eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Panda Hotel Hongkong - Udsigt Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Reception Panda Hotel Hongkong - Business Center Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsuen Wan Antal værelser: 1026
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 3673 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (3673)
Sorter efter:
Mikkel G. Rejsende alene Denmark, 12. januar 2010
Great stay

Great comfort, excellent service, clean, friendly
9
Due to a 26 hour layover in Hong Kong I had to find a place that was equally comfortable, payable and close to the airport. Nothing comes close to Panda when looking at all 3 catagories. I truely enjoyed my stay and will be going back to Hong Kong for a longer stay and will be basing it out of Panda Hotel.
Ole R. Par Denmark, 30. marts 2009
Komfortabelt ophold på Panda Hotel i Tsu Wan

God service på executive floors God beliggenhed i forhold til indkøb, MTR (transport), restauranter m.v.
7,7
Vi havde et godt ophold på Panda Hotel. Værelserne var pæne og rene, men kunne dog godt have været en tand større. Service i reception, restaurant og housekeeping var udmærket. Hotellet ligger i Tsu Wan og i gå-afstand fra togstation (MTR), og således fungerede hotellet godt som base for diverse udflugter i området. Hotellet indeholder et mindre shopping-center, og der er desuden andre indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter i området umiddelbart omkring hotellet.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Ocean Park er mere interessant end Disneyland, og sidstnævnte skal man kun tage til, hvis man har små børn med.
Heidi A. Gruppe Denmark, 7. juni 2010
Panda Hotel
6,7
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Kwok F. Par Hong Kong, 16. december 2014
Bathtub so small

Location, price & clean room
8
The bathtub really small, and the shower gel and shampoo is horrible
Louise C. Familie med små børn Malaysia, 15. december 2014
Worth For Money with Spacious Space

Location,Convenient and Comfortable
8,3
It is suitable for couple with child. The hotel feel is very good.Staff doesn't respond my email confirmation maybe they are busy.If you are having heavy luggage then it maybe suffer a bit due to the hotel is walking distance 5 minute from Tai Wo Hou. U may take bus A31 from Airport to Tai Wo Hou station which cost HKD 18.90 only. Worth on money.The hotel is in new territory but only take 30 min to Central still acceptable.The hotel will suit if u are visiting Disneyland,Kowloon area.If Hong Kong Island main attraction it will be a bit far.
Ezni F. Familie med små børn Malaysia, 12. december 2014
good

location
6
Barry D. Par Australia, 12. december 2014
will visit again

the staff, the price and the food
9,7
Could not have asked for a better stay in an unfamiliar city. Everything was smooth and easy like it should be on vacation. Thank you Panda Hotel
Abdul R. Forretningsrejsende Singapore, 11. december 2014
Excellent Service

Very friendly staff, nice gym, clean.
8,7
Simply fantastic. This is my 8th time staying at this hotel this year for business trip and book the executive room which is reasonably priced through Agoda. The staff and facilities at the executive floor are excellent.
Marlon F. Familie med ældre børn Philippines, 9. december 2014
Wonderful hotel! Highly Recommended!

Comfortable Room. Friendly staff.
9,7
The hotel is 10 minutes walk away from the MTR station. All worth it as the hotel has a mini shopping mall with different kinds of stores and restaurants.
Marlon F. Familie med ældre børn Philippines, 9. december 2014
Nice hotel.

Friendly staff. good food. Comfortable room.
9,7
The hotel is 10 minutes walk away from the MTR station. All worth it as the hotel has a mini shopping mall with different kinds of stores and restaurants.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - UdsigtPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - ReceptionPanda Hotel Hongkong - Business CenterPanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - FitnessrumPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport og aktiviteterPanda Hotel Hongkong - LegepladsPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - BadeværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - Rekreative Faciliteter


AS-AGWEB-3A05