung Ceylon; People: nice, friendly and helpful; Buffet Breakfast: wide choices and tasty
8,7
Just one complaint is that we had some drunk people consistently causing noise late night in the hallways. The hotel should make an effort to rein them in otherwise they are such a nuisance to normal people who want to sleep at night

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Millennium Resort Patong Phuket PhuketMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Patong Phuket Phuket - DansesalMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - MøderumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - MøderumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet udefraMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet udefraMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/LoungeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/LoungeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/LoungeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurantMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurantMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurantMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurantMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SpaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SpaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - FitnessrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - FitnessrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OmgivelserMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OmgivelserMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Omgivelser


AS-AGWEB-3A02