eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapore (Se kort)

Book nu!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet indefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Lobby Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Luksuslounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Luksuslounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Badeværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser
Område: Novena / Balestier Antal værelser: 428
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3622 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (3622)
Sorter efter:
Christina J. Familie med små børn Denmark, 22. februar 2012
Lækkert nyt hotel

God swimmingpool og pæne værelser
8
Vi vil komme igen Vi spiste morgenmaden i det store shoppingmall som ligger ved siden af hotellet. Nemt med MTR fra centret. pænt nyt hotel med gode værelser og god pool.
Stephanie T. Par Denmark, 17. februar 2012
Lækkert hotel, tæt på metro

God og venlig betjening, swimmingpools, flot udsigt
10
vi boede i et club room på 23. etage, hvor der var adgang til flere swimmingpools, og en lækker lounge. værelset var rigtigt fint med alt hvad man kunne have brug for, både vedrørende tv, badeværelse, skriveredskaber m.m. hotellet ligger tæt på metro, 7-eleven og et shoppingcenter (ca. 3-4 minutters gang). vi vil helt klart anbefale dette lækre hotel til alle der skal besøge singapore. et club room er lidt dyrere, men også det værd. vi bor der gerne igen.
Tip om Natteliv: Clarks Quay er et hyggeligt område om aftenen, hvor folk kommer hen og spiser og/eller drikker og går ud. Helt klart et besøg værd. De fleste aldersgrupper var repræsenteret da vi var der.
Christina J. Familie med små børn Denmark, 28. januar 2012
Lækkert, moderne og nyt hotel, god beliggenhed.

God beliggenhed og lækker pool
8,3
hotellet var lækkert og rent med gode værelser. lækker swimmingpool. vi bestilte uden morgenmad, som viste sig ikke at være noget særligt. til gengæld ligger der et stort shopping mall lige ved siden af hotellet hvor man kan finde alt. det tog kun 20 min. og koste ca. 20 spd/ ca.80 kr med taxa fra lufthavnen til hotellet. vi vil helt klart komme her igen næste gang vi tager til singapore
Peter B. Rejsende alene Denmark, 14. december 2011
Fedt nyt designerhotel med super beliggenhed

Alt var nyt og lækkert
8,7
Rigtig cool designerhotel med god beliggenhed og helt i top med service
Henry J. Forretningsrejsende Indonesia, 17. november 2014
Best value for money

Location, cleanliness, service quality
9
Very pleasant, no unexpected surprises.
Chiah R. Gruppe Malaysia, 16. november 2014
Good

Location, cleanliness, comfort of bed
9,7
Manuel S. Gruppe Indonesia, 15. november 2014
close to novena mrt

close to mrt and novena medical centre
8,3
Good
Terrick C. Par Singapore, 15. november 2014
good stay

clean, well decorated, comfy
8,7
Ian C. Par Singapore, 9. november 2014
wonderful

the hotel had a wonderful view of the city, the private club pool on the 22nd floor was great, with a quaint dining area tt served free flow of drinks. could easily ease into the comfort of the place.
9,3
It was great, wonderful staff! Although we had to change rooms due to a malfunctioning wifi network, the concierge took the trouble to come up to our room and shift us to the next nearest room. What more, we were celebrating a birthday and to our wonderful surprise there was a slice of cake waiting for us once we were back from our swim/free flow drinks @ the club lounge between 6-8pm. Wonderful and will definitely recommend to anyone looking for a staycation/vacation in Singapore
Justus T. Rejsende alene Singapore, 9. november 2014
Nothing out of expectations

Cleanliness, comfort, N.A.
6,3
It was passable. I got a club room with a friend on our birthdays thinking it could be a nice experience. I would rate it as a so-so hotel for its club privileges and services. The counter staffs didn't notice it was our birthday at all. Even if there weren't going to be extended privileges, I felt it might be good to have attentive staffs who would at least wish the two of us a happy birthday, not that it was compulsory. Hence, my so-so rating. The bed was comfortable, room was nice minus the fact there was no carpeting on the cold floor. A pretty small room compared to a few of my other 5* hotel stays at a similar pricing. It may be because of my expectations from other hotel experiences,so do pardon me for the comments.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingaporeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet indefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LobbyOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LuksusloungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LuksusloungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - BadeværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - OmgivelserOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser

Kundeanmeldelser - Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3C02