Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Panda Hotel Hongkong - Udsigt Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Reception Panda Hotel Hongkong - Business Center Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsuen Wan Antal værelser: 911
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 4247
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (4247)
Sorter efter:
Mikkel G. Rejsende alene Denmark, 12. januar 2010
Great stay

Great comfort, excellent service, clean, friendly
9
Due to a 26 hour layover in Hong Kong I had to find a place that was equally comfortable, payable and close to the airport. Nothing comes close to Panda when looking at all 3 catagories. I truely enjoyed my stay and will be going back to Hong Kong for a longer stay and will be basing it out of Panda Hotel.
Indberet denne anmeldelse
Ole R. Par Denmark, 30. marts 2009
Komfortabelt ophold på Panda Hotel i Tsu Wan

God service på executive floors God beliggenhed i forhold til indkøb, MTR (transport), restauranter m.v.
7,7
Vi havde et godt ophold på Panda Hotel. Værelserne var pæne og rene, men kunne dog godt have været en tand større. Service i reception, restaurant og housekeeping var udmærket. Hotellet ligger i Tsu Wan og i gå-afstand fra togstation (MTR), og således fungerede hotellet godt som base for diverse udflugter i området. Hotellet indeholder et mindre shopping-center, og der er desuden andre indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter i området umiddelbart omkring hotellet.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Ocean Park er mere interessant end Disneyland, og sidstnævnte skal man kun tage til, hvis man har små børn med.
Indberet denne anmeldelse
Heidi A. Gruppe Denmark, 7. juni 2010
Panda Hotel
6,7
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Indberet denne anmeldelse
Poh L. Forretningsrejsende Singapore, 27. juli 2015
Good value for money

Good Location with amenities
7,7
Comfortable n pleasant
Indberet denne anmeldelse
Chen Z. Familie med ældre børn United States of America, 25. juli 2015
3 night stay

Staff were friendly, helpful. reception area was clean and nicely furnished with comfortable couch and tables.,
8,3
Enjoyable. Convenient to shopping center and stores. Will book again when I travel to Hong Kong.
Indberet denne anmeldelse
Joanna B. Par Singapore, 25. juli 2015
Value for money

Spacious & clean room compared to other hotels we have stayed before. 8-10mins walking distance to MTR. Will come back again!
7,7
Indberet denne anmeldelse
Juan J. Familie med små børn Philippines, 20. juli 2015
We're home in Tsuen Wan

The Service, the accomodations & the location
9,7
Great!
Indberet denne anmeldelse
Siu F. Par Hong Kong, 20. juli 2015
Comfortable clean good location

Comfortable clean good location
8,7
Indberet denne anmeldelse
Samuel D. Familie med ældre børn Indonesia, 20. juli 2015
dissapointing!
2
its so dissapointing! i left my favourite shoes which is new balance limited edition for just one day after i checked out and its already gone! i called the hotel and they told me that they cant find it, i spoke to mr from the reception and he told me that the housekeeping cant find my shoes!!! goodbye panda hotel, i wont stay here again!!!!! btw i stayed at family suite at 15th until 20th July 2015.
Indberet denne anmeldelse
Charton S. Rejsende alene Malaysia, 20. juli 2015
Panda everywhere you go

Location is convenient for food, shopping and train. Room size is big by HK standard. Clean room and comfortable bed.
8,3
It was a pleasant and happy stay for me. First time staying at this hotel and was recommended by my friend.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - UdsigtPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - ReceptionPanda Hotel Hongkong - Business CenterPanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - FitnessrumPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport og aktiviteterPanda Hotel Hongkong - LegepladsPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - BadeværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - Rekreative Faciliteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01