Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 4372 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (4372)
Sortér efter:
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 4. oktober 2014
Godt ophold

Beliggenhed, god pool
7,7
Værelset var placeret ved pumpe, der gav megen støj.
Indberet denne anmeldelse
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2013
det var dejligt

centralt beliggende
10
fantastisk god morgenmad og meget hjælpsomt personale m.v.h Kurt Morgan
Indberet denne anmeldelse
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 31. marts 2013
Et herligt hotel, med flot udsigt

Beliggenhed, udsigt,Dejlige svømmepøl
7,7
Indberet denne anmeldelse
Karin S. Par Denmark, 26. februar 2013
Fantastisk Hotel og god service

Ligger perfekt for indkøb i de store centre.
10
Hotellet er helt nyt, med nogle fantastiske værelser, alle kunne forstå og tale engelsk. Servicen var helt i top. Et sted hvor vi godt kunne finde på at booke os ind igen.
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Par Denmark, 10. marts 2012
Fantastisk hotel med super placering

Gratis Wifi, og helt nyt hotel
8
Hotellet personale er meget service mindet. Fantastisk morgenmad. Lækker badeområde man kan benytte om aftenen inden man skal rejse.
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Gruppe Denmark, 9. marts 2012
Luksus hotel med den rette beliggenhed!!

Helt nyt!!
9,7
Fantastisk service, maden er super og priserne rimelige i forhold til den høje standard. Wifi er velfungerende og gratis.
Tip om Shopping: Alle store shoppingmalls er lige i nærheden!
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Par Denmark, 7. januar 2012
Perfekt beliggenhed og helt nyt!

Designhotel, gratis Wifi og super betjening!
9,7
Hotellet ligger i Hjertet af Bangkok og i gå afstand til shopping paradis! Helt nyt hotel som er indrettet som smag for design! Værelserne er flotte, rene og luksus indrettet! Gratis Wifi som virker perfekt! Kan kun anbefales, og alle 5 stjerner er velbegrundet! See you soon again!
Indberet denne anmeldelse
Juman J. Par Singapore, 7. februar 2016
My stay at the hotel were fabulous..omg!

The skyview on lvl 9,the hotel breathtaking views and near to all shopping area
9
I wish i could have stayed longer in thailand and platinum novotel..the room was so comfortable n great design..me n my partner was wow the minute we step in our room!we wanna return bck for prolong stay in novotel
Indberet denne anmeldelse
Guonian H. Familie med små børn Singapore, 6. februar 2016
Comfort Stay

Near Shopping Mall
9,3
Indberet denne anmeldelse
Jane K. Par Singapore, 31. januar 2016
Great stay

Clean. Convenient. Comfortable stay.
10
Indberet denne anmeldelse
1 - 7 af 7 anmeldelser
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet indefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet indefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BørneklubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - OmgivelserNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadeværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet indefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ReceptionNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - IndgangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UdsigtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08