Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapore 039595 (Se kort)

Book nu!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse
Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse
Område: Marina Bay Antal værelser: 790
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

fra 2533
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
8,2
Alle anmeldelser (2533)
Sorter efter:
Frederik K. Familie med små børn Denmark, 8. juli 2013
Fantastisk

Luksus, Pool, Venligt personale!
9,3
Hotellet er virkeligt fedt. At blive mødt af tjeneren med velkomstdrinks i det øjeblik vi trådte ind af døren, var super lækkert. Service på hotellet er suverænt og overraskende omkostningsfrit. Besøger gerne igen!
Indberet denne anmeldelse
Torben D. Familie med ældre børn Denmark, 2. april 2010
Pan Pacific i Singapore

Fantastisk personlig og vedkommende service fra alle ansatte.
9,3
Pan Pacific lever til fulde op til de fem stjerner, som de er indhaver af. De mønstre en meget personlig og sublim service fra man ankommer til man tager afsted igen. Værelserne er rene og rummelige og har super gode A/V faciliteter. Hotellets indvendige udtryk, er en arkitektonisk oplevelse ud over det sædvanlige, ligesom pool/spa og fitness området også er super flot. Alt i alt et godt hotel i Singapore, som til fulde lever op til forventningerne.
Tip om Shopping: Ligger med direkte adgang til Marina Square shoppingcenter, med masser af butikker, restauranter mv.
Indberet denne anmeldelse
Aznorashiq M. Familie med små børn Malaysia, 29. juli 2015
Pan Pacific Singapore - Nice experience

Ambience, location and staff support
8,3
Excellent stay, strategic location, good facilities. My family love it.
Indberet denne anmeldelse
Dorothy S. Par Australia, 26. juli 2015
Pan pacific experience

Room view service
9,3
Excellent
Indberet denne anmeldelse
Gideon T. Familie med små børn Indonesia, 26. juli 2015
Bad Room Service

Foods
5,3
Basically we stayed at Pan Pacific 23-26 July... On 26 July, 1AM, my 1st boy vomited on the extra bed. We called room service for about 3x to clean up the bed, and room service just came to our room after 40 minutes of waiting. He looked at the bed, frowned his face, said : "Alamak, its terrible...I don't know if it's vomited...". And then he flew away...after 10 minutes, he came out with his friend, saying :"Ooo, we need to change the extra bed". How can he's not understand the situation, while I've told the hotel operator to clean up things.. The bad thing, he's (the 1st room service) not showing any empathy to this condition... Second things, I found out the room situation is not same with the picture in the room TV information...the bathroom should have the bath tube and larger... Third, I can found out pretty dusty place in back of the main bed...
Indberet denne anmeldelse
Julia T. Par Singapore, 26. juli 2015
Great view

Hotel is clean, spacious and comfy
9,3
Awesome. Receptionist even wished me a happy birthday. Only feedback I have is that the room service is kind of slow
Indberet denne anmeldelse
Rohaizah I. Forretningsrejsende Malaysia, 21. juli 2015
Good Location

5 star
2
Indberet denne anmeldelse
Kendy T. Par Indonesia, 20. juli 2015
Spacious room!

Big room, clean, close to shopping ctr
8,3
Indberet denne anmeldelse
Inez Q. Forretningsrejsende Philippines, 19. juli 2015
One of the best hotels I've stayed in

Helpful hotel staff! Modern hotel design. delicious food. Central location.
9,7
Indberet denne anmeldelse
Soo Y. Par Singapore, 19. juli 2015
Very Convenient

spacious, service, very convenient to all places
10
Had a very memorable one :)
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Pan Pacific Singapore Hotel SingaporePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - IndgangPan Pacific Singapore Hotel Singapore - ReceptionPan Pacific Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Rekreative Faciliteter

Kundeanmeldelser - Pan Pacific Singapore Hotel, Singapore

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06