eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Century Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Novotel Century Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Novotel Century Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Novotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet udefra Novotel Century Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hongkong - Restaurant Novotel Century Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Novotel Century Hong Kong Hongkong - Møderum Novotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet udefra Novotel Century Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden Novotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden
Novotel Century Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Novotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden Novotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Novotel Century Hong Kong Hongkong - Badeværelse Novotel Century Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Novotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra
Område: Wanchai Antal værelser: 511

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 706 anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (706)
Sorter efter:
Joergen W. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2009
godt hotel og rimelig pris

Gode værelser exklusivt indrettet og super badeværelser hvor en voksen mand kan stå under en bruser og det er ikke normalt til Østen
8,7
Rigtig god beliggenhed ca. midt på Hong Kong side. Tæt på det hele og tæt på Star Ferry. Super morgenmands buffe hvor du selv betiller diverse hos kokken som så laver efter din bestilling. Og det er et roligt hotel med kanon service.
Kyriakos P. Forretningsrejsende Greece, 18. november 2014
Decent hotel / Tiny rooms

Cleanliness, decent location, friendly staff
6,3
The stay was altogether acceptable. The rooms are tiny but that may not be an issue if you spend most of your day outside. The staff were extremely friendly and the hotel condition was altogether pretty neat.
Shen C. Forretningsrejsende Taiwan, 12. november 2014
Could recommend to other customers

1.check in process very quickly. 2. location perfect for exhibitions.
6,3
Overall it's good, but the cleaning needs to be enhanced, especially for shower.
Ho S. Forretningsrejsende Hong Kong, 6. november 2014
Good
10
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Bhavna R. Familie med små børn India, 3. november 2014
spoiling the name "novotel"
3
the smallest room i have ever seen in all my foreign trips....with kids...it is the worst place to stay. the breakfast was something one should avoid....it is not a novotel at all
Michael P. Forretningsrejsende United Kingdom, 21. oktober 2014
A reliable regular

Location is good and this is a realiable option
6,7
This hotel is well located on HK island, not flash but reasonable standard offering good value for money. It gets very busy and my food on this visit was of variable quality (even ordering the same dish on two separate occasions so a direct comparison). But I will still again as it ticks many of the boxes
Bhaskar T. Rejsende alene India, 7. oktober 2014
Good stay, value for money.

Value for money, confortable, good location
6,3
Nice peaceful stay with good connectivity near the hotel.
Paresh A. Forretningsrejsende Australia, 6. oktober 2014
clean, spacious and comfortable

breakfast, rooms size and service
9
great concierge, excellent rooms for the price and a solid breakfast... location is good as the wanchai district isnt too far if you want to enjoy the night life
Daniel T. Gruppe United Kingdom, 5. oktober 2014
No free wifi in rooms is a disgrace

No free wifi in rooms will stop self & friends staying with Novotel again!
5,7
Just average
Kwok K. Par China, 4. oktober 2014
normal
7
na

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Novotel Century Hong Kong HongkongNovotel Century Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hong Kong Hongkong - MøderumNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C05