eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapore 039595 (Se kort)

Book nu!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse
Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse
Område: Marina Bay Antal værelser: 790
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 2232 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
8,1
Alle anmeldelser (2232)
Sorter efter:
Frederik K. Familie med små børn Denmark, 8. juli 2013
Fantastisk

Luksus, Pool, Venligt personale!
9,3
Hotellet er virkeligt fedt. At blive mødt af tjeneren med velkomstdrinks i det øjeblik vi trådte ind af døren, var super lækkert. Service på hotellet er suverænt og overraskende omkostningsfrit. Besøger gerne igen!
Torben D. Familie med ældre børn Denmark, 2. april 2010
Pan Pacific i Singapore

Fantastisk personlig og vedkommende service fra alle ansatte.
9,3
Pan Pacific lever til fulde op til de fem stjerner, som de er indhaver af. De mønstre en meget personlig og sublim service fra man ankommer til man tager afsted igen. Værelserne er rene og rummelige og har super gode A/V faciliteter. Hotellets indvendige udtryk, er en arkitektonisk oplevelse ud over det sædvanlige, ligesom pool/spa og fitness området også er super flot. Alt i alt et godt hotel i Singapore, som til fulde lever op til forventningerne.
Tip om Shopping: Ligger med direkte adgang til Marina Square shoppingcenter, med masser af butikker, restauranter mv.
Philippe A. Forretningsrejsende France, 25. juli 2014
Business Stay

Location, comfort and service
8
I had an enjoyable stay at the hotel. The only downside was the very poor quality and reliability of the Internet connection. I appreciate that it is free, but I needed uninterrupted connectivity for 2 hours straight for a very critical piece if work. However, DoCoMo decided to black list my IP, which killed my work. And technical support from DoCoMo was really unfriendly and unhelpful. The staff at Pan Pacific tried to to assist me and they went the extra mile to support me. DoCoMo was unfortunately a very bad ISP.
Wai Y. Gruppe Hong Kong, 8. juli 2014
Unforgettable firework watched at own room balcony

Convenient, clean, spacious
8,7
Excellent! Newly decorated room, easy access to shopping malls, nice staff. Will definitely come again!
Ah N. Par Australia, 6. juli 2014
Good

Good
10
Good
Yip C. Gruppe Hong Kong, 29. juni 2014
Great

Convenient, neat and tidy, as well as close to bay
6,7
Good choice if you want to go to flyer or bay with reasonable quality and price.
Joseph L. Forretningsrejsende Singapore, 29. juni 2014
Worse Hotel Experience
5,7
The TV system has major issues. I need to keep pressing for the channel every few minutes. Greatly irritated my stay. I have to say that this is the worse hotel I have ever stayed due to the bad TV system they have and my newspaper was missing.
Monica Y. Forretningsrejsende Hong Kong, 27. juni 2014
Very satisfied. Will return

Fast check in & check out. Superb staffs.. Business club 22/F
9,3
5 *****.. Very good staffs
Weiyu J. Forretningsrejsende China, 26. juni 2014
Nice staff and quick check in service

Good location, very close to millenia walk, and nice staff, nice view.
10
I came to Singapore for business, as our office is in Millenia Tower, hence very conveinet and very short walk to reach the office.
Agnes E. Gruppe Singapore, 22. juni 2014
Pleasant stay

Spacious, easily accessible, clean
7,3
The suite is definitely value for money. However, the check-in was a disappointment. I requested for early check-in, the hotel replied it is subject to availability but when I reached at the official check-in time, the room was not ready. Had to spend another half an hour waiting, no perks or anything was given. When I asked for late check-out, only an hour was given so I wonder how did the previous guest get to checkout so late. Fridge was small and there is no way you can chill your own drinks because once you remove anything from the fridge, it will be charged. But overall, it was a pleasant stay and I wouldn't mind returning with that rate for a suite.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Pan Pacific Singapore Hotel SingaporePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraPan Pacific Singapore Hotel Singapore - IndgangPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapore - ReceptionPan Pacific Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikke

Kundeanmeldelser - Pan Pacific Singapore Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3A02