eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Omgivelser Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Omgivelser Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Omgivelser Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Antal værelser: 144
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 1540 anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (1540)
Sorter efter:
Britt K. Par Denmark, 31. marts 2014
Dårligste hotel på på hele turen 4 md

central beliggenhed
3
det enste gode ved dette hotel var balconen resten var en stor skuffelsel lille mørkt rum bad ok men småt morgenmad elendig og arogant personale dårligste oplevelse på vores 4 md tur max 2 stjerner
Christel I. Par Denmark, 7. marts 2014
Centralt placeret

Værelse med udgang til balkon, hvor man kan nyde sin morgenkaffe
8,3
Dejligt centralt placeret, god morgenmad ,hjælpsomt engelsk talende personale, alt i alt et super hotel hvor vi helt bestemt vil vende tilbage til
Benno S. Par Denmark, 27. marts 2013
Dejligt hotel - super placering

Placering, gode værelser og god morgenmad
8
Kan anbefales, men sørg for at vælge De Luxe værelser. Vi bestilte superior, men betalte ekstra, da vinduet vendte ud mod en lukket skakt! De Luxe havde en super udsigt over det pulserende byliv. Mht. lufthavnstransfer - så kontakt hotellet direkte, ellers kommer der ikke nogen bil!!!! MEN et super dejligt hotel, som kun kan anbefales.
Chan M. Rejsende alene Singapore, 19. september 2014
Not a bad stay

Location.
6,7
As was staying on level 2 on the new wing, it was rather noisy at night. The aircon cannot be adjusted and I was feeling very cold at night.
Mary L. Familie med ældre børn Philippines, 16. september 2014
Good hotel, Bad service

location is good, walking distance to everywhere.
4,7
the hotel needs improvement curtain inside room needs change, room service, in room dining very very bad, staff who delivered our food is arrogant. will not stay again.
Leilani A. Par Philippines, 14. september 2014
vietnam weekend getaway

location, nice room, value for money
7,7
our stay in general is good. i find the lobby not reflective of the room. the room we got is better than the basic lobby. there was a slight language barrier (a little miscommunication & slight difficulty understanding staff pronunciation) but otherwise, everything is pleasant & good. the staff are all smiles & accommodating. if we will stay again in this hotel, yes we will.
Tan W. Forretningsrejsende Singapore, 11. september 2014
Is a nice hotel

friendly staff who can understand English , room is clean and big , location is good
9,7
Every thing is good for palace hotel
Jeff Y. Forretningsrejsende Malaysia, 11. september 2014
Strategically Located

Clean, value money, good location
7,7
The bed mattress is rather hard.
Chuong D. Forretningsrejsende United States of America, 8. september 2014
location, value

location, value
9,7
Very good value
Gary E. Par Australia, 4. september 2014
stay there when in sagion

location staff breakfast
8,3
good as normal. staff very helpfull

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - OmgivelserPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - OmgivelserPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - OmgivelserPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A04