eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Thailand 10250 (Se kort)

Book nu!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefra Nasa Vegas Hotel Bangkok - Fitnessrum Nasa Vegas Hotel Bangkok - Lobby Nasa Vegas Hotel Bangkok - Fitnessrum Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Fitnessrum Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefra Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restaurant Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Møderum Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefra Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Møderum Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Møderum Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gæsteværelse Nasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefra
Område: Ratchadaphisek

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 16966 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (16966)
Sorter efter:
Soren R. Par Denmark, 3. november 2014
Billigt beskidt nedslidt lugtede

Pladsering pladsering pladsering pris
5,7
Torben S. Rejsende alene Denmark, 3. november 2014
Bo aldrig under 9.etage

Beliggenheden, morgenmaden, personalet
6,3
Lufthavnstoget kører i 6 etages højde. det larmer. slidt, larmende, men billigt rent og centralt
Dennis H. Par Denmark, 16. oktober 2014
Overnatning

Beliggenhed ved lufthavn
8,3
Bare ok, var der kun en overnatning
Tom J. Rejsende alene Denmark, 14. juli 2014
god service meget for pengene god morgenmad

service, billigt, gammelt men ok
8,3
Det var ok man får meget for små penge
Preben H. Par Denmark, 1. december 2013
LUFTHAVNS HOTEL

Billigt. Lige ved Airport Link tog station. God seng.
7,7
Opholdet var fint. Nasa Vegas Hotel. Er et godt valg i Bangkok. Morgenmad buffe er god til en billig pris. Det er nemt at komme til Hotellet fra og til lufthavnen. Det er det billigste hotel i Bangkok, med 3 stjerner. Bestil i god tid. Agoda har altid den bedste pris. Vi har boet der 5 gange nu. Alt fungerer perfekt. Fra Airport Link toget mod Bangkok, er der en station til Metro Tog, der tager dig til Sky Train tog en station, eller hurtigt rundt i Bangkok.
Preben H. Par Denmark, 11. november 2013
DET BEDSTE OG BILLIGSTE LUFTHAVNS HOTEL

LIGGER LIGE VED TOGET TIL LUFTHAVNEN OG BANGKOK
8,3
Godt billigt hotel, med TV, badekar og bruser, varmt vand, gratis internet forbindelse, mini bar, rigtig god seng og lige ved tog station. Det bedste og billigste hotel i Bangkok. Kan anbefales da det er fin standart til prisen, bestil i god tid. Agoda er altid billigst! Vi har boet der mange gange, og kommer hurtigt rundt i Bangkok med toget. Det sparer penge og er meget hurtigt.
Henrik M. Rejsende alene Denmark, 24. oktober 2013
Okay til prisen - gammelt og slidt

Restauranten var okay, og der var Casino på hotellet
4,7
Det var gammelt og slidt og ikke noget jeg vil bruge penge på igen.
Dennis H. Par Denmark, 28. september 2013
Et godt og billigt hotel

Værelset, morgenmaden, tæt på lufthavnen
6,3
Bare ok, men synes ikke at der er så meget at se lige omkring hotellet
Theis K. Rejsende alene Denmark, 16. august 2013
VALUE FOR MONEY

God til prisen, god fitness og nemt at komme til lufthavnen
8
Nemt at komme til lufthavnen. Pænt og rent. God fintess. Lokalt område uden for mange turister. Det er et fint hotel taget prisen i betragtning!
Theis K. Rejsende alene Denmark, 6. august 2013
VALUE FOR MONEY

VALUE FOR MONEY, transport til lufthavnen og byen
7,3
Hotellet ligger meget tæt på toget der forbinder byen med lufthavnen. Det er et fint hotel taget prisen i betragtning! Godt fitness center.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefraNasa Vegas Hotel Bangkok - FitnessrumNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - FitnessrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - FitnessrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefraNasa Vegas Hotel Bangkok - RestaurantNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - MøderumNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefraNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - MøderumNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - MøderumNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet udefraNasa Vegas Hotel Bangkok - ReceptionNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - GæsteværelseNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet indefraNasa Vegas Hotel Bangkok - MøderumNasa Vegas Hotel Bangkok - FitnessrumNasa Vegas Hotel Bangkok - MøderumNasa Vegas Hotel Bangkok - Fitnessrum


AS-AGWEB-3B04