eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Antal værelser: 144
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 1595 anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (1595)
Sorter efter:
Britt K. Par Denmark, 31. marts 2014
Dårligste hotel på på hele turen 4 md

central beliggenhed
3
det enste gode ved dette hotel var balconen resten var en stor skuffelsel lille mørkt rum bad ok men småt morgenmad elendig og arogant personale dårligste oplevelse på vores 4 md tur max 2 stjerner
Christel I. Par Denmark, 7. marts 2014
Centralt placeret

Værelse med udgang til balkon, hvor man kan nyde sin morgenkaffe
8,3
Dejligt centralt placeret, god morgenmad ,hjælpsomt engelsk talende personale, alt i alt et super hotel hvor vi helt bestemt vil vende tilbage til
Benno S. Par Denmark, 27. marts 2013
Dejligt hotel - super placering

Placering, gode værelser og god morgenmad
8
Kan anbefales, men sørg for at vælge De Luxe værelser. Vi bestilte superior, men betalte ekstra, da vinduet vendte ud mod en lukket skakt! De Luxe havde en super udsigt over det pulserende byliv. Mht. lufthavnstransfer - så kontakt hotellet direkte, ellers kommer der ikke nogen bil!!!! MEN et super dejligt hotel, som kun kan anbefales.
Phuong N. Par Australia, 22. december 2014
Good customer service- great location let down

Location, service, buffet
8,7
Ok in general. Would have been better should there be no construction on the road The hotel locates in extremely great location and would be beautiful without the construction ( for subway) that impacts the whole street and hotels on that. Wasnt noisy but there was absolutely bad views The room is small i would say for a Delux, 4 star standard. My stay in a 3 star delux was in a bigger room! Morning buffet was good with variety of food and food are nice. The hotel also offer lunch and dinner buffet for a reasonable price which I quite enjoyed I would recommend this hotel only if you travel outside the construction period which I think till dec next year ie. Dec15
Mohd H. Gruppe Malaysia, 21. december 2014
Nice hotel to Choose

Friendly Staff, Convenience and comfortable.
9
very nice hotel to choose with kind staff and comfortable.
Karen H. Par South Africa, 20. december 2014
comfortable for a stop over

The breakfast
10
This was the first stop over into Siagon Proximity to airport is good Good value for money Rooms small and comfortable . We were on the 13 th floor and it was very quiet which I appreciTed Staff were friendly and could speak English It was comfortable for a stop over
Nur N. Familie med ældre børn Malaysia, 10. december 2014
A secure and clean hotel

The stuff will call us when the door is not properly closed.
9,7
A very comfortable hotel to stay.
Hossein A. Rejsende alene Canada, 27. november 2014
temporary for the next 4-5 yyears not recommended

I knew it,the location close to central malls ,shops and center villa.
6
The room too poor furnished .It didn't have even a chair . Too small for the price with an upgrade.The Street infront of Hotel is fully blocked and under construction for underground in the next 5 years.
Ngoc D. Par France, 23. november 2014
Pity about the road works but good location

service, food and placement
10
Perfect
Shao H. Forretningsrejsende Singapore, 2. november 2014
Not fantastic

The service was quite prompt
6,3
Not fantastic, it's alright.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A07