Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Phuket Lufthavn, Phuket, Thailand 83140

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 512 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (512)
Sortér efter:
Ulla B. Rejsende alene Denmark, 31. januar 2015
Et virkeligt dejligt hotel.

beliggenheden. Tæt ved strand og marked, og så havde de cykler, som man kunne leje.
10
Etvirkeligt dejligt hotel, som ligget 10 min fra stranden og 10 min fra det store Marked.Renligheden er i top. Skukt udsyn og dejligt personale, som snakkede engelsk. Her vil jeg hen igen.
Indberet denne anmeldelse
Mona R. Par Denmark, 21. januar 2015
Ophold Januar 2015

Beliggenhed, renlighed og størrelse
6,7
Behageligt hotel med god beliggenhed i forhold til stranden. Venligt personale men det store problem er den generelle mangel på engelsk kundskaber, som sætter nogle begrænsninger.
Indberet denne anmeldelse
Mona R. Par Denmark, 6. januar 2015
Ophold januar 2015

Beliggenhed, renlighed og rummets størrelse
7
Hotellet er udmærket men ulideligt med udsigt til swimmingpool med mange skrigende børn. Morgenmad meget kedeligt og der blev ikke rigtig fyldt op af noget. Dejligt værelse og god AC. Personalets engelskkundskaber var ret dårlige. Ligger med perfekt gåafstand til den dejlige strand.
Indberet denne anmeldelse
Charlotte M. Par Denmark, 3. januar 2015
Øv

Rengøringspersonalet, poolen samt de 2 sorte hunde som holdt til der
7
Der var et par svenske familer som holdt til ved poolen adskillige timer hver dag. De råbte og skreg næsten konstant. Det var ellers en dejlig pool, men kunne ikke holde larmen ud. Det meste af personalet var ikke spor servicemindede. Vi havde et dejligt rum med en skøn balkon.
Indberet denne anmeldelse
Jan S. Par Denmark, 25. februar 2014
Overnatning før hjemrejse

Rent og pænt. Tæt på strand og lufthavn
7,7
der var stille og roligt bortset fra et engelsk par der var oppe og slås midt på natten
Indberet denne anmeldelse
Thor M. Par Denmark, 23. februar 2013
I nærheden af lufthavnen

Morgenmaden, tæt på lufthavn, godt internet
7
Hotellet var ikke det bedste, vi bookede i Thailand. Men det var heller ikke meningen. Det var billigt og lå tæt på lufthavnen, hvilket var grunden til, vi valgte det. Set i det lys levede hotellet op til forventningerne.
Indberet denne anmeldelse
Päivi P. Rejsende alene Finland, 11. januar 2016
Not really on the beach

Nice pool, room was ok, quiet
6,3
On arrival I found out that the hotel is further from the beach than it appears in the web, I was even told that it is not safe to walk there. Luckily that is not true, but it is a walking distance. When returning I was given a wrong key from the reception (without asking any number). I went to the room just to find someone else was using it. Since the I never left my key to the reception again. When asking for a bit later check out, I was told that the hotel was full -even though it is obvious that it was almost empty. Room (3rd floor) was minimalistic and nice, even though the air-conditioning is very noisy, pool is beautiful.
Indberet denne anmeldelse
Stephen K. Rejsende alene United Kingdom, 6. januar 2016
Great friendly value for money experience

Friendliness and helpfulness of staff. cleanliness of air conditioned well presented rooms and proximity to airport
9,7
My first time in Thailand and i am already planning to return next Christmas / New Year and I will certainly consider staying in this hotel again.
Indberet denne anmeldelse
Heloise S. Familie med ældre børn United Kingdom, 1. januar 2016
so so

rooms were functional and clean reception were helpful and like all hotels in nai yang very near the airport
5,7
We arrived to discover our rooms were on separate floors. This was rectified but one of the superior pool view rooms then had a view of a grey concrete wall not the pool.. also no elevator so a bit of a climb up some very sad grey concrete stairs and through some prison like corridors.. never mind.. the room itself had great big beds and was clean although no soap and our ac didnt work well in one of the rooms.. then we went to the pool hoping for snacks and drinks.. although the pool itself was fine there was a massive derelict ugly old pool bar and no food or drinks.. sure didnt look like the photos id seen when i had booked!! surrounded by the 3 story wall of rooms looked a bit like those communist block buildings looming over us.. there were also some peculiar ground floor rooms on the way to the reception through a courtyard area whose only windows opened onto this thoroughfare so if you got those rooms you would be on full view to all guests unless you closed the curtains and sat in the dark very peculiar.. there were a lot of hotels in the area no idea what they were like but probably some may be better.. however we were there for one night to get the early plane out so all in all it didnt worry us too much..
Indberet denne anmeldelse
Shane M. Rejsende alene Ireland, 28. december 2015
1 night stopover

No insects
10
Very good
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - SpaNaiyang Beach Hotel Phuket - ButikkerNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet indefraNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - FaciliteterNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - FaciliteterNaiyang Beach Hotel Phuket - FaciliteterNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08