eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Panda Hotel Hongkong - Udsigt Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Reception Panda Hotel Hongkong - Business Center Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsuen Wan Antal værelser: 1026
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 3307 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (3307)
Sorter efter:
Mikkel G. Rejsende alene Denmark, 12. januar 2010
Great stay

Great comfort, excellent service, clean, friendly
9
Due to a 26 hour layover in Hong Kong I had to find a place that was equally comfortable, payable and close to the airport. Nothing comes close to Panda when looking at all 3 catagories. I truely enjoyed my stay and will be going back to Hong Kong for a longer stay and will be basing it out of Panda Hotel.
Ole R. Par Denmark, 30. marts 2009
Komfortabelt ophold på Panda Hotel i Tsu Wan

God service på executive floors God beliggenhed i forhold til indkøb, MTR (transport), restauranter m.v.
7,7
Vi havde et godt ophold på Panda Hotel. Værelserne var pæne og rene, men kunne dog godt have været en tand større. Service i reception, restaurant og housekeeping var udmærket. Hotellet ligger i Tsu Wan og i gå-afstand fra togstation (MTR), og således fungerede hotellet godt som base for diverse udflugter i området. Hotellet indeholder et mindre shopping-center, og der er desuden andre indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter i området umiddelbart omkring hotellet.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Ocean Park er mere interessant end Disneyland, og sidstnævnte skal man kun tage til, hvis man har små børn med.
Heidi A. Gruppe Denmark, 7. juni 2010
Panda Hotel
6,7
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Jeff B. Par Philippines, 18. august 2014
Pandarrific

awesome rooms, very good service, and not too pricey
9,3
our stay here was really awesome, the rooms and the facilities that they have is worth every penny.
Gantulga B. Familie med små børn Mongolia, 15. august 2014
Panda hotel is value for money

Nice and responsible staff
5,3
Man L. Forretningsrejsende Hong Kong, 12. august 2014
good location

room very clean
9,3
Edward C. Rejsende alene Singapore, 11. august 2014
Panda Hotel is quite nice

Cheap, above department stores, many eateries around the hotel
7
Overall it was quite ok...it was just that most of the staff did not speak English well. The corridor of the hotel was quite dark and my stay was during the midst of lunar 7th month (which is a hungry ghost month). There are too many Chinese mainland tourists & they can be quite rough and noisy...I did not have to set an alarm clock every morning because of the noise along the corridor every morning.
Tracy L. Rejsende alene New Zealand, 11. august 2014
PANDA IS PERFECT

Location is convenient, Staff are friendly and efficient, Rooms are pleasant and quiet.
10
This is the best hotel I have ever stayed at. At check-in I was upgraded to the 'Ladies' Floor' because I was travelling alone. My room was absolutely lovely and very quiet. Below the hotel is a shopping mall with pharmacies, electronic stores, food courts and a supermarket. The concierge staff are very eager to help in any way. If necessary, there is a great hospital right across the road (I injured my foot and the hospital staff were great too)! It is only a 5-10 minute walk to the subway. Highly recommend this hotel 100%.
Sai K. Par Hong Kong, 11. august 2014
good

room
7
Cheung K. Par Hong Kong, 9. august 2014
good

Panda Hotel
8,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - UdsigtPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - ReceptionPanda Hotel Hongkong - Business CenterPanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - FitnessrumPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport og aktiviteterPanda Hotel Hongkong - LegepladsPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - BadeværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C02