Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Palazzo Pensionne Cebu - Indgang Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 14
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 589
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
6,8
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (589)
Sorter efter:
Stina L. Par Denmark, 26. april 2013
Udemærket hotel, lever op til forventningerne

Sød personale, forholdsvis hurtig wifi, pandekager til morgenmad
8,7
Man får hvad man betaler for og Palazzo Pensionne lever helt sikkert op til vores forventninger. Det eneste minus er beliggenheden, hotellet ligger nede af små kringlede gader. Der er ikke mulighed for at gå frem og tilbage, man skal tage taxa for en sikkerheds skyld.
Stina L. Par Denmark, 25. april 2013
Komfortable byhotel med sød personale

Personalet, gratis wifi og pandekager til morgenmad
6,7
Hotellet levede op til vores forventninger. Personalet var søde til at hjælpe med alt hvad vi havde brug for. Det eneste minus er hotellets beliggenhed, hotellet ligger nede i en lille labyrient af små snoede gader som kan virke uhyggelige om aftnen. Desværre oplevede vi at en scooter kørte op bag os og forsøgte at stjæle vores taske. Benyt derfor altid taxa frem og tilbage.
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 3. april 2013
Roligt med god betjening

Stille, rent og i gå afstand til centrum af cebu
6,7
Amelia C. Gruppe Malaysia, 31. maj 2015
Nice and quiet place to stay..

The breakfast is the best. We get to try Filipino breakfast...
9,3
Amelia C. Gruppe Malaysia, 31. maj 2015
Nice place to stay...

Breakfast is the best.. Get to try Filipino breakfast
9,3
Kiki K. Par United States of America, 30. maj 2015
One Night in Cebu City

Bed Comfort, Easy Check In, Clean Room
7,3
We stayed one night in Cebu before heading to Bohol. This was a good place to stay. Clean room. Ok internet. Breakfast was "meh", but at least it was something. Staff gave good recommendations and where helpful catching a cab. We walked to dinner at the Lighthouse Restaurant - good Filipino choice. Nice good - would recommend. Fine for one night, but the location didn't have too much around, so we didn't stay here again.
Joseph W. Rejsende alene United States of America, 22. maj 2015
Well Worth Price

Affordable Price, Awesome Staff, Clean Room
9
Every time I visit Cebu I stay in this hotel. You really can't beat it for the value. If you are looking for a resort, this isn't the place for you; however, if you are looking for a comfortable hotel at an exceptional price then you will enjoy your stay.
Vai S. Par Hong Kong, 9. april 2015
nice hotel to stay in Cebu

quiet, nice staff
8
it's located in a quick resident place in Cebu, but walking from the pier it takes about 30 mins, not very easy to find it, but the place is quiet and nice to stay, walk to ayala centre is not also too far, just about 20 mins, and the staffs are very nice to help.
Danny V. Par United States of America, 8. april 2015
Good for a very short stay

STAFF ROOM QUIET
5,7
It was OK poor location staff is nice food poor little choice. Lot of squatters in the area. Hard to find for taxi drivers. Mall is close but bad traffic area.
Robert H. Rejsende alene United States of America, 26. februar 2015
Enjoyed my stay

Friendly staff, clean rooms with great bathrooms, nice breakfast
9,7
I enjoyed the location and friendly staff

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - IndgangPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B01