eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Novotel Century Hotel Hong Kong

No. 238 Jaffe Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Badeværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet udefra Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Restaurant Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Suite Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Suite Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Swimmingpool
Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Møderum Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet udefra Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærheden Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Badeværelse Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Novotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra
Område: Wanchai Antal værelser: 511

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 698 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (698)
Sorter efter:
Joergen W. Forretningsrejsende Denmark, 22. september 2009
godt hotel og rimelig pris

Gode værelser exklusivt indrettet og super badeværelser hvor en voksen mand kan stå under en bruser og det er ikke normalt til Østen
8,7
Rigtig god beliggenhed ca. midt på Hong Kong side. Tæt på det hele og tæt på Star Ferry. Super morgenmands buffe hvor du selv betiller diverse hos kokken som så laver efter din bestilling. Og det er et roligt hotel med kanon service.
Bhaskar T. Rejsende alene India, 7. oktober 2014
Good stay, value for money.

Value for money, confortable, good location
6,3
Nice peaceful stay with good connectivity near the hotel.
Paresh A. Forretningsrejsende Australia, 6. oktober 2014
clean, spacious and comfortable

breakfast, rooms size and service
9
great concierge, excellent rooms for the price and a solid breakfast... location is good as the wanchai district isnt too far if you want to enjoy the night life
Daniel T. Gruppe United Kingdom, 5. oktober 2014
No free wifi in rooms is a disgrace

No free wifi in rooms will stop self & friends staying with Novotel again!
5,7
Just average
Kwok K. Par China, 4. oktober 2014
normal
7
na
Thuy D. Forretningsrejsende Vietnam, 29. september 2014
good hotel

location, food, staff
8
good
Sha S. Par China, 25. september 2014
good for the price I pay, close to subway

big room at reasonable price, breakfast is good, free shuttle bus to central every 20 mi
8,7
Wanchai subway exit A1, turn right 2 blocks on your left, not much to shop but major shopping center in 1 stop. I like the room size, rate is not over-priced.
Debra H. Forretningsrejsende United States of America, 21. september 2014
Hong Kong Traveler

Location, Room and cleaniness
7,7
Good stay just would like to have all the showers with doors. Sometimes I get lucky and get one this time I did not. Your people are all very friendly-thanks
Alicia D. Forretningsrejsende United States of America, 15. september 2014
Good stay

bed, staff, location
7,3
Wai K. Forretningsrejsende Malaysia, 5. september 2014
wanchai hotel

location
7,7
Staff there r reasonable helpful

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Novotel Century Hotel Hong Kong HongkongNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - RestaurantNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - GæsteværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SuiteNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - MøderumNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet udefraNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Attraktioner i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - BadeværelseNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenNovotel Century Hotel Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Novotel Century Hotel Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3A06