eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badeværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuslounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Børneklub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Indgang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Børneklub Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefra Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefra Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Udsigt Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærheden
Område: Pratunam Antal værelser: 283
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 3112 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (3112)
Sorter efter:
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 4. oktober 2014
Godt ophold

Beliggenhed, god pool
7,7
Værelset var placeret ved pumpe, der gav megen støj.
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2013
det var dejligt

centralt beliggende
10
fantastisk god morgenmad og meget hjælpsomt personale m.v.h Kurt Morgan
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 31. marts 2013
Et herligt hotel, med flot udsigt

Beliggenhed, udsigt,Dejlige svømmepøl
7,7
Karin S. Par Denmark, 26. februar 2013
Fantastisk Hotel og god service

Ligger perfekt for indkøb i de store centre.
10
Hotellet er helt nyt, med nogle fantastiske værelser, alle kunne forstå og tale engelsk. Servicen var helt i top. Et sted hvor vi godt kunne finde på at booke os ind igen.
Jonas G. Par Denmark, 10. marts 2012
Fantastisk hotel med super placering

Gratis Wifi, og helt nyt hotel
8
Hotellet personale er meget service mindet. Fantastisk morgenmad. Lækker badeområde man kan benytte om aftenen inden man skal rejse.
Jonas G. Gruppe Denmark, 9. marts 2012
Luksus hotel med den rette beliggenhed!!

Helt nyt!!
9,7
Fantastisk service, maden er super og priserne rimelige i forhold til den høje standard. Wifi er velfungerende og gratis.
Tip om Shopping: Alle store shoppingmalls er lige i nærheden!
Jonas G. Par Denmark, 7. januar 2012
Perfekt beliggenhed og helt nyt!

Designhotel, gratis Wifi og super betjening!
9,7
Hotellet ligger i Hjertet af Bangkok og i gå afstand til shopping paradis! Helt nyt hotel som er indrettet som smag for design! Værelserne er flotte, rene og luksus indrettet! Gratis Wifi som virker perfekt! Kan kun anbefales, og alle 5 stjerner er velbegrundet! See you soon again!
Susan C. Par Singapore, 29. oktober 2014
Fantastic hotel, excellent choice for shopaholics!

Location, service, top notch overall standard!
10
It was a great stay for me & my husband. Location of the hotel was superb and service was great! Only small problem was its distance to the nearest BTS station (about 10 mins walk away) but cabbing around in BKK is relatively cheap so this helps to make up for it. Will definitely stay at this hotel again when we return to BKK!
Bee H. Gruppe Singapore, 29. oktober 2014
Meet Expectation

Location
9,3
Good location, in centre of shopping areas. Pleasant breakfast. Generally all is up to standard. However, have booked executive twin and superior twin, didn't expect both to be of same size. Paid for extra bed in executive room as I remembered reading somewhere that extra bed not available for superior rooms. But turns out that extra bed can be added for superior room which could have cost lesser.
Eugene N. Par Singapore, 28. oktober 2014
Good hotel, value for money

Room size, Room feel and Hotel Staff
9
It was a really pleasant stay at this hotel. Staff is very friendly the moment we arrive at the hotel. The first moment I step into the room, there is a really good vibe with the room space and design. Room and Toilet are both very clean. Location wise, the hotel is conveniently located right on top of platinum fashion mall although the nearest BTS will take around 7 min stroll. Upon departure, they even allow us to check out late at 2pm. The lobby staff even help us grab a cab and went as far as to ensure the cab driver turn on their meter before the cab is allowed to drive off. Very good experience overall.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadeværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LuksusloungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BørneklubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - IndgangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BørneklubNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UdsigtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Swimmingpool

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3C08