Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,6

baseret på 4686 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (4686)
Sortér efter:
Mikkel G. Rejsende alene Denmark, 12. januar 2010
Great stay

Great comfort, excellent service, clean, friendly
9
Due to a 26 hour layover in Hong Kong I had to find a place that was equally comfortable, payable and close to the airport. Nothing comes close to Panda when looking at all 3 catagories. I truely enjoyed my stay and will be going back to Hong Kong for a longer stay and will be basing it out of Panda Hotel.
Indberet denne anmeldelse
Ole R. Par Denmark, 30. marts 2009
Komfortabelt ophold på Panda Hotel i Tsu Wan

God service på executive floors God beliggenhed i forhold til indkøb, MTR (transport), restauranter m.v.
7,7
Vi havde et godt ophold på Panda Hotel. Værelserne var pæne og rene, men kunne dog godt have været en tand større. Service i reception, restaurant og housekeeping var udmærket. Hotellet ligger i Tsu Wan og i gå-afstand fra togstation (MTR), og således fungerede hotellet godt som base for diverse udflugter i området. Hotellet indeholder et mindre shopping-center, og der er desuden andre indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter i området umiddelbart omkring hotellet.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Ocean Park er mere interessant end Disneyland, og sidstnævnte skal man kun tage til, hvis man har små børn med.
Indberet denne anmeldelse
Heidi A. Gruppe Denmark, 7. juni 2010
Panda Hotel
6,7
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Indberet denne anmeldelse
Yiu W. Par China, 22. april 2016
Tidy
5,3
Clean
Indberet denne anmeldelse
Jocelyn O. Familie med ældre børn Philippines, 17. april 2016
my 3 day stay
5
I've been to hongkong 3 times and I always stay in the same hotel. I can say that the hotel has improved a lot (lobby and facilities). I had a great stay. the staff were accommodating and the rooms were big and relaxing.
Indberet denne anmeldelse
Hl L. Familie med ældre børn Malaysia, 12. april 2016
Definitely worth for 5stars rating
6,7
Strategic location, just above shopping mall, walking distance to public transport, local foods are just around the corner. Very efficient staff, immediate response on whatever queries we had. Highly appreciated the sensitiveness of polite yet friendly housekeeper, of noticing small details without being asked. The room itself very clean + comfortable + quiet.
Indberet denne anmeldelse
Abdul R. Forretningsrejsende Singapore, 10. april 2016
Pleasant stay
6,3
Been here more than 20 times since early 2014 for my work trip. Service well maintained and very consistent.Will continue staying here.
Indberet denne anmeldelse
Choo S. Familie med små børn Malaysia, 9. april 2016
Good Location and Big room
5,3
Book 2 double deluxe room and we get free upgrade to family suit with living hall We covenience because a lot of food stall nearby Easy access from Airport to Hotel just take A31 bus
Indberet denne anmeldelse
Kwok K. Par Hong Kong, 9. april 2016
very good
6,7
So much
Indberet denne anmeldelse
Joel E. Familie med små børn Peru, 8. april 2016
Satisfied
5,3
This was the second time we stayed there. We had booked deluxe room but on check in we were upgraded to executive. The assigned room had some issues so after few hours we requested a change and the staff was so kind to give us another room in the same floor. Everything worked on well. Good variety for breakfast. Nothing to complain. Next time we plan to stay again at Panda.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - UdsigtPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - ReceptionPanda Hotel Hongkong - Business CenterPanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - FitnessrumPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport og aktiviteterPanda Hotel Hongkong - LegepladsPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - Rekreative Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04