eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapore (Se kort)

Book nu!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet indefra Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Lobby Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Swimmingpool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Luksuslounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Luksuslounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gæsteværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Badeværelse Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser
Område: Novena / Balestier Antal værelser: 428
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 3812 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,6
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (3812)
Sorter efter:
Christina J. Familie med små børn Denmark, 22. februar 2012
Lækkert nyt hotel

God swimmingpool og pæne værelser
8
Vi vil komme igen Vi spiste morgenmaden i det store shoppingmall som ligger ved siden af hotellet. Nemt med MTR fra centret. pænt nyt hotel med gode værelser og god pool.
Stephanie T. Par Denmark, 17. februar 2012
Lækkert hotel, tæt på metro

God og venlig betjening, swimmingpools, flot udsigt
10
vi boede i et club room på 23. etage, hvor der var adgang til flere swimmingpools, og en lækker lounge. værelset var rigtigt fint med alt hvad man kunne have brug for, både vedrørende tv, badeværelse, skriveredskaber m.m. hotellet ligger tæt på metro, 7-eleven og et shoppingcenter (ca. 3-4 minutters gang). vi vil helt klart anbefale dette lækre hotel til alle der skal besøge singapore. et club room er lidt dyrere, men også det værd. vi bor der gerne igen.
Tip om Natteliv: Clarks Quay er et hyggeligt område om aftenen, hvor folk kommer hen og spiser og/eller drikker og går ud. Helt klart et besøg værd. De fleste aldersgrupper var repræsenteret da vi var der.
Christina J. Familie med små børn Denmark, 28. januar 2012
Lækkert, moderne og nyt hotel, god beliggenhed.

God beliggenhed og lækker pool
8,3
hotellet var lækkert og rent med gode værelser. lækker swimmingpool. vi bestilte uden morgenmad, som viste sig ikke at være noget særligt. til gengæld ligger der et stort shopping mall lige ved siden af hotellet hvor man kan finde alt. det tog kun 20 min. og koste ca. 20 spd/ ca.80 kr med taxa fra lufthavnen til hotellet. vi vil helt klart komme her igen næste gang vi tager til singapore
Peter B. Rejsende alene Denmark, 14. december 2011
Fedt nyt designerhotel med super beliggenhed

Alt var nyt og lækkert
8,7
Rigtig cool designerhotel med god beliggenhed og helt i top med service
Vanessa T. Gruppe Singapore, 22. februar 2015
Oasia hotel

Cleanliness, comfort, friendly staff
8
Excellent
Paulette K. Par Philippines, 21. februar 2015
Staycation for Chinese New Year

Comfort, hospitable and courteous staff
10
I didn't expect to have found such a gem in the city. My friend and I was just looking for a quiet place to stay for this season and we ended up enjoying our stay in Oasia Hotel. Staff are friendly, courteous, and very hospitable. The Marmalade Pantry is an expensive restaurant but you will get your money's worth. A definitely must try is their steak and eggs..and the pork chop entree is heavy on your tummy. We'll definitely visit again but do hope this time..bidet will come in handy.:)
Dennis C. Forretningsrejsende Philippines, 18. februar 2015
Great

Location, Room, Service
9,3
Only overnight stay but it was great and had a nice promo for Chinese New Year so great price.
Linden L. Par Singapore, 16. februar 2015
Valentine's staycation

Club floor facilities n private pool
7,7
As the pool was on 22nd floor n sheltered, the water was much too cold to swim in and should be heated. No one swam though full occupancy. We have stayed there before and water was just as cold. So it's a waste that we cannot enjoy the big pool on all occasions.
Girlie M. Par Philippines, 14. februar 2015
Very Good Stay

Cleanliness, view, value
8
Very good
Deborah W. Par Canada, 11. februar 2015
Great hotel!

1. The service was exceptional. 2. Comfort of the room and the hotel overview. 3. The clean contemporary design and outfitting of the rooms.
9,7
We really liked this hotel and consider it a great find. Over Christmas 2014, we unfortunately had to cancel a scheduled stay there at the last minute. The hotel was AMAZING in dealing with our cancellation and refund. I was actually able to liaise by email with a real person through the whole process who was prompt, helpful, and courteous. That kind of service was really unexpected. We didn't hesitate to re-book there in February 2015 and were not surprised to find the level of service equally excellent in all respects: the front desk, concierge, restaurant and the room itself.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingaporeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet udefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet indefraOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LobbyOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SwimmingpoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LuksusloungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LuksusloungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GæsteværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - BadeværelseOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - OmgivelserOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser

Kundeanmeldelser - Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3B08