Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Distrikt 1 - Centrum, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Centrum Antal værelser: 144
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 1711 anmeldelser

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (1711)
Sorter efter:
Britt K. Par Denmark, 31. marts 2014
Dårligste hotel på på hele turen 4 md

central beliggenhed
3
det enste gode ved dette hotel var balconen resten var en stor skuffelsel lille mørkt rum bad ok men småt morgenmad elendig og arogant personale dårligste oplevelse på vores 4 md tur max 2 stjerner
Christel I. Par Denmark, 7. marts 2014
Centralt placeret

Værelse med udgang til balkon, hvor man kan nyde sin morgenkaffe
8,3
Dejligt centralt placeret, god morgenmad ,hjælpsomt engelsk talende personale, alt i alt et super hotel hvor vi helt bestemt vil vende tilbage til
Benno S. Par Denmark, 27. marts 2013
Dejligt hotel - super placering

Placering, gode værelser og god morgenmad
8
Kan anbefales, men sørg for at vælge De Luxe værelser. Vi bestilte superior, men betalte ekstra, da vinduet vendte ud mod en lukket skakt! De Luxe havde en super udsigt over det pulserende byliv. Mht. lufthavnstransfer - så kontakt hotellet direkte, ellers kommer der ikke nogen bil!!!! MEN et super dejligt hotel, som kun kan anbefales.
Nurhazwani Z. Par Singapore, 18. maj 2015
Palace Suite

Central area, clean, spacious
7
The tv inside our room was not working at all. That's ok as we still had another tv in the living area. Staffs were friendly. Although did not understand English very well. Asked whether there is a place for mani/pedi in the hotel and the reception thought I was asking for Thai food. Lol. Room was clean. The balcony was facing the Bitexco Tower.
Janice L. Forretningsrejsende Malaysia, 17. maj 2015
Old Hotel, Aircond not working properly,.

Location and good breakfast only
5,7
I have stay in this hotel many times previously. This is the worst time ever. The hotel aircond in not working properly event the function room and lobby. The room didnt make up until the evening we when back to room. Lately hotel room condition looks rundown too. Lights also not enough. Really disappointed. The breakfast quality still remain good. I home the hotel manage will do something on the condition of hotel and upgrade customer service.
Soetjipto W. Forretningsrejsende Indonesia, 14. maj 2015
my stay at palace saigon

the location,value for money,convinience
7,7
very good indeed
Kai K. Forretningsrejsende Singapore, 14. maj 2015
excellent location, so so service

location location location
5,7
My third stay. I can never set the room safe because the instructions are wrong. No one checks. Wasting customers time for nothing
Jane F. Par Philippines, 8. maj 2015
nice hotel

location, room comfort, value for money
9,3
it was a great stay, its very affordable..the breakfast is nice as well..
Youngtaek C. Gruppe South Korea, 4. maj 2015
so so

location, staff, price
7,3
The staff, foods, location, all of things are so so .
Lim E. Par Malaysia, 4. maj 2015
Hotel too many rules and not flexible

location is good. Prices reasonable and room is clean.
5,3
Not good. If not married couple cannot stay one room. Is hotel policy. Guest who stay must follow exactly booking name. If not hotel will reject. Means cannot under one name for 2 rooms. Must change to agoda. Only happen in Vietnam.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelsePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B07