eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badeværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuslounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Børneklub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Indgang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Børneklub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefra Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefra Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Udsigt Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærheden
Område: Pratunam Antal værelser: 283
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2857 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (2857)
Sorter efter:
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2013
det var dejligt

centralt beliggende
10
fantastisk god morgenmad og meget hjælpsomt personale m.v.h Kurt Morgan
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 31. marts 2013
Et herligt hotel, med flot udsigt

Beliggenhed, udsigt,Dejlige svømmepøl
7,7
Karin S. Par Denmark, 26. februar 2013
Fantastisk Hotel og god service

Ligger perfekt for indkøb i de store centre.
10
Hotellet er helt nyt, med nogle fantastiske værelser, alle kunne forstå og tale engelsk. Servicen var helt i top. Et sted hvor vi godt kunne finde på at booke os ind igen.
Jonas G. Par Denmark, 10. marts 2012
Fantastisk hotel med super placering

Gratis Wifi, og helt nyt hotel
8
Hotellet personale er meget service mindet. Fantastisk morgenmad. Lækker badeområde man kan benytte om aftenen inden man skal rejse.
Jonas G. Gruppe Denmark, 9. marts 2012
Luksus hotel med den rette beliggenhed!!

Helt nyt!!
9,7
Fantastisk service, maden er super og priserne rimelige i forhold til den høje standard. Wifi er velfungerende og gratis.
Tip om Shopping: Alle store shoppingmalls er lige i nærheden!
Jonas G. Par Denmark, 7. januar 2012
Perfekt beliggenhed og helt nyt!

Designhotel, gratis Wifi og super betjening!
9,7
Hotellet ligger i Hjertet af Bangkok og i gå afstand til shopping paradis! Helt nyt hotel som er indrettet som smag for design! Værelserne er flotte, rene og luksus indrettet! Gratis Wifi som virker perfekt! Kan kun anbefales, og alle 5 stjerner er velbegrundet! See you soon again!
Anthony L. Par Singapore, 26. august 2014
A hotel that located right in the city.

Easy access to all major shopping malls through walking. Value for money. New.
8,3
A fantastic hotel to stay if price is cheap. If not many other alternative hotels around that area. Breakfast not so good. Very limited choice.
Chris A. Familie med små børn Singapore, 25. august 2014
review

location, cleanliness.
8
Generally is good. Only thing was that the wifi is very unstable. Recepiton is not very good. This 2 things are quite important in our fast digital world.
See K. Forretningsrejsende Singapore, 23. august 2014
Average hotel

Its pretty average, very standa, but not bad
6
Its pretty average, very standa, but not bad
Cindy O. Par Malaysia, 23. august 2014
overall a very satisfied customer

location , comfortable and convenience
9,7
We had a wonderful experience with this hotel. Definitely back again to this hotel when we were back to Bangkok. The room was comfortable and were facing the busy streets. We were staying at 20th floor. It's quiet and comfy. The only pros is this hotel does not have the optipn to choose for smoking room where my husband need to go to its balcony to have a puff. Well it's not a big problem for us anyway. Had a pleasant stay..will back here again when we visit Bangkok. Definitely intro to my friends who are coming too. The rate of the hotel is moderate price range too.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadeværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LuksusloungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BørneklubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - IndgangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BørneklubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UdsigtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Swimmingpool

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3C07