eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Thailand 10200 (Se kort)

Book nu!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Møderum Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Lobby Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Udsigt Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Indgang Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Badeværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet indefra Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Møderum Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet indefra Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Lobby Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Dansesal Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Møderum Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restaurant Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Område: China Town Antal værelser: 127
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,1

baseret på 692 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,1
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (692)
Sorter efter:
Henrik G. Familie med små børn Denmark, 24. august 2013
Nemt at komme der til, men elendig service

stort værelse, god beliggenhed,
6,7
dårlig service af personalet og hår i aftensmaden første aften.
Karina B. Par Denmark, 7. februar 2013
Gode værelser men meget gadestøj pga stor byggepla

Dejlig park overfor
5,3
Der er en byggeplads nedenfor hvor der arbejdes i døgndrift med rigtig meget støj
Flemming H. Familie med små børn Denmark, 26. december 2012
Dejlige store værelser og rent

Ligger godt i forhold til den gamle bydel
8
Et dejligt værelse med en sofa afdeling hvor man kan sidde når børnene er puttet
Henrik S. Par Denmark, 26. april 2012
Fint hotel

prisen var god samt service
10
Det var et dejligt hotel. Ikke noget at klage over
Tip om Shopping: Tæt på shopping center
Jens H. Par Denmark, 20. februar 2011
beliggenhed var ok

ingen
3
meget nedslidt ikke særlig god astomfære leved ikke op til billerderne eller beskrivelsen meget trsfik støj faktis næsten umuligt at sove vindurne kunde ikke åbnes meget dårlig indeklima kan ikke anbefales man kan sagtens finde beder hotel til samme penge i samme område
Kent J. Rejsende alene Denmark, 13. august 2010
Miramar v/china town

Tæt pa Grand Palace og China Town
6,7
Personalet var meget venligt. Maden i deres restaurant kan godt anbefales
Jesper C. Familie med ældre børn Denmark, 30. november 2009
Fint hotel til prisen

Meget central beliggenhed i forhold til Wat Pho og Grand Palace. Kort afstand til indkøbsmulighederne og restauranterne på Khao San Road. Meget venligt personale.
8,3
Pænt og rent hotel med god værelsesstandard og meget venlig betjening. God restaurant med venlig betjening og meget vellavet mad.
Katrina H. Forretningsrejsende Australia, 7. februar 2015
No WIFI! Shower rod fell on me twice! No hot water

Its near China town.....
2,7
Booked and payed extra as i had to complete some business on my laptop. No wifi in the room, only wifi in lobby sometimes! Hotel looks nice from the outside but needs allot of work! Shower rod fell on me twice! No hot water! No kettle or coffee. I dont think this hotel should be classing themselves as a 2 star until they fix it up a bit. Construction in the area may have been the Wifi problem, so hopefully they can sort that out soon enough! Oh and one last thing.... Only ONE power point on room. How about charging laptop, phone, Camera?
Brad K. Rejsende alene Canada, 1. februar 2015
Just a vist

Staff was good at check in, room seemed clean, modern look
5,7
We ended up only staying eight hours because we had to catch the train but it was alright. No safe in room and tried charging us for a beer we didn't drink.
Chan H. Par Malaysia, 25. januar 2015
good

good
4
Good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - LobbyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - UdsigtMiramar Bangkok Hotel Bangkok - IndgangMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - BadeværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet indefraMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Hotellet indefraMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - LobbyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - DansesalMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - GæsteværelseMiramar Bangkok Hotel Bangkok - LobbyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestaurantMiramar Bangkok Hotel Bangkok - MøderumMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B02