Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pan Pacific Singapore

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapore 039595 (Se kort)

Book nu!

Pan Pacific Singapore Singapore - Hotellet udefra Pan Pacific Singapore Singapore - Lobby Pan Pacific Singapore Singapore - Lobby Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse
Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Gæsteværelse Pan Pacific Singapore Singapore - Badeværelse
Område: Marina Bay Antal værelser: 790
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

fra 2570
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,9
Mad/spisning
8,2
Alle anmeldelser (2570)
Sorter efter:
Frederik K. Familie med små børn Denmark, 8. juli 2013
Fantastisk

Luksus, Pool, Venligt personale!
9,3
Hotellet er virkeligt fedt. At blive mødt af tjeneren med velkomstdrinks i det øjeblik vi trådte ind af døren, var super lækkert. Service på hotellet er suverænt og overraskende omkostningsfrit. Besøger gerne igen!
Indberet denne anmeldelse
Torben D. Familie med ældre børn Denmark, 2. april 2010
Pan Pacific i Singapore

Fantastisk personlig og vedkommende service fra alle ansatte.
9,3
Pan Pacific lever til fulde op til de fem stjerner, som de er indhaver af. De mønstre en meget personlig og sublim service fra man ankommer til man tager afsted igen. Værelserne er rene og rummelige og har super gode A/V faciliteter. Hotellets indvendige udtryk, er en arkitektonisk oplevelse ud over det sædvanlige, ligesom pool/spa og fitness området også er super flot. Alt i alt et godt hotel i Singapore, som til fulde lever op til forventningerne.
Tip om Shopping: Ligger med direkte adgang til Marina Square shoppingcenter, med masser af butikker, restauranter mv.
Indberet denne anmeldelse
Arnel P. Forretningsrejsende Philippines, 1. september 2015
Nice stay except for centipede diet

People, location, view
6,7
I almost ate a centipede in my breakfast of cherry tomato at the Edge. There must be extreme care in food preparation. Staff was very helpful and apologetic though.
Indberet denne anmeldelse
Nazihah S. Par Singapore, 27. august 2015
Fantastic

Room, view & Food
9,7
Splendid
Indberet denne anmeldelse
I C. Familie med små børn Taiwan, 25. august 2015
Great stay

Location, breakfast is good, very nice pool
8,7
Indberet denne anmeldelse
Stella H. Forretningsrejsende Hong Kong, 23. august 2015
Friendly Staff and Comfortable Room

Friendly Satt and Excellent Hotel Condition
9,7
Excellent hotel, located near train station and several large shopping malls. Convenient for shopping and eating. Rooms are clean and comfortable. Hotel staff is courteous and helpful. I enjoyed a lot of my stay there.
Indberet denne anmeldelse
Georgette N. Rejsende alene Lebanon, 22. august 2015
👍🏻👍🏻

Location, comfy and clean
9
Indberet denne anmeldelse
Weinping Y. Par United States of America, 16. august 2015
Room was not ready at 6:30pm

Location, location, location
5,3
We reserved and paid in full, months before our arrival because we only stay for one night(12 hours exactly) in Singapore. When we arrived at 6:30pm, the room was not ready. After complaining, the reception said she found a room but need 15 min for standard procedure for a room final check before customer move in.We agreeed. And 15 min later, still no room. Complaining, explaining back and forth for another 15-30 minutes, finally the manager came out and gave us a suite. There are many choices about the same price and close vincinity, will never book this hotel again.
Indberet denne anmeldelse
Hui R. Gruppe Singapore, 16. august 2015
Good location

Nice scenery, clean room, Good facilities
8
A pleasant staycation in Pan Pacific. Room was clean and nice city view.
Indberet denne anmeldelse
Alistair M. Rejsende alene Australia, 15. august 2015
Absolutely great place!!!

My room was excellent with great city views. The service was always so friendly and warm. The location is just a short walk to Marina Bay with the MRT right outside!
9,7
So as my first time travelling overseas I chose to stay with Pan Pac as the room rate was pretty decent and it looked nice. Upon arriving the quality and service blew me away. absolutely great place! Staff were always helpful and always so friendly. I felt so welcome from the moment I arrived.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Pan Pacific Singapore SingaporePan Pacific Singapore Singapore - Hotellet udefraPan Pacific Singapore Singapore - LobbyPan Pacific Singapore Singapore - LobbyPan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - GæsteværelsePan Pacific Singapore Singapore - BadeværelsePan Pacific Singapore Singapore - IndgangPan Pacific Singapore Singapore - ReceptionPan Pacific Singapore Singapore - SwimmingpoolPan Pacific Singapore Singapore - Hotellet indefraPan Pacific Singapore Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Singapore - Pub/LoungePan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - RestaurantPan Pacific Singapore Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Singapore - LuksusloungePan Pacific Singapore Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Singapore - Mad og drikkePan Pacific Singapore Singapore - Rekreative Faciliteter

Kundeanmeldelser - Pan Pacific Singapore, Singapore

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05