Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Distrikt 1 - Centrum, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Centrum Antal værelser: 144
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 1731
anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (1731)
Sorter efter:
Britt K. Par Denmark, 31. marts 2014
Dårligste hotel på på hele turen 4 md

central beliggenhed
3
det enste gode ved dette hotel var balconen resten var en stor skuffelsel lille mørkt rum bad ok men småt morgenmad elendig og arogant personale dårligste oplevelse på vores 4 md tur max 2 stjerner
Christel I. Par Denmark, 7. marts 2014
Centralt placeret

Værelse med udgang til balkon, hvor man kan nyde sin morgenkaffe
8,3
Dejligt centralt placeret, god morgenmad ,hjælpsomt engelsk talende personale, alt i alt et super hotel hvor vi helt bestemt vil vende tilbage til
Benno S. Par Denmark, 27. marts 2013
Dejligt hotel - super placering

Placering, gode værelser og god morgenmad
8
Kan anbefales, men sørg for at vælge De Luxe værelser. Vi bestilte superior, men betalte ekstra, da vinduet vendte ud mod en lukket skakt! De Luxe havde en super udsigt over det pulserende byliv. Mht. lufthavnstransfer - så kontakt hotellet direkte, ellers kommer der ikke nogen bil!!!! MEN et super dejligt hotel, som kun kan anbefales.
Sy N. Par United States of America, 3. juli 2015
It looks nice outside but terrible inside

Only location and food are good
6,3
It was a terrible hotel. The room is old, bathroom smells bad cause the wet of shower curtain. The air conditioner isn't working properly; u can't turn temperature high, what u do is to turn off the air condition. The cold air blows down to your bed. The staff is bad. They talk loudly from 7am. The only good thing from this hotel is location and food. I rate it as 3 star hotel
Chaowanee W. Forretningsrejsende Thailand, 28. juni 2015
Found front desk quite slow services.

none
4,3
This rate supposed to offer breakfast.
Quy Q. Par Vietnam, 28. juni 2015
A Old Hotel

Location, Location and Location
6
The hotel equipment is old, room is very small, toilet is terrible with tinny room. The shower is very bad.
Jeremy O. Par Singapore, 23. juni 2015
Good location

Good Location
5
The staff were really not friendly especially the receptionist name Van, She was rude n not helpful at all when talking to her.
Tu N. Par Canada, 21. juni 2015
Relax time with my wife

Location, breakfast buffet,
7,3
It was ok but I've stay in better hotels around the area. Didn't like it when I had to show them my marriage certificate because my wife was Vietnamese and I was a Vietnamese Canadian. Who carry thier marriage certificate with them all the time. The hotel is beat up need an up grade
Mohamed Z. Familie med små børn Brunei Darussalam, 16. juni 2015
Value for Money

Great location, Great Service, Very Helpful Staff
7
Jay M. Par South Africa, 13. juni 2015
traveller
8
satisfactory

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

SG-AGWEB-6A02