eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapore 039595 (Se kort)

Book nu!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Lobby Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse
Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse
Område: Marina Bay Antal værelser: 790
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 2423 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
8,2
Alle anmeldelser (2423)
Sorter efter:
Frederik K. Familie med små børn Denmark, 8. juli 2013
Fantastisk

Luksus, Pool, Venligt personale!
9,3
Hotellet er virkeligt fedt. At blive mødt af tjeneren med velkomstdrinks i det øjeblik vi trådte ind af døren, var super lækkert. Service på hotellet er suverænt og overraskende omkostningsfrit. Besøger gerne igen!
Torben D. Familie med ældre børn Denmark, 2. april 2010
Pan Pacific i Singapore

Fantastisk personlig og vedkommende service fra alle ansatte.
9,3
Pan Pacific lever til fulde op til de fem stjerner, som de er indhaver af. De mønstre en meget personlig og sublim service fra man ankommer til man tager afsted igen. Værelserne er rene og rummelige og har super gode A/V faciliteter. Hotellets indvendige udtryk, er en arkitektonisk oplevelse ud over det sædvanlige, ligesom pool/spa og fitness området også er super flot. Alt i alt et godt hotel i Singapore, som til fulde lever op til forventningerne.
Tip om Shopping: Ligger med direkte adgang til Marina Square shoppingcenter, med masser af butikker, restauranter mv.
Desiree Y. Par Singapore, 1. marts 2015
2d1n stay

Service was great, location close to shopping malls
8
Rooms was great except that programmes shown on television were laggy.
Hazzeir A. Rejsende alene Malaysia, 15. februar 2015
Luxurious treatment

Location, room, friendly staff
10
I love it!
Nathaniel S. Par Singapore, 15. februar 2015
V day staycation

The view from the balcony, The food and the service quality
10
It was awesome! Wished I could extend one more day..
Xixi D. Par China, 15. februar 2015
The staff is helpful but a bit slow

We waited half hour to queue at the reception for check in. That time already 4pm plus, but the staff told us our required king size bed is not available, and ask us if don't mind they combine bed.
6
We surely will say no, and the staff take another 20mins to check for us, then after that told us they have one room available with king bed, but they haven't cleaned to room yet, need wait another 90mins for the room. They give us a temporarily room to stay which is we required. After the 90mins, we finally got the king size bed room, but the TV is broken, and we ask someone to fix.. After that we found the sound system also got problem.
Goh M. Par Singapore, 15. februar 2015
Poor Service from the reservation

Clean, Modern and Location
6,3
This is my first time staying with Pan Pacific. I am a hotel guest in room yesterday. This morning I would like to do an extension for another night. And I had ask can I remained in the same room and the replied is YES and I go ahead with the booking. As I am on way to airport, I called the hotel to confirm about the room, the officer told me that I am unable to stay in the same room and unable to do an upgrade for me and ask to pay another 180sgd if I need to stay in the same room. Due to my belonging is in the room and I am rushing to the airport. I feel being left with no choice. Its is a worst stay. This is my feedbacks on the poor service.
Eric K. Par Singapore, 8. februar 2015
Great stay

Convenient, Comfortable, Fast response
9,3
It was a great stay. Was up to my expectations. Staff were very friendly and efficient. Worth the value.
Khong J. Par Singapore, 7. februar 2015
Comfy and Relaxing Stay

Cleanliness, Great Customer Service and Quietness
9,3
It was once again a splendid stay at Pan Pacific Hotel! We booked a Pacific Club King room and everything is great as usual. Special requests were attended to and much effort went to the hotel's Guest Preference Team. Kudos to them!
Asmah H. Par Singapore, 1. februar 2015
Clean, spacious and lovely view

Clean, spacious and lovely view
9,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Pan Pacific Singapore Hotel SingaporePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Hotel Singapore - IndgangPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LobbyPan Pacific Singapore Hotel Singapore - ReceptionPan Pacific Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Mad og drikke

Kundeanmeldelser - Pan Pacific Singapore Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3C07