eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Opal House Hotel & Restaurant

75/180-183 Moo 12, Jomtien Beach Road, Jomtien Strand, Pattaya, Thailand 20260 (Se kort)

Book nu!

Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Reception Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Hotellet indefra
Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Hotellet udefra Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Restaurant Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Faciliteter Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse Opal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse
Område: Jomtien Strand Antal værelser: 45
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,6

baseret på 111 anmeldelser

Værdi for pengene
6,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
6,0
Hotellets stand/rengøring
6,5
Værelsets komfort/standard
6,4
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (111)
Sorter efter:
Pia L. Par Denmark, 23. marts 2014
Godt vi fik hvad vi havde betalt for.

Det lå centralt og ved stranden.
6
Vi var udemærket tilfreds, men en fra receptionen, var måske ikke så venlig og imødekommende, meget lidt hjælpsom og havde meget svært ved at forstå engelsk.
Tove H. Par Norway, 1. januar 2014
Helt ok

Kort til stranda god blid betjening
6
Jann G. Familie med ældre børn Denmark, 23. juli 2013
ikke så godt

udsigt ikke andet
4,3
dårlig håndværker meget støvet havde bestilt enkelt senge kunne ikke få kun det ikke meget venlig støvet over det hele da vi ankom
Lars B. Familie med små børn Denmark, 4. november 2012
Skøn beliggenhed super service på hotellet

Personalet var opmærksom og hjælpsom
7,7
Jeg synes hotellet opfyldt mine forventninger og. Mere til de er meget hjælpsom og et smil til overes jeg var så uheldig at blive syg få indfiksion i lungevævet og der var personalet utrolig hjælpsom. Kan anbefalde dette hotel
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke nogen lift
Carsten B. Familie med små børn Denmark, 4. oktober 2012
hjælpsomt og flinkt personale. Rent og ordentligt

beligendehed
8,3
beliggenhed perfekt. pragtfuld udsigt over stranden, hvis man altså tager et af de værelser der vender ud mod havet, hvilket klart må anbefales.
Soeren M. Rejsende alene Denmark, 16. april 2011
Fint lille hotel, men der kan findes billigere.

God og billig Restaurant
5,7
fint lille hotel, men lidt for dyrt i forhold til hvad man eller kan finde i området. dog skal det siges at rengørring og vasketøjs service var iorden. restaurranten priser og kvalitet var ok.
Khawza U. Forretningsrejsende Bangladesh, 26. maj 2014
over all okay..?

close to beach..
6,3
Okay...for single and group
Yew F. Par Malaysia, 26. februar 2014
Wonderful hotel with a pleasant experience

strategically located
7,7
Overall, i was satisfied with my stays at this beach hotel as it is centrally located at Jomtien beach
David S. Par United Kingdom, 9. februar 2014
Good value for money

location, price, staff
9
I stay regularly at the Opal House Hotel, and I would recommend it to all. The rooms are always clean and tidy. The restaurant downstairs caters for all. My only down side is that they allow smoking in the restaurant and for this reason only I will never eat there.
Neville C. Par United Kingdom, 22. januar 2014
Poor accommodation, very good restaurant.

Close proximity to good restaurants, beaches and public transport.
5,3
On our arrival at the hotel, it took 30 minutes to check in. The solo receptionist was expected to check in ourselves, and others, she was expected,unsuccessfully, to deal with payment of the restaurant bills. The restaurant staff, thankfully carried our luggage to our room, as there is no lift,and on our arrival in the room we found it desperately in need of redecoration and refurnishing. It is about time some of the profits from the busy restaurant were invested in the sadly neglected hotel side of the business. After staying our pr-booked 7 nights we moved to another hotel nearby,and still used Opel`s restaurant.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Opal House Hotel & Restaurant PattayaOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - ReceptionOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - Hotellet indefraOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - Hotellet udefraOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - RestaurantOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - FaciliteterOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - GæsteværelseOpal House Hotel & Restaurant Pattaya - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A01