eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Naiyang Beach Hotel

80/30-38 Moo 1 Sakuu, Phuket Lufthavn, Phuket, Thailand 83140 (Se kort)

Book nu!

Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant Naiyang Beach Hotel Phuket - Spa Naiyang Beach Hotel Phuket - Butikker Naiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet indefra Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant Naiyang Beach Hotel Phuket - Restaurant Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse
Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Faciliteter Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Badeværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Badeværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Faciliteter Naiyang Beach Hotel Phuket - Faciliteter Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Naiyang Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Phuket Lufthavn Antal værelser: 56

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 450 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,2
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (450)
Sorter efter:
Mona R. Par Denmark, 21. januar 2015
Ophold Januar 2015

Beliggenhed, renlighed og størrelse
6,7
Behageligt hotel med god beliggenhed i forhold til stranden. Venligt personale men det store problem er den generelle mangel på engelsk kundskaber, som sætter nogle begrænsninger.
Mona R. Par Denmark, 6. januar 2015
Ophold januar 2015

Beliggenhed, renlighed og rummets størrelse
7
Hotellet er udmærket men ulideligt med udsigt til swimmingpool med mange skrigende børn. Morgenmad meget kedeligt og der blev ikke rigtig fyldt op af noget. Dejligt værelse og god AC. Personalets engelskkundskaber var ret dårlige. Ligger med perfekt gåafstand til den dejlige strand.
Jan S. Par Denmark, 25. februar 2014
Overnatning før hjemrejse

Rent og pænt. Tæt på strand og lufthavn
7,7
der var stille og roligt bortset fra et engelsk par der var oppe og slås midt på natten
Thor M. Par Denmark, 23. februar 2013
I nærheden af lufthavnen

Morgenmaden, tæt på lufthavn, godt internet
7
Hotellet var ikke det bedste, vi bookede i Thailand. Men det var heller ikke meningen. Det var billigt og lå tæt på lufthavnen, hvilket var grunden til, vi valgte det. Set i det lys levede hotellet op til forventningerne.
Sun M. Familie med små børn South Korea, 25. december 2014
alright

Swimming pool, area, cleaning
7,3
James K. Par United States of America, 24. december 2014
Nice hotel, clean and relatively good location

Location to airport, clean and nice staff.
6,3
Nice hotel, good location for late night arrivals at airport and close to beach. Good value for the money.
Azrein A. Familie med små børn Malaysia, 18. december 2014
Holiday

Affordable, close to the beach and also close to local food
7,3
Met my requirements
Kati S. Rejsende alene Finland, 7. december 2014
Clean hotel in good location

Location, pool area, beach
7
The hotel has good location: only 10min walk to the beach and many restaurants. The beach is smaller and more quiet than the major Phuket beaches, and overall the surroundings are more quiet and relaxed than the other beaches. Room was spacious and clean, and the bathroom was very good after many so and so places...The pool area was nice for relaxing - quiet and relaxing.
Alexandra R. Par Australia, 14. november 2014
Average

Friendly staff, nice pool with bar.
6,7
Lee-Anne C. Par Australia, 11. november 2014
Airport stop over

Location to airport
8,3
We used this hotel as a day stop before flying out to Singapore. We had been at Phi Phi Island and was looking for somewhere to rest before flying out late that night. This hotel was perfect for this as it is less than five minutes from the airport. We could have a swim at the pool and shower before heading off. Glad we didn't need a sleep though as the beds were very uncomfortable in our room. All in all suited us for what we wanted.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Naiyang Beach Hotel PhuketNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - SpaNaiyang Beach Hotel Phuket - ButikkerNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet indefraNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - RestaurantNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - FaciliteterNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - BadeværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - FaciliteterNaiyang Beach Hotel Phuket - FaciliteterNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - GæsteværelseNaiyang Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolNaiyang Beach Hotel Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B04