Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

My Hotel Phuket

13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : My Hotel
My Hotel Phuket Phuket - Badeværelse My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby
My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Indgang My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Indgang My Hotel Phuket Phuket - Restaurant
Område: Patong Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 444
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (444)
Sorter efter:
Edis S. Familie med små børn Denmark, 17. februar 2013
"super beliggenhed, tæt på alt men fredligt"

Beliggenhed, pris er fair.
7,3
Beliggenheden er rigtig god. Alt i alt super hotel. Eneste minus, vi fik ikke det værelse vi havde betalt for.! Fandt først senere ud af det. Så vær opmærksom. Værelset vi fik var dog ok, derfor lavede jeg ikke den store protest. Gratis Wifi på værelset, men virker ikke optimalt halvdelen af tiden. Vandet i bruset var for varmt eller koldt, der er ikke noget imellem.
Indberet denne anmeldelse
Ivan M. Rejsende alene Denmark, 1. juli 2011
Fin beliggenhed

Stort værelse
7
fint hotel. nemt til strand og bangla road. på trods af byggerod og støj, kunne nemt bo her igen når renoveringen er færdig.
Indberet denne anmeldelse
William T. Rejsende alene Australia, 29. juli 2015
Repeat customer

Back for another stay. Short easy walk to Bangla Rd,Jungceylon Shopping Centre and beach. Clean and quiet hotel with great staff
9,3
Always an enjoyable stay in Phuket,it's what you make of it
Indberet denne anmeldelse
Tony K. Rejsende alene Australia, 29. juli 2015
Hidden gem

Close to all amenities, good service,price is right
9
My stay was good as usual, this is the tenth time I stayed here,never disappointed, good service and close to amenities.
Indberet denne anmeldelse
Daniel T. Rejsende alene Australia, 18. juli 2015
Great hotel. Good value for money and excellent lo

Clean room. Location price
9
Stayed many times. Always go back
Indberet denne anmeldelse
Vi K. Gruppe Australia, 17. juli 2015
My Hotel

Value for money. Good location. Staff friendly.
8,7
Staff always greeted us with a smile. Room was clean and comfortable with safe. 5 min walking distance to the beach. Good value for the price paid. The only bad thing was that the curtains let light through (wasn't dense enough) in the morning and interrupted my sleep.
Indberet denne anmeldelse
Erik L. Rejsende alene Germany, 18. maj 2015
Quite well kept and with modern standard

Room & bath, Value
6,7
Value was good. Easy place to stay. Vietnamese receptionist a little anoying and money-driven. They have 2 hotels and their superior standard not clear. Had to complain about my first room, after little dealing a got a good one without many problems. Dont book your tours there! Nice but too expensive when you donr know...
Indberet denne anmeldelse
Cheryl C. Rejsende alene Malaysia, 8. maj 2015

housekeeping everyday
8
Indberet denne anmeldelse
Robert L. Rejsende alene Australia, 9. april 2015
Good value for money hotel

Friendly staff, good restaurant, clean large room
9
Pleasant stay with hotel in good location easy walk to shopping,beach and nightlife
Indberet denne anmeldelse
Yong L. Rejsende alene Singapore, 11. marts 2015
Good location

Location, Location, Location
8
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

My Hotel Phuket PhuketMy Hotel Phuket Phuket - BadeværelseMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06