eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Century Hotel Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hongkong 000000 (Se kort)

Book nu!

Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Badeværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet udefra Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/Lounge Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Restaurant Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Restaurant Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Restaurant Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Restaurant Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse
Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Suite Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Suite Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Møderum Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Møderum Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Dansesal Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/Lounge Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/Lounge Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden
Område: Wanchai Antal værelser: 511

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 677 anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (677)
Sorter efter:
Joergen W. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2009
godt hotel og rimelig pris

Gode værelser exklusivt indrettet og super badeværelser hvor en voksen mand kan stå under en bruser og det er ikke normalt til Østen
8,7
Rigtig god beliggenhed ca. midt på Hong Kong side. Tæt på det hele og tæt på Star Ferry. Super morgenmands buffe hvor du selv betiller diverse hos kokken som så laver efter din bestilling. Og det er et roligt hotel med kanon service.
Tiam H. Par Malaysia, 18. august 2014
comfortable and value for money

location, clean, comfortable
8
Enjoyable
Yingmeng X. Par China, 11. august 2014
Great hotel

I will stay here when I come to HK next time
10
Christian B. Forretningsrejsende Germany, 8. august 2014
more than satisfied

Service, Hygiene, staff
9,3
Siu P. Forretningsrejsende Hong Kong, 2. august 2014
A city centre hotel with reasonable price

Many local restaurants just around the corner; centrally located; nice people
7,3
Candice W. Forretningsrejsende Hong Kong, 2. august 2014
no queen size bed

good location, worth for money, food ok
6,3
I booked Premier floor room with queen size bed stated. however, it wasn't queen size bed, just 4.5 feet bed. very disappointed
Charito E. Forretningsrejsende Philippines, 31. juli 2014
Great Location

venue, food and dining
8
Anthony C. Forretningsrejsende United Kingdom, 21. juli 2014
Internet is a Rip Off

It was clean and well furnished, the swimming pool was nice and quiet, and the buffet breakfast was good.
5,7
As a business traveller having internet access is essential so i was really disappointed to find the internet was not free like in all the budget hotels in HK i have used, but was chargeable at the rip off rate of $140 a day. That's totally unreasonable, i will never use this hotel again.
Michael P. Forretningsrejsende United Kingdom, 20. juli 2014
Good location

It is a very good hub, reliable
8
I regularly use this hotel and it is a good reliable option. It is very much a hub with lots of airlines using it as their overnight stop for their crew. Good location in easy access of the MTR and Star Ferry.
Zhao H. Forretningsrejsende Canada, 19. juli 2014
Great as usual

Location, staff
8
Always stay in this hotel when on business trip. Great location, close to wanchai to have a drink after meetings. Will come agin next time.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Novotel Century Hotel Hong Kong HongkongNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - FitnessrumNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/LoungeNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - MøderumNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - MøderumNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - DansesalNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/LoungeNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/LoungeNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby

Kundeanmeldelser - Novotel Century Hotel Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3C05