eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet udefra Palazzo Pensionne Cebu - Indgang Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Reception Palazzo Pensionne Cebu - Reception Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 14
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 551 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
6,8
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (551)
Sorter efter:
Stina L. Par Denmark, 26. april 2013
Udemærket hotel, lever op til forventningerne

Sød personale, forholdsvis hurtig wifi, pandekager til morgenmad
8,7
Man får hvad man betaler for og Palazzo Pensionne lever helt sikkert op til vores forventninger. Det eneste minus er beliggenheden, hotellet ligger nede af små kringlede gader. Der er ikke mulighed for at gå frem og tilbage, man skal tage taxa for en sikkerheds skyld.
Stina L. Par Denmark, 25. april 2013
Komfortable byhotel med sød personale

Personalet, gratis wifi og pandekager til morgenmad
6,7
Hotellet levede op til vores forventninger. Personalet var søde til at hjælpe med alt hvad vi havde brug for. Det eneste minus er hotellets beliggenhed, hotellet ligger nede i en lille labyrient af små snoede gader som kan virke uhyggelige om aftnen. Desværre oplevede vi at en scooter kørte op bag os og forsøgte at stjæle vores taske. Benyt derfor altid taxa frem og tilbage.
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 3. april 2013
Roligt med god betjening

Stille, rent og i gå afstand til centrum af cebu
6,7
Agnes J. Par Philippines, 19. oktober 2014
Best Customer Service!

Best Customer Service, Value for Money, Fast Wifi
8,7
We keep on coming back here because the customer service is superb. It's very rare to find budget inns that genuinely care for the needs of their guests.
Susanna Y. Par Finland, 15. oktober 2014
luxury with small money

room, staff price
9,3
Will definitely return back to Palazzo Pensionne! Awesome service. great room. Recommend it for sure. Thank you so much for the great service while we were visiting Cebu. Will stay next time also there.
Chantille R. Gruppe Philippines, 15. oktober 2014
Excellent!

staff, value for the money, location
10
We decided to extend our stay! It was still great! And of course, we will still choose this hotel when we get back to Cebu. ^_^
Chantille R. Par Philippines, 14. oktober 2014
Excellent

staffs, value for the money and cleanliness
10
Though I've originally booked a studio room for me and my husband but I believe they gave us a deluxe room because of my request on having good and fast wifi connection, which is really true in the room that they gave us. The room was good for 3 but then I didn't mind because they gave service beyond my expectations and it was also a good coincidence that one of our friends went to Cebu and decided to have an overnight stay, for which we offered the additional space in our room and then our friend just paid an additional cost. Their staffs are always accommodating and they're the ones who always get taxi for us. Also, since we couldn't call landline numbers outside the hotel due to some technical issues on our room's landline phone but the staff told us that they will dial the number for us and then connect the call in our room, which was really great! The location is in the residential area so we had a really good rest at night since it doesn't feel like it is located in the city. It's very near to malls as well so it's very convenient. It was our 2nd time to stay in the hotel and my husband and I would love to stay again because of the homey experience that we had.
Andreas D. Rejsende alene Netherlands, 16. september 2014
Again !!

Staff, Quietness, value for money
8,7
I will be back!!
Rea D. Par Philippines, 6. september 2014
good

friendly staff, yummy food and nice room
9,3
Ma E. Familie med ældre børn Philippines, 17. august 2014
Value for money

Value for money, courteous staff and good breakfast
7
Staff are courteous. Room is clean and comfortable to stay in. Expansion construction was ongoing during our stay there.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet udefraPalazzo Pensionne Cebu - IndgangPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C07