Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Millennium Resort

199 Rat-Uthit 200 Pee Rd, Patong, Phuket, Thailand (Se kort) Utrolig beliggenhed!Kunder anbefalede i høj grad hotellets beliggenhed

Book nu!

Millennium Resort Phuket - Badeværelse Millennium Resort Phuket - Badeværelse Millennium Resort Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Hot tub Millennium Resort Phuket - Restaurant Millennium Resort Phuket - Spa Millennium Resort Phuket - Hot tub
Millennium Resort Phuket - Indgang Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Suite Millennium Resort Phuket - Suite Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Gæsteværelse Millennium Resort Phuket - Dansesal Millennium Resort Phuket - Swimmingpool Millennium Resort Phuket - Møderum
Beliggenhed: Patong Antal værelser: 418
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 3460 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,1
Personale
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (3460)
Tom T. Rejsende alene Denmark, 7. februar 2013
god beliggenhed tæt på strand og shopping

masser af shopping og restauranter omkring
8,3
hotellet er ganske godt gode værelser og dejligt pool område dog er der store afstande til den store pool for di det ligger i forbindelse med et kæmpe shopping center der er ca. 300 mtr. til stranden og ligger midt i by livet dog er hotellet stille og fredeligt vi boede 5 dage på hotellet i byen og havde et godt ophold
Bettina J. Par Denmark, 1. april 2012
Centralt i patong

Tæt på alt
8,3
et fem stjernet hotel som måske ikke helt lever op til de anmeldelser der er givet. hvis man et ung og er til party og gang i gaden, så er hotellet perfekt. hvis man derimod gerne vil have lidt fred om aftenen/ natten så er det ikke dette hotel man skal bo på. værelserne er ok og som forventet. poolen er lidt lille men ok. servicen er ok og morgenmaden er nok en af de bedste vi har oplevet på dette niveau hoteller. beliggenheden er super, både til strand og shopping.
Niels J. Par Denmark, 23. oktober 2010
centralt placeret

fantastisk swimmingpool, god mad til rimelige priser
9
Dejlig hotel ligger centalt i byen .Her er fredeligt og swimmingpoolen på 4 etage er ren og god hvis man får nok af den meget turistede og støjende strand.
Jens P. Rejsende alene Denmark, 5. juli 2010
Patong tur juni

Beliggenhed
9
Opholdt mig paa hotellet 12 dage uden for sessonen vejret var ikke det beste. Hotellet er bygget sammen med et stort indkoebs center midt i byen, stor fordel for shopaholics. Nem adgang til hele byen 5-600 m fra stranden (hotel shuttle) restaurant rigtig god med stort udvalg om morgenen. Dejlig gym og fremragende pool paa toppen af hotellet. venlige og hjaelpsom personale over hele linien
Jonas K. Par Denmark, 13. marts 2010
Luksus i byen

Flot hotel beligende tæt på det store indkøbs center, hvor der er gode shopingmuligheder og gode spisesteder. hotelet er rigtig flot og fint, har ligeså gode standarter som her i EU.
10
Flot hotel beligende tæt på det store indkøbs center, hvor der er gode shopingmuligheder og gode spisesteder. hotelet er rigtig flot og fint, har ligeså gode standarter som her i EU. venligt personale der altid er venligt og hjælpsom. virklig en god service. værelserene er også helt nye og med meget moderne stil. swingpool ligger på 4 sal så man kigge ud over byen. nok det bedste hotel du kan få i patong.
Tip om Shopping: Gode shoppingmuligheder i centeret ved hottelet. fri for alle de irriterrende gade sælgere.
Ove J. Par Denmark, 18. januar 2010
Rigtigt godt....

Nyt, rent, super service, god mad, god indretning, central placering, rigtig god morgenmad, stort udbud af internationale TV-kanaler, sanitære installationer af rigtig god kvalitet. Bløde senge (ofte er senge i Thailand meget hårde). Nok eneste sted placeret så centralt i Patong hvor man ikke generes af støj (Lake side fløj)
9,7
Rigtigt fint hotel som virkelig er i klasse med sværvægtere som Ritz-Carlton og Four Seasons. Alt er rent, pænt, nyt og i orden. Servicen helt i top. Vi synes virkeligt vi fik noget for pengene. Har i virkeligheden nok aldrig fået så meget "value" som Agoda tilbød os 4 overnatninger for. Vi har flere gange boet på Ritz Carlton rundt om i verden og troet det var det bedste. Men Millenium Resort i Patong kommer tæt på. Vælg en Executive Suite på Lake Side, det gjorde vi og der var virkelig "orden i tingene" Ocean Side fløjen af hotellet skulle være lidt ældre.
Tip: Gå helt ned i kælderen af det tilhørende indkøbscenter. Køb et "spise-kredit-kort" og "Shop" forskellige retter i de små madboder som er med i ordningen. Man kan få et meget velsmagende måltid mad, lavet hygiejnisk forsvarligt for 80 bath. (2 USD)
Jens H. Par Denmark, 10. september 2009
Fint hotel i kedeligt område

Ganske ulækkert og helt smagløst. Men hotellet er fint nok, og ligger lige ved shopping centeret Jung celon.
6
Fin restaurant, men bedst at bruge så længe der findes 50 procent på alt mad og drikke, som " kampagne" tilbud.
Tip om Shopping: Jung ceylon, resten er bare " kopi trash".
Thida K. Par Denmark, 30. april 2009
Millennium Resort Phuket

god beliggenhed. nyt og rent
9,3
Hotellet ligger centralt i patong beach. Hotellet er stadig forholdsvis nyt, så alt er rent og pænt. Var der i lav sæsonen, så man fik noget for pengene. et sted som sagtens kan blive bedre mht. til service osv. med tiden. Hjælpsomme og smilende medarbejder. Et sted som jeg sagtens kan vende tilbage til.
Wongtip M. Familie med små børn Australia, 16. april 2014
great location,great staff,ordinary rooms

staff,food pool
6,3
Rooms need refurbishing especially the bathroom
Vivian N. Par Malaysia, 14. april 2014
Good location, friendly staff

Good location, friendly staff, nice room
9
Overall it's good because it's just beside of jungCeylon mall, room is nice but quite few of mosquitoes n night time a bit noisy(music) because it's a beach club beside of the hotel

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Millennium Resort PhuketMillennium Resort Phuket - BadeværelseMillennium Resort Phuket - BadeværelseMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - Hot tubMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - Hot tubMillennium Resort Phuket - IndgangMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - SuiteMillennium Resort Phuket - SuiteMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - GæsteværelseMillennium Resort Phuket - DansesalMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - MøderumMillennium Resort Phuket - MøderumMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - Hotellet udefraMillennium Resort Phuket - Hotellet udefraMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - Pub/LoungeMillennium Resort Phuket - Pub/LoungeMillennium Resort Phuket - Pub/LoungeMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SwimmingpoolMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - FitnessrumMillennium Resort Phuket - FitnessrumMillennium Resort Phuket - OmgivelserMillennium Resort Phuket - OmgivelserMillennium Resort Phuket - Omgivelser


AS-AGWEB-3A01