Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

New World Saigon Hotel

76 Le Lai Street, District 1, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefra New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefra New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Swimmingpool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Fitnessrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pub/Lounge New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum
Område: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 533
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 1261 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1261)
Sorter efter:
Sophia N. Gruppe Denmark, 18. juli 2014
Super godt

Renlig, god service , god beliggelighed
9
Super godt .
Camilla E. Forretningsrejsende Sweden, 5. marts 2014
Bra läge och frukost nära city

Pool, frukost, läge
6,7
Bra, något slitna rum men fint gym och pool. Vore bra med en uppfräschning.
Sophia N. Gruppe Denmark, 9. juli 2013
super god service

søde personale, rene toiletter, en god pool
9,3
service har været så godt at jeg vil frem over vælge new world. når jeg rejser til saigon.
Torben R. Par Denmark, 29. november 2011
Super hotel med god beliggenhed

Executive etage som er super. Stort fittnes center
10
meget centralt beliggende hotel. vi havde en executive suite med masser af plads og alle bekvemmeligheder. servicen var helt i top. vi havde adgang til executive lounge, hvor der hver aften blev disket op med alverdens lækkerier. masser af mad og drikke. man kunne faktisk spise sig mæt. pool området er stort og man kan svømme baner i poolen. motionsrummet er helt fantastisk med masser af udstyr og muligheder. personalet er yderst hjælpsomme og service minded. hotellet ligger lige ved ben tranh markedet, hvor meget kan købes meget billigt.det er anden gang, at vi bor på hotellet, og bestemt ikke sidste.
Guek T. Gruppe Singapore, 19. juli 2014
homely, comfy stay

fast room service, good location, attentive staff
8
it was a 3d2n stay with the hotel.. the fast room services never fail to amaze me :) staff was very attentive to our needs and would greet us by name each time we call the operator requesting for information and ice..
Guek T. Gruppe Singapore, 18. juli 2014
fast service, friendly and attentive staff..

good location, friendly and attentive staff
8
there are foods around the hotel and a 10min walk away from ben than market.. room services was very fast and make us feel at home during the stay.. hotel give us 2 small cakes and free fruit and chocolate upon knowing that this trip was meant to celebrate 10 year of friendship.. very touched.
Teng T. Forretningsrejsende Malaysia, 17. juli 2014
simple and clean hotel

simple, close to dept. area, friendly staff
8,3
fast check in as i m reach hotel late.
Lloyd L. Forretningsrejsende Philippines, 11. juli 2014
Very satisfied and happy

Cleanliness , food and location
9,3
Stay was good and staff where friendly and very helpful while hotel is centrally located in the city.
Philip C. Forretningsrejsende Singapore, 7. juli 2014
nil.

nil.
8,3
Chew S. Forretningsrejsende Malaysia, 3. juli 2014
Classic Hotel but a bit old

Location, services, common area
7
The hotel is centrally located, and just across the road from a park in the centre of CHMC. The common area of the hotel is very nicely done up and well maintained. But the rooms are very basic and old. Even though clean, the hotel rooms need to be refurbished to reinstate the high standard.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

New World Saigon Hotel Ho Chi MinhNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pub/LoungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - MøderumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - MøderumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum

Kundeanmeldelser - New World Saigon Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A04