Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Zapatera, Cebu City, Filippinerne 6000

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 609 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
6,8
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (609)
Sortér efter:
Stina L. Par Denmark, 26. april 2013
Udemærket hotel, lever op til forventningerne

Sød personale, forholdsvis hurtig wifi, pandekager til morgenmad
8,7
Man får hvad man betaler for og Palazzo Pensionne lever helt sikkert op til vores forventninger. Det eneste minus er beliggenheden, hotellet ligger nede af små kringlede gader. Der er ikke mulighed for at gå frem og tilbage, man skal tage taxa for en sikkerheds skyld.
Indberet denne anmeldelse
Stina L. Par Denmark, 25. april 2013
Komfortable byhotel med sød personale

Personalet, gratis wifi og pandekager til morgenmad
6,7
Hotellet levede op til vores forventninger. Personalet var søde til at hjælpe med alt hvad vi havde brug for. Det eneste minus er hotellets beliggenhed, hotellet ligger nede i en lille labyrient af små snoede gader som kan virke uhyggelige om aftnen. Desværre oplevede vi at en scooter kørte op bag os og forsøgte at stjæle vores taske. Benyt derfor altid taxa frem og tilbage.
Indberet denne anmeldelse
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 3. april 2013
Roligt med god betjening

Stille, rent og i gå afstand til centrum af cebu
6,7
Indberet denne anmeldelse
Ma. G. Par Philippines, 30. januar 2016
over our expectations.. very good :)

the staff were very accomodating, hotel was very clean but the lication is not that accessible, but overall, we were over satisfied with our overnight stay :)
9
almost perfect..
Indberet denne anmeldelse
Luigi R. Rejsende alene United States of America, 15. januar 2016
great Hotel and great location

Cleanliness, Staff Performance, Value for the money. o
4,3
Is comfortable and clean, good for the money
Indberet denne anmeldelse
Charmaine A. Par Philippines, 25. november 2015
enjoyable stay

food, cleanliness, ambiance
7,7
Indberet denne anmeldelse
Darcy E. Par Australia, 24. november 2015
Peaceful

Location, peaceful, helpful.
9
We found everything to our liking. It will be nice when they finish the renovations which where not noisy. A bit skimpy on the bathroom items tho. All in all very satisfactory. We would stay there again. Wi fi was on and off, mainly off.
Indberet denne anmeldelse
Kevin C. Par Philippines, 22. november 2015
Palazzo Pensionne Stay

clean rooms, friendly and informative staffs and accessible
9,3
excellent service
Indberet denne anmeldelse
Samuel J. Rejsende alene Philippines, 28. oktober 2015
Decent for price

Value for money, Staff, location
8,7
Indberet denne anmeldelse
Peter D. Par New Zealand, 27. oktober 2015
Pleasant place to stay

Clean , comfortable , helpful staff
7,7
Second time visit to a very comfortable hotel However some small improvements would make it perfect Staff are helpful but could learn to smile a little The breakfast was slow to arrive though I was impressed when some nice brown toast was served on request I was disappointed to book jjounior suite and on arrival be given lower room Could this be because after I booked for 2 nights they took a longer booking instead I was refunded the difference but was still disappointed especially with no prior notice of downgrade
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Palazzo Pensionne Cebu CityPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet udefraPalazzo Pensionne Cebu City - IndgangPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu City - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu City - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu City - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu City - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05