Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Thailand 10200

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,0

baseret på 752 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (752)
Sortér efter:
Henrik G. Familie med små børn Denmark, 24. august 2013
Nemt at komme der til, men elendig service

stort værelse, god beliggenhed,
6,7
dårlig service af personalet og hår i aftensmaden første aften.
Indberet denne anmeldelse
Karina B. Par Denmark, 7. februar 2013
Gode værelser men meget gadestøj pga stor byggepla

Dejlig park overfor
5,3
Der er en byggeplads nedenfor hvor der arbejdes i døgndrift med rigtig meget støj
Indberet denne anmeldelse
Flemming H. Familie med små børn Denmark, 26. december 2012
Dejlige store værelser og rent

Ligger godt i forhold til den gamle bydel
8
Et dejligt værelse med en sofa afdeling hvor man kan sidde når børnene er puttet
Indberet denne anmeldelse
Henrik S. Par Denmark, 26. april 2012
Fint hotel

prisen var god samt service
10
Det var et dejligt hotel. Ikke noget at klage over
Tip om Shopping: Tæt på shopping center
Indberet denne anmeldelse
Jens H. Par Denmark, 20. februar 2011
beliggenhed var ok

ingen
3
meget nedslidt ikke særlig god astomfære leved ikke op til billerderne eller beskrivelsen meget trsfik støj faktis næsten umuligt at sove vindurne kunde ikke åbnes meget dårlig indeklima kan ikke anbefales man kan sagtens finde beder hotel til samme penge i samme område
Indberet denne anmeldelse
Kent J. Rejsende alene Denmark, 13. august 2010
Miramar v/china town

Tæt pa Grand Palace og China Town
6,7
Personalet var meget venligt. Maden i deres restaurant kan godt anbefales
Indberet denne anmeldelse
Jesper C. Familie med ældre børn Denmark, 30. november 2009
Fint hotel til prisen

Meget central beliggenhed i forhold til Wat Pho og Grand Palace. Kort afstand til indkøbsmulighederne og restauranterne på Khao San Road. Meget venligt personale.
8,3
Pænt og rent hotel med god værelsesstandard og meget venlig betjening. God restaurant med venlig betjening og meget vellavet mad.
Indberet denne anmeldelse
Eugene T. Par Singapore, 1. januar 2016
Not Pleasant

Bell Boy
3,3
Bad experience. Hotel seems old. Staff doesn't smile. Bell Boy was friendly and even helped us check location for the pier we are planning to go. The whole entire staffs, only the Bell Boy smiled and sincerely welcomed us. Hotel rooms is old... Lift used seems to be able to breakdown anytime. Location isn't good. Good thing we drove so that's fine. The nearby streets seems to be dangerous due to the fact that there are dims lightings, drunkards along the streets etc... just doesn't feel safe walking around there at night. Rating for our experience: 3 out of 10.
Indberet denne anmeldelse
Watcharin P. Forretningsrejsende Thailand, 27. december 2015
Don't like

Place,locate
4
Don't like
Indberet denne anmeldelse
Mohd Z. Familie med små børn Malaysia, 21. december 2015
Clean rooms with old furniture and fixtures

Clean and spacious rooms, quiet
5,7
Bangkok wants to be known as the city of smiles but when we walked into the hotel it felt as though we walked into a funeral parlour. There was a constant gloom throughout our stay at the hotel and not once did the reception staff smiled. It was all business-like and no warmth whatsoever. There were at least 4 reception staffs at the lobby and none made us feel welcome. However, the concierge and cleaners were great. Location of the hotel as advertised was misleading. It is no where near the train station. Transportation to get around is limited to taxis and tuk-tuk only. Only China town and a mall called Wangburapa Plaza was within walking distance, other places were miles away. As for the rooms, the sink had only one tap, which means no hot water. The shower was suppose to have hot water but it has a mind of its own and would only work intermittently. The bed felt over-used and the furniture dated.
Indberet denne anmeldelse
1 - 7 af 7 anmeldelser
Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - LobbyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - UdsigtMiramar Bangkok Hotel Bangkok - IndgangMiramar Bangkok Hotel Bangkok - BadeværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet indefraMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet indefraMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - LobbyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - DansesalMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - LobbyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06