Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mad og drikke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badeværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuslounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Indgang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Børneklub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefra Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefra Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse
Område: Pratunam Antal værelser: 283
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

fra 3917
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (3917)
Sorter efter:
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 4. oktober 2014
Godt ophold

Beliggenhed, god pool
7,7
Værelset var placeret ved pumpe, der gav megen støj.
Indberet denne anmeldelse
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2013
det var dejligt

centralt beliggende
10
fantastisk god morgenmad og meget hjælpsomt personale m.v.h Kurt Morgan
Indberet denne anmeldelse
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 31. marts 2013
Et herligt hotel, med flot udsigt

Beliggenhed, udsigt,Dejlige svømmepøl
7,7
Indberet denne anmeldelse
Karin S. Par Denmark, 26. februar 2013
Fantastisk Hotel og god service

Ligger perfekt for indkøb i de store centre.
10
Hotellet er helt nyt, med nogle fantastiske værelser, alle kunne forstå og tale engelsk. Servicen var helt i top. Et sted hvor vi godt kunne finde på at booke os ind igen.
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Par Denmark, 10. marts 2012
Fantastisk hotel med super placering

Gratis Wifi, og helt nyt hotel
8
Hotellet personale er meget service mindet. Fantastisk morgenmad. Lækker badeområde man kan benytte om aftenen inden man skal rejse.
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Gruppe Denmark, 9. marts 2012
Luksus hotel med den rette beliggenhed!!

Helt nyt!!
9,7
Fantastisk service, maden er super og priserne rimelige i forhold til den høje standard. Wifi er velfungerende og gratis.
Tip om Shopping: Alle store shoppingmalls er lige i nærheden!
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Par Denmark, 7. januar 2012
Perfekt beliggenhed og helt nyt!

Designhotel, gratis Wifi og super betjening!
9,7
Hotellet ligger i Hjertet af Bangkok og i gå afstand til shopping paradis! Helt nyt hotel som er indrettet som smag for design! Værelserne er flotte, rene og luksus indrettet! Gratis Wifi som virker perfekt! Kan kun anbefales, og alle 5 stjerner er velbegrundet! See you soon again!
Indberet denne anmeldelse
Priscilia P. Par Singapore, 28. juli 2015
Great location, excellent breakfast

Breakfast, location and clealiness n comfort of the room
9
I have stayed almost all the hotel in pratunam area. Novotel is still the best in term of location and breakfast. Bed is comfortable, pillow is too high i get stiff neck. There's an empty fridge, no drinks or snack, only a box of condom. we stayed there for 3 nights, 1 day we use the hand towel, 2nd day the used hand towel was removed and clean 1 left behind during housekeeping. 2nd day we used the hand towel and 3rd day it was removed n didnt replace any. so we have no hand towel from 3rd day onwards. The shower was either too hot or too cold even we adjust slightly. i only use the free tuk tuk 1s on a sat. i was alone, and was asked to wait for more guest to use the tuk tuk b4 they will set off. it took me more den 45mins to reach siam paragon, bcos traffic was heavy.
Indberet denne anmeldelse
Yew H. Gruppe Singapore, 28. juli 2015
Conveniently located great hotel

Convenient for Shopping, comfortable
9,7
Great location, very convenient. Just a little expensive.
Indberet denne anmeldelse
Lee H. Par Malaysia, 28. juli 2015
Good location and great service

Location, service and shopping
9,3
It was a great stay.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mad og drikkeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadeværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LuksusloungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - IndgangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BørneklubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UdsigtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Udsigt

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05