Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Nhow Berlin Hotel

Stralauer Allee 3, Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10245 (Se kort)

Book nu!

Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby Nhow Berlin Hotel Berlin - Reception Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby
Nhow Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Nhow Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurant Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefra Nhow Berlin Hotel Berlin - Spa Nhow Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Nhow Berlin Hotel Berlin - Møderum Nhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefra Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby
Område: Friedrichshain Antal værelser: 304
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

fra 96
anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,0
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (96)
Sorter efter:
Malene V. Familie med ældre børn Denmark, 4. april 2015
Fantastisk hotel - endnu engang

God stemning, god morgenmad og fantastiske værelser
9,3
Alt som det skulle være +++++ herfra. Hvis der havde været pool havde vi ikke kunne ønske os mere.
Mette M. Par Denmark, 2. november 2014
berlin

beliggenhed, lækkert værelse, dejligt badeværelse
9
Dejligt ophold i en skøn by
Claus J. Gruppe Denmark, 7. juni 2013
Særdeles vellykket ophold

Pænt rent anderledes
10
Nigel K. Par Denmark, 31. marts 2013
Lækkert design hotel

Restauranten, spa området og personalet i baren
7,3
Super dejlige dage som altid! Kan varmt anbefale en junior suite.
Matthias H. Par Germany, 18. juli 2015
Fantastic hotel - I hope it stays this way

New, clean, hip & modern, excellent facilities
8,3
We really loved this hotel. The wellness/sauna facilities were among the best I have ever seen in a hotel. We also loved the music-themed concept. The instrument room service is a nice idea, but it seemed like they didn't have enough instruments to accommodate all requests, since there was no availability when I asked and the guitar rack in the ground floor was always empty.
Ma C. Rejsende alene Qatar, 17. juli 2015
OK

Comfy bed, river view was good and service was pretty good.
6,3
Carla J. Par United Kingdom, 3. juni 2015
Nhow hotel

Staff service, location and cleanliness.
9
Abi B. Par United Kingdom, 30. maj 2015
An amazing stay

The decor, the staff and the room!
9,3
This is such a great place to stay, the staff were amazing, the place looks incredible, and it is in a beautiful location on the water! The only problem was that we had two single beds that we kept falling down the middle of!
Wayne D. Par United Kingdom, 27. april 2015
Great Hotel

Staff, Bar, River setting
8
Mikaela K. Par United Kingdom, 18. april 2015
Very nice hotel

Location, good concierge service, shower
9,3
Quirky decor, nice staff, drinks were very over priced, the regular speakers weren't very good so the concierge brought us an amp which worked a treat, we were very happy with this.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Nhow Berlin Hotel BerlinNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - ReceptionNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - BadeværelseNhow Berlin Hotel Berlin - BadeværelseNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeNhow Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraNhow Berlin Hotel Berlin - SpaNhow Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseNhow Berlin Hotel Berlin - MøderumNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - SpaNhow Berlin Hotel Berlin - SpaNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurantNhow Berlin Hotel Berlin - MøderumNhow Berlin Hotel Berlin - MøderumNhow Berlin Hotel Berlin - MøderumNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03