Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Century Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 867 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (867)
Sortér efter:
Joergen W. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2009
godt hotel og rimelig pris

Gode værelser exklusivt indrettet og super badeværelser hvor en voksen mand kan stå under en bruser og det er ikke normalt til Østen
8,7
Rigtig god beliggenhed ca. midt på Hong Kong side. Tæt på det hele og tæt på Star Ferry. Super morgenmands buffe hvor du selv betiller diverse hos kokken som så laver efter din bestilling. Og det er et roligt hotel med kanon service.
Indberet denne anmeldelse
Yiu W. Par Hong Kong, 26. april 2016
Good hotel
5
good location and good staff
Indberet denne anmeldelse
Cheng L. Forretningsrejsende New Zealand, 16. april 2016
Probably the worst Novotel I have ever stay
4,3
Room was really small and not very clean as what I expected for a 4 star hotel
Indberet denne anmeldelse
Lim N. Par Singapore, 28. marts 2016
Very wonderful stay
6,3
Wouldn't say it's the best but Novotel serve me well with it good location, clean and comfortable room and it friendly service. The location is great as it near the HK convention and exhibition centre by the link bridge that connect to the hotel in about a good 18 mins walk. Around the hotel, there are many great restaurant that open 24hrs a day so if you are hungry there are plenty of food options to choose from. The room are typical HK style hotel room, small but is clean and comfortable. They have a well equipped gym and a mid size pool where you can relax after a long day and their restaurant serve delicious breakfast, lunch and dinnerwhere many non hotel guest come for gathering. Overall it a nice stay at Novotel century..
Indberet denne anmeldelse
John D. Forretningsrejsende United Kingdom, 12. marts 2016
Quality a little simple
4,7
Basic
Indberet denne anmeldelse
Rolf B. Forretningsrejsende Australia, 12. marts 2016
Business stay for 2 nights

Quietness, cleanliness and location
8,3
I stayed at this hotel many times and it was never disappointing.
Indberet denne anmeldelse
Shaoliang C. Forretningsrejsende Singapore, 10. marts 2016
Nice hotel

Location, cleanliness, price
6
Very comfortable, though not too near from the mtr, but straightforward. However, during checkout, i tried to get the staff to help me get a taxi, but they just refer me to flag outside the hotel, which is fenced and part of it is blocked by a lorry outside the shop, and i'm with a huge luggage. So not a very good experience for the service.
Indberet denne anmeldelse
Anukul T. Par Thailand, 28. februar 2016
Good
5,3
Nice
Indberet denne anmeldelse
Ryan G. Forretningsrejsende Canada, 25. februar 2016
Decent Hotel, good location

Staff, Location, Price
9
The Hotels staff was very friendly and check in/out was fast. The hotel location is great and the rooms were clean. Price was reasonable for the quality in HK.
Indberet denne anmeldelse
Seksom C. Forretningsrejsende Thailand, 13. februar 2016
Sumary
5,3
N/A
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Novotel Century Hong Kong HongkongNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - Rekreative FaciliteterNovotel Century Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hong Kong Hongkong - BuffetNovotel Century Hong Kong Hongkong - LuksusloungeNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - Kaffebar/CaféNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - Mad og drikkeNovotel Century Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - IndgangNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hong Kong Hongkong - MøderumNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenNovotel Century Hong Kong Hongkong - FitnessrumNovotel Century Hong Kong Hongkong - MøderumNovotel Century Hong Kong Hongkong - MøderumNovotel Century Hong Kong Hongkong - DansesalNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hong Kong Hongkong - Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07