eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapore (Se kort)

Book nu!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet indefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Lobby Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Luksuslounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Luksuslounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Badeværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser
Område: Novena / Balestier Antal værelser: 428
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3356 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (3356)
Sorter efter:
Christina J. Familie med små børn Denmark, 22. februar 2012
Lækkert nyt hotel

God swimmingpool og pæne værelser
8
Vi vil komme igen Vi spiste morgenmaden i det store shoppingmall som ligger ved siden af hotellet. Nemt med MTR fra centret. pænt nyt hotel med gode værelser og god pool.
Stephanie T. Par Denmark, 17. februar 2012
Lækkert hotel, tæt på metro

God og venlig betjening, swimmingpools, flot udsigt
10
vi boede i et club room på 23. etage, hvor der var adgang til flere swimmingpools, og en lækker lounge. værelset var rigtigt fint med alt hvad man kunne have brug for, både vedrørende tv, badeværelse, skriveredskaber m.m. hotellet ligger tæt på metro, 7-eleven og et shoppingcenter (ca. 3-4 minutters gang). vi vil helt klart anbefale dette lækre hotel til alle der skal besøge singapore. et club room er lidt dyrere, men også det værd. vi bor der gerne igen.
Tip om Natteliv: Clarks Quay er et hyggeligt område om aftenen, hvor folk kommer hen og spiser og/eller drikker og går ud. Helt klart et besøg værd. De fleste aldersgrupper var repræsenteret da vi var der.
Christina J. Familie med små børn Denmark, 28. januar 2012
Lækkert, moderne og nyt hotel, god beliggenhed.

God beliggenhed og lækker pool
8,3
hotellet var lækkert og rent med gode værelser. lækker swimmingpool. vi bestilte uden morgenmad, som viste sig ikke at være noget særligt. til gengæld ligger der et stort shopping mall lige ved siden af hotellet hvor man kan finde alt. det tog kun 20 min. og koste ca. 20 spd/ ca.80 kr med taxa fra lufthavnen til hotellet. vi vil helt klart komme her igen næste gang vi tager til singapore
Peter B. Rejsende alene Denmark, 14. december 2011
Fedt nyt designerhotel med super beliggenhed

Alt var nyt og lækkert
8,7
Rigtig cool designerhotel med god beliggenhed og helt i top med service
Kenny T. Par Malaysia, 1. september 2014
Oasia Hotel #1 in convenience

Room, Location, Cleanliness
7,7
In terms of location, this has been the best hotel with direct access to MRT through the underpass of the hotel. I will definitely stay here again, if I can afford it, next time I come to Singapore.
Li P. Par Singapore, 1. september 2014
Great Stay

Service, Food/Drinks, Ambience
10
We had a really good stay at Oasia! The service is impeccable. The food is great! We love the coffee served at Level 22. The staff at the Club always had a smile for us. Thank you very much Oasia for the wonderful stay.
Ye R. Par Singapore, 1. september 2014
Good comfortable hotel

Cleanliness, comfortable & location
8,3
Good and pleasant stay. Very satisfied.
Ken L. Rejsende alene Malaysia, 1. september 2014
good location, value for.money

location, rate, cleanliness
8
Good. Comfy. Satisfied. Value for money
Kevin L. Familie med små børn Malaysia, 1. september 2014
Convenient location to MRT

Location, price, new
6
Peixi F. Gruppe Singapore, 31. august 2014
Hotel with excellent and friendly staff.

Excellent service, friendly staff and value for money
8,7
Our stay at Oasia Hotel was good. Their staff were friendly and smiley from the moment we check into the hotel till we left. We stayed in the Club room and we get to enjoy the club benefits. For the price we paid, I would say it is very value for money. The Club benefit includes a private pool in the lounge level and all days beverages and snacks. Their staff at the lounge were attentive to our needs and at the same give us enough space to enjoy our time relaxing at the lounge area. I would definitely recommend everyone to go for their Club rooms. Totally worth paying a little more.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingaporeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet indefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LobbyOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LuksusloungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LuksusloungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - BadeværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - OmgivelserOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser

Kundeanmeldelser - Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3C07