eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet udefra Palazzo Pensionne Cebu - Indgang Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Reception Palazzo Pensionne Cebu - Reception Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 14
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 541 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
6,8
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (541)
Sorter efter:
Stina L. Par Denmark, 26. april 2013
Udemærket hotel, lever op til forventningerne

Sød personale, forholdsvis hurtig wifi, pandekager til morgenmad
8,7
Man får hvad man betaler for og Palazzo Pensionne lever helt sikkert op til vores forventninger. Det eneste minus er beliggenheden, hotellet ligger nede af små kringlede gader. Der er ikke mulighed for at gå frem og tilbage, man skal tage taxa for en sikkerheds skyld.
Stina L. Par Denmark, 25. april 2013
Komfortable byhotel med sød personale

Personalet, gratis wifi og pandekager til morgenmad
6,7
Hotellet levede op til vores forventninger. Personalet var søde til at hjælpe med alt hvad vi havde brug for. Det eneste minus er hotellets beliggenhed, hotellet ligger nede i en lille labyrient af små snoede gader som kan virke uhyggelige om aftnen. Desværre oplevede vi at en scooter kørte op bag os og forsøgte at stjæle vores taske. Benyt derfor altid taxa frem og tilbage.
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 3. april 2013
Roligt med god betjening

Stille, rent og i gå afstand til centrum af cebu
6,7
Ma E. Familie med ældre børn Philippines, 17. august 2014
Value for money

Value for money, courteous staff and good breakfast
7
Staff are courteous. Room is clean and comfortable to stay in. Expansion construction was ongoing during our stay there.
Hiro M. Familie med små børn Switzerland, 26. juli 2014
good price-performance level

Deluxe room 2E was for the price very okay, quite spacious, nice cable TV, room service
8,3
We spent 5 nights there, with car - they have free parking places, stuff was friendly, we asked and they made room service for breakfast too and the young friendly lady always brought it with a warm morning smile :-)
Agnes J. Par Philippines, 21. juli 2014
We've Got More than We've Paid For

Very Fast Wifi, Value for Money, Yummy Breakfast
8,7
I booked for a standard room for two nights. I specifically asked to book us in room 2D because the wifi connection in there is quite fast. "Unfortunately", the receptionist told us that the room is still being occupied. To appease us, they let us stay in a superior room. The awesome thing is, the internet connection in that room is very fast. We stayed in that room a few months ago and we are happy that they upgraded the wifi connection. It had a very crappy connection before. I was so happy with our two-night stay. N.B.: I'm a loyal and returning guest. (:
Stuart J. Par United Kingdom, 25. juni 2014
Safe, friendly, trustworthy, excellent!

Central location, safe & friendly, value for money.
9
Excellent budget hotel! A very safe, secure, quiet hotel, with extremely trustworthy, friendly & helpful staff in a central location. Rooms are excellent & a good size & have all amenities including free fast Wi-Fi in all rooms. The free breakfast is excellent. We cannot praise this hotel highly enough & is our personal favourite in Cebu City. You can truly relax in this hotel.
Leah R. Forretningsrejsende Philippines, 11. juni 2014
Cheap but classy

Class, Room Size and simple
8
Room was simple, the water was OK, although I think they should take out the slippers (I don't know it looks like a complementary slippers) they dont look good anymore or atleast change it... but over all the stay was nice
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 7. juni 2014
great, a place to return

As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
9,7
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 5. juni 2014
great a n ice stay

rooms, location, shopping
9,7
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet udefraPalazzo Pensionne Cebu - IndgangPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A07