eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Palazzo Pensionne Cebu - Indgang Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefra Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Restaurant Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse Palazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse
Område: Cebu City Antal værelser: 14
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 559 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
6,8
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (559)
Sorter efter:
Stina L. Par Denmark, 26. april 2013
Udemærket hotel, lever op til forventningerne

Sød personale, forholdsvis hurtig wifi, pandekager til morgenmad
8,7
Man får hvad man betaler for og Palazzo Pensionne lever helt sikkert op til vores forventninger. Det eneste minus er beliggenheden, hotellet ligger nede af små kringlede gader. Der er ikke mulighed for at gå frem og tilbage, man skal tage taxa for en sikkerheds skyld.
Stina L. Par Denmark, 25. april 2013
Komfortable byhotel med sød personale

Personalet, gratis wifi og pandekager til morgenmad
6,7
Hotellet levede op til vores forventninger. Personalet var søde til at hjælpe med alt hvad vi havde brug for. Det eneste minus er hotellets beliggenhed, hotellet ligger nede i en lille labyrient af små snoede gader som kan virke uhyggelige om aftnen. Desværre oplevede vi at en scooter kørte op bag os og forsøgte at stjæle vores taske. Benyt derfor altid taxa frem og tilbage.
Teddy G. Rejsende alene Denmark, 3. april 2013
Roligt med god betjening

Stille, rent og i gå afstand til centrum af cebu
6,7
Maydeeh L. Forretningsrejsende Philippines, 4. december 2014
Quiet ok

Affordable
5,3
Just fine...
Agnes J. Par Philippines, 24. november 2014
Very Good Customer Service

Fast Wifi, Big Rooms, Great Customer Service
8,7
Above are the 3 main reasons why I keep on coming back here.
Howard J. Par United Kingdom, 16. november 2014
Palazzo pensione Cebu city

Friendly staff nice big breakfast comfortable rooms
9
All good
Sean H. Rejsende alene Australia, 10. november 2014
Comfortable stay in a well run hotel

Comfort, internet connection and cleanlness.
8,7
Palazzo has clean and comfortable rooms with reliable internet, air conditioning, a nice breakfast and some cable channels. The staff are very friendly and I always enjoy my stay at Palazzo.
Agnes J. Par Philippines, 9. november 2014
Fave Budget Inn in the City

Fast Wifi, Cost Efficient, Great Customer Service
8,7
Great! The only thing that I want to comment on this visit is the occurrence of a strand of hair in my breakfast meal. It would be better for those who cook and serve the meals to put a cap on their head and a protective mask on their mouth for sanitary purposes. Thanks.
Agnes J. Par Philippines, 19. oktober 2014
Best Customer Service!

Best Customer Service, Value for Money, Fast Wifi
8,7
We keep on coming back here because the customer service is superb. It's very rare to find budget inns that genuinely care for the needs of their guests.
Susanna Y. Par Finland, 15. oktober 2014
luxury with small money

room, staff price
9,3
Will definitely return back to Palazzo Pensionne! Awesome service. great room. Recommend it for sure. Thank you so much for the great service while we were visiting Cebu. Will stay next time also there.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - IndgangPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - Hotellet indefraPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - RestaurantPalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - GæsteværelsePalazzo Pensionne Cebu - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C03