Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ovolo Aberdeen Harbour

100 Shek Pai Wan Road, Aberdeen, Hong Kong Island South, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Ovolo Hotel 100 Shek Pai Wan Road Aberdeen
Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Omgivelser Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Omgivelser Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Fitnessrum Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Attraktioner i nærheden Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Attraktioner i nærheden Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Pub/Lounge Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Attraktioner i nærheden Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Hotellet udefra Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Kaffebar/Café Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Hotellet udefra
Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Omgivelser Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Omgivelser Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Badeværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Omgivelser Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Omgivelser Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Kaffebar/Café Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Indgang Ovolo Aberdeen Harbour Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island South Antal værelser: 85
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

fra 502
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
6,8
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (502)
Sorter efter:
Christer J. Par Denmark, 14. oktober 2014
God service god pris

Pris, service og gratis minibar
8
Gratis minibar , gratis sodavand og kager hele dagen i lobbyen bare tag som du lyster. Tæt på ocean sea World . Klart det bedste hotel til prisen små værelser men stadig rigtig godt fri minibar og lille velkomst pakke med Chips og snack . Ville helt klart bo her igen .
Indberet denne anmeldelse
Janette P. Familie med små børn Philippines, 8. juli 2015
Nice hotel

Have friendly staff, with free drinks everyday and their free food at night during happy hour is good.
7,3
It's fine.
Indberet denne anmeldelse
Stephen D. Par United Kingdom, 2. juli 2015
Super hi tech hotel and brilliant staff.

Staff, s.fast broadband, happy hour.
9,7
Great room on 16 th floor, super fast broadband, staff that can't do,enough for you, free mini bar and snacks and free happy hour, what's not to like!
Indberet denne anmeldelse
Happy Y. Par United Kingdom, 25. juni 2015
Superb service and lovely welcome!

friendly staff, great view, good bed!
9
Indberet denne anmeldelse
Olga B. Par Philippines, 21. juni 2015
Right decision to go for this hotel :)

The hotel itself, freebies, staff
9,3
Location may be a bit far from the city but it is easily accessible through buses. The staff were all nice, accommodating and attentive specially their Hotel Manager, Chum and also Kelvin :) we really enjoyed our stay here specially at the end of a long and tiring day. They accommodated our request for early check in and late check out. Room was big enough for 2 people. The main reason why I chose to stay in this hotel is because of the good reviews by other travelers, and they were correct. :) would really recommend this hotel! :)
Indberet denne anmeldelse
Yunani K. Familie med ældre børn Indonesia, 21. juni 2015
Nice hotel and friendly staff and good service

The hospitality, accessibility transportation near the hotel, hotel facility such as free minibar, free highspeed Internet and Apple TV, free self laundry...
8
It was nice I feel like home but need to provide the shuttle service to shopping centre or mtr station. I wish to comeback again to ovolo Aberdeen harbour hotel.
Indberet denne anmeldelse
Siu L. Par United Kingdom, 7. juni 2015
/

/
10
/
Indberet denne anmeldelse
Choi F. Par Hong Kong, 6. juni 2015
Comfy nice stay

Free mini bar with variety of drinks, Apple tv pre-installed, nice staff
8,3
Nice and recommended
Indberet denne anmeldelse
Hung P. Familie med ældre børn Hong Kong, 3. juni 2015
Excellent service

Staff, Freebies, View
9,7
We enjoyed our stay at Ovolo Aberdeen Harbour!
Indberet denne anmeldelse
Silvester L. Familie med små børn Singapore, 18. maj 2015
Helpful Staff

CONVENIENTLY to stanley street , Lamma island & Ap Lei Chau.
8,7
Would be good if there is a shutter bus from Kowloon or central
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ovolo Aberdeen Harbour HongkongOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - OmgivelserOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - OmgivelserOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - FitnessrumOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Attraktioner i nærhedenOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Attraktioner i nærhedenOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Pub/LoungeOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Attraktioner i nærhedenOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Hotellet udefraOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Kaffebar/CaféOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Hotellet udefraOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - OmgivelserOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - OmgivelserOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - BadeværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - OmgivelserOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - OmgivelserOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Kaffebar/CaféOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - IndgangOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Kaffebar/CaféOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Kaffebar/CaféOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - BadeværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - BadeværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - GæsteværelseOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - FaciliteterOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - FaciliteterOvolo Aberdeen Harbour Hongkong - Faciliteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01