eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Omgivelser Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Omgivelser Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Omgivelser Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Antal værelser: 144
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 1612 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (1612)
Sorter efter:
Britt K. Par Denmark, 31. marts 2014
Dårligste hotel på på hele turen 4 md

central beliggenhed
3
det enste gode ved dette hotel var balconen resten var en stor skuffelsel lille mørkt rum bad ok men småt morgenmad elendig og arogant personale dårligste oplevelse på vores 4 md tur max 2 stjerner
Christel I. Par Denmark, 7. marts 2014
Centralt placeret

Værelse med udgang til balkon, hvor man kan nyde sin morgenkaffe
8,3
Dejligt centralt placeret, god morgenmad ,hjælpsomt engelsk talende personale, alt i alt et super hotel hvor vi helt bestemt vil vende tilbage til
Benno S. Par Denmark, 27. marts 2013
Dejligt hotel - super placering

Placering, gode værelser og god morgenmad
8
Kan anbefales, men sørg for at vælge De Luxe værelser. Vi bestilte superior, men betalte ekstra, da vinduet vendte ud mod en lukket skakt! De Luxe havde en super udsigt over det pulserende byliv. Mht. lufthavnstransfer - så kontakt hotellet direkte, ellers kommer der ikke nogen bil!!!! MEN et super dejligt hotel, som kun kan anbefales.
Janice L. Forretningsrejsende Malaysia, 24. august 2014
Centrally Located

The restaurant food was good especially the buffet dinner
7,7
It was good, the food was good is just that the room are a bit old. The rest are great.
Janice L. Forretningsrejsende Malaysia, 24. august 2014
Centrally locate & Good Dining.

Good local dinner buffet, centrally located
7,7
Have a good local buffet dinner and centrally located .
Kok H. Forretningsrejsende Singapore, 21. august 2014
Nice cosy hotel in the central of HCMC

Nice food, clean and comfortable
8,3
I always like to stay at this hotel that is located at the central of HCMC near all the nice restaurant and popular place of interests and the government house and museums. Will be back.
Khalid A. Forretningsrejsende Saudi Arabia, 19. august 2014
nice

location-service-wi fii
8
very nice
Sebastian N. Par Sweden, 10. august 2014
Nice central place

location, roof top pool, price
8,3
The price was very good for this hotel, just paid about 48 euros for a room and it had a balchony and breakfast. The breakfast wasnt much special, they didnt even have the vietnamese ice coffee there. Suggest you go somewhere else next door and get a good brekkie. The rooftop however is amazing! View over the city, a nice pool and very quiet and chill there. Its worth staying in the hotel just because of the pool!! The rooms were ok, nothing to complain there, pretty basic. Its a good place to stay for a few night, nothing super fancy but does the trick and you will def have a good time in Ho Chi Minh sipping some great beer by the pool (there is a bar too!! )
Philip C. Par United States of America, 1. august 2014
Way overpriced

Large room, good location, friendly staff
5,7
The room was large, but the window faced another room's window. The towel hook in the bathroom was falling out. Because of the design of the bathtub/shower, the bathroom would flood when you showered. Okay value for $50, but would have been furious if I payed the list price of over $200.
Jiho P. Forretningsrejsende South Korea, 26. juli 2014
good hotel

comportable
10

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - OmgivelserPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - OmgivelserPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - OmgivelserPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B04