eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Phuket Lufthavn, Phuket, Thailand 83140 (Se kort)

Book nu!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Badeværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Naiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet indefra Naiyang Beach Hotel Phuket - Badeværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Badeværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Badeværelse
Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant Naiyang Beach Hotel Phuket - Spa Naiyang Beach Hotel Phuket - Butikker Naiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet indefra Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant
Område: Phuket Lufthavn Antal værelser: 56

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 397 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (397)
Sorter efter:
Jan S. Par Denmark, 25. februar 2014
Overnatning før hjemrejse

Rent og pænt. Tæt på strand og lufthavn
7,7
der var stille og roligt bortset fra et engelsk par der var oppe og slås midt på natten
Thor M. Par Denmark, 23. februar 2013
I nærheden af lufthavnen

Morgenmaden, tæt på lufthavn, godt internet
7
Hotellet var ikke det bedste, vi bookede i Thailand. Men det var heller ikke meningen. Det var billigt og lå tæt på lufthavnen, hvilket var grunden til, vi valgte det. Set i det lys levede hotellet op til forventningerne.
Azrein A. Par Malaysia, 20. juli 2014
Good Hotel

Close to where I want to be. Near the beach and also near the hotel
6
My stay was satisfactory. Was very disappointed that my request for a king bed was not provided during my stay. I have been staying at this hotel off and on since it opened, so was disappointed the staff of the hotel could not provide what I requested.
Leanne K. Familie med ældre børn Australia, 18. juli 2014
Close to hotel

Clean hot water any time Short walk to beach
6,3
Good
Ruzza S. Par Switzerland, 14. juni 2014
nice if you need a bed near the airport

approximately to airport, cheap, no questions asked
7
very basic. Had no electricity all night, water run out, air-condition was not working due to the lack of electricity but was doing a beepy noisy sound all night long. Upon complaining we were told sorry, thats it.
Miu K. Par Hong Kong, 10. juni 2014
normall

easy to get to airport
4,7
Salina A. Gruppe Malaysia, 4. juni 2014
Nice & comfy

Direct access from room to pool Near airport Near beach
7
Even though I had to top up for connecting room, but it's worth it as we got the room with direct access to the pool.
Phongsak K. Gruppe Thailand, 28. maj 2014
Great hotel

Good location Good service New looking
9,7
Junjira K. Par Thailand, 5. maj 2014
good

beach room pool
8
beach room pool
Bernd M. Familie med små børn Germany, 5. maj 2014
close to airport

good for transit to airport
6,7
simple rooms, big pool, food in restaurant good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet indefraNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - SpaNaiyang Beach Hotel Phuket - ButikkerNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet indefraNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3C04