Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badeværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Swimmingpool Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet indefra Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møderum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mad og drikke
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gæsteværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badeværelse Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Luksuslounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fitnessrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Indgang
Område: Pratunam Antal værelser: 283
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

fra 4008
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4008)
Sorter efter:
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 4. oktober 2014
Godt ophold

Beliggenhed, god pool
7,7
Værelset var placeret ved pumpe, der gav megen støj.
Indberet denne anmeldelse
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 12. november 2013
det var dejligt

centralt beliggende
10
fantastisk god morgenmad og meget hjælpsomt personale m.v.h Kurt Morgan
Indberet denne anmeldelse
Kurt M. Forretningsrejsende Denmark, 31. marts 2013
Et herligt hotel, med flot udsigt

Beliggenhed, udsigt,Dejlige svømmepøl
7,7
Indberet denne anmeldelse
Karin S. Par Denmark, 26. februar 2013
Fantastisk Hotel og god service

Ligger perfekt for indkøb i de store centre.
10
Hotellet er helt nyt, med nogle fantastiske værelser, alle kunne forstå og tale engelsk. Servicen var helt i top. Et sted hvor vi godt kunne finde på at booke os ind igen.
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Par Denmark, 10. marts 2012
Fantastisk hotel med super placering

Gratis Wifi, og helt nyt hotel
8
Hotellet personale er meget service mindet. Fantastisk morgenmad. Lækker badeområde man kan benytte om aftenen inden man skal rejse.
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Gruppe Denmark, 9. marts 2012
Luksus hotel med den rette beliggenhed!!

Helt nyt!!
9,7
Fantastisk service, maden er super og priserne rimelige i forhold til den høje standard. Wifi er velfungerende og gratis.
Tip om Shopping: Alle store shoppingmalls er lige i nærheden!
Indberet denne anmeldelse
Jonas G. Par Denmark, 7. januar 2012
Perfekt beliggenhed og helt nyt!

Designhotel, gratis Wifi og super betjening!
9,7
Hotellet ligger i Hjertet af Bangkok og i gå afstand til shopping paradis! Helt nyt hotel som er indrettet som smag for design! Værelserne er flotte, rene og luksus indrettet! Gratis Wifi som virker perfekt! Kan kun anbefales, og alle 5 stjerner er velbegrundet! See you soon again!
Indberet denne anmeldelse
Kwee L. Par Singapore, 24. august 2015
Wonderful Stay

Location, service, cleaniness
9,7
Good. Wonderful experience with Novotel. Upon my arrival at the hotel, I was greeted by the staff by my name and escorted to the reception for check in. My bags were handed over to them and was already in my room before I entered. Very good service.
Indberet denne anmeldelse
Cindy O. Par Malaysia, 24. august 2015
pleasant stay

comfortable , cleanliness , location
8
We have been staying novotel pratunam bangkok since 3 years ago. This trip is together with my family with elderly. There is some misunderstanding happened between the stay during first check in and 2nd day for breakfast. The communication was totally loss. I was a bit frustrated because I was expected in 4 stars hotel the staff English level should be able easily understand. Other than that, we are pleased with the stay there.
Indberet denne anmeldelse
Cindy O. Par Malaysia, 24. august 2015
Location

location , cleanliness, comfortable
8,7
We had a pleasant stay at novotel. To our surprise they do offer free tuk Tuk service this time. Which brings more convenient for our stay as we travel with elderly. Definitely recommend to friends or families. But we had a unpleasant experience during check in. Other than that we have no issue with the service.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadeværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet indefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mad og drikkeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadeværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LuksusloungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FitnessrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - IndgangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøderumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UdsigtNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GæsteværelseNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraktioner i nærhedenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet udefraNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SwimmingpoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Lounge

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06