Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

My Hotel Phuket

13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere : My Hotel

My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Badeværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Badeværelse
My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse My Hotel Phuket Phuket - Gæsteværelse
Beliggenhed: Patong Antal værelser: 65
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 355 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,3
Personale
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (355)
Edis S. Familie med små børn Denmark, 17. februar 2013
"super beliggenhed, tæt på alt men fredligt"

Beliggenhed, pris er fair.
7,3
Beliggenheden er rigtig god. Alt i alt super hotel. Eneste minus, vi fik ikke det værelse vi havde betalt for.! Fandt først senere ud af det. Så vær opmærksom. Værelset vi fik var dog ok, derfor lavede jeg ikke den store protest. Gratis Wifi på værelset, men virker ikke optimalt halvdelen af tiden. Vandet i bruset var for varmt eller koldt, der er ikke noget imellem.
Ivan M. Rejsende alene Denmark, 1. juli 2011
Fin beliggenhed

Stort værelse
7
fint hotel. nemt til strand og bangla road. på trods af byggerod og støj, kunne nemt bo her igen når renoveringen er færdig.
Shimanorhiza B. Gruppe Malaysia, 14. april 2014
Small hotel

New design , close to shopping , Clean
5,3
Hotel is new but there's no elevator . It will be very trouble to climb everyday if you stay at level 5 . Only 1 staff at reception .
Shimanorhiza B. Gruppe Malaysia, 14. april 2014
small hotel

new hotel , close to shopping , central
6
Hotel no elevator , but room is clean .
Shimanorhiza B. Gruppe Malaysia, 14. april 2014
small hotel

clean , new design , close to shoping
6
Hotel no elevator , new design hotel .
Shimanorhiza B. Gruppe Malaysia, 14. april 2014
small hotel

clean , new design , close to shopping
6
hotel no elevator , new design
Shimanorhiza B. Gruppe Malaysia, 14. april 2014
small hotel

clean hotel , close to shopping ,new design
6
hotel no elevator , new design hotel
Andre G. Rejsende alene Germany, 23. marts 2014
nice and pleasant stay

Location, clean, big room
7,3
Good Hotel close to the beach, nightlife, shopping and restaurants (Orange restaurant just opposite is nice). Although its close to everything you need, its still quite at night
Clemens B. Rejsende alene Germany, 5. marts 2014
Good place to stay in Patong

Centrally located yet quiet and affordable
7,7
Have been going back to the My hotel for many years now and always enjoy my stays there. Friendly and supportive staff and a good location in the heart of Patong but in a quiet side alley to allow you a night of sleep if you want to. The newly added rooms are modern and nice but smaller. The older rooms are more spacious but some need a bit of updating. Internet access can be patchy but reception can always fix it.
Vinnie K. Gruppe Singapore, 26. februar 2014
value for money

Receptionist, room and location
8,7
It was a good stay. Receptionist was efficient and spoke understandable English. Value for money.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

My Hotel Phuket PhuketMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - BadeværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - BadeværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - Hotellet indefraMy Hotel Phuket Phuket - BadeværelseMy Hotel Phuket Phuket - BadeværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - GæsteværelseMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - Hotellet udefraMy Hotel Phuket Phuket - Hotellet udefraMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - IndgangMy Hotel Phuket Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B03