eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet udefra Palazzo Pensionne Cebu - Indgang Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Reception Palazzo Pensionne Cebu - Reception Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 14
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 534 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
6,7
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (534)
Sorter efter:
Stina L. Par Denmark, 26. april 2013
Udemærket hotel, lever op til forventningerne

Sød personale, forholdsvis hurtig wifi, pandekager til morgenmad
8,7
Man får hvad man betaler for og Palazzo Pensionne lever helt sikkert op til vores forventninger. Det eneste minus er beliggenheden, hotellet ligger nede af små kringlede gader. Der er ikke mulighed for at gå frem og tilbage, man skal tage taxa for en sikkerheds skyld.
Stina L. Par Denmark, 25. april 2013
Komfortable byhotel med sød personale

Personalet, gratis wifi og pandekager til morgenmad
6,7
Hotellet levede op til vores forventninger. Personalet var søde til at hjælpe med alt hvad vi havde brug for. Det eneste minus er hotellets beliggenhed, hotellet ligger nede i en lille labyrient af små snoede gader som kan virke uhyggelige om aftnen. Desværre oplevede vi at en scooter kørte op bag os og forsøgte at stjæle vores taske. Benyt derfor altid taxa frem og tilbage.
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 3. april 2013
Roligt med god betjening

Stille, rent og i gå afstand til centrum af cebu
6,7
Stuart J. Par United Kingdom, 25. juni 2014
Safe, friendly, trustworthy, excellent!

Central location, safe & friendly, value for money.
9
Excellent budget hotel! A very safe, secure, quiet hotel, with extremely trustworthy, friendly & helpful staff in a central location. Rooms are excellent & a good size & have all amenities including free fast Wi-Fi in all rooms. The free breakfast is excellent. We cannot praise this hotel highly enough & is our personal favourite in Cebu City. You can truly relax in this hotel.
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 7. juni 2014
great, a place to return

As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
9,7
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 5. juni 2014
great a n ice stay

rooms, location, shopping
9,7
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
Agnes J. Gruppe Philippines, 31. maj 2014
Fast WIFI connection

Value for Money, Friendly Staff, Big Rooms
8,3
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. I hope the management can fix the shower in room 2D. Other than that, everything was great during out stay.
Jesse B. Par Canada, 23. maj 2014
A solid decent value hotel.

Clean, nice mattress, and located close to the Ferry.
7,7
We found this to be a solid decent value hotel. The linens were clean, the mattress was comfortable, and the AC worked well. It was also located close to the ferry, so it was easy an access in the morning. We didn't find it cheap by Philippine standards, but based on our experiences in the country it was a reasonably priced hotel (we're budget travelers). The staff were helpful in getting us to our destinations in the morning, and the breakfast was tasty. If we were in Cebu again we'd try something cheaper, but it's an affluent town, so that might be hard to find. I'd recommend staying there if you have a few bucks. You won't be disappointed.
Jarno K. Par Finland, 12. maj 2014
My favourite stay in Cebu

value for money, quiet location, friendly staff
8,7
I keep coming back here whenever visit Cebu. Place is nice, well kept, clean and cozy. Location is very quiet and peaceful, but still all needed, malls, restaurants etc. are in 5-10 minutes walking distance. Wifi was also recently updated and worked well. In cafe, they have one of the best Pancit Canton I've ever tasted in Phils.
Marian K. Gruppe Germany, 5. maj 2014
Good

Price, Room size
6,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet udefraPalazzo Pensionne Cebu - IndgangPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu - ReceptionPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C06