eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Panda Hotel Hongkong - Udsigt Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Reception Panda Hotel Hongkong - Business Center Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsuen Wan Antal værelser: 1026
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 3867 anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (3867)
Sorter efter:
Mikkel G. Rejsende alene Denmark, 12. januar 2010
Great stay

Great comfort, excellent service, clean, friendly
9
Due to a 26 hour layover in Hong Kong I had to find a place that was equally comfortable, payable and close to the airport. Nothing comes close to Panda when looking at all 3 catagories. I truely enjoyed my stay and will be going back to Hong Kong for a longer stay and will be basing it out of Panda Hotel.
Ole R. Par Denmark, 30. marts 2009
Komfortabelt ophold på Panda Hotel i Tsu Wan

God service på executive floors God beliggenhed i forhold til indkøb, MTR (transport), restauranter m.v.
7,7
Vi havde et godt ophold på Panda Hotel. Værelserne var pæne og rene, men kunne dog godt have været en tand større. Service i reception, restaurant og housekeeping var udmærket. Hotellet ligger i Tsu Wan og i gå-afstand fra togstation (MTR), og således fungerede hotellet godt som base for diverse udflugter i området. Hotellet indeholder et mindre shopping-center, og der er desuden andre indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter i området umiddelbart omkring hotellet.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Ocean Park er mere interessant end Disneyland, og sidstnævnte skal man kun tage til, hvis man har små børn med.
Heidi A. Gruppe Denmark, 7. juni 2010
Panda Hotel
6,7
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Wai C. Gruppe Hong Kong, 24. februar 2015
Nice hotel

Location, staff and safety
9
Location is good, close to mtr station an shopping area, it was a no smoking room, staffs are nice.
Yukari M. Rejsende alene Japan, 22. februar 2015
I am in love with their "lady's room"

Good location & fantastic room
8,7
I always enjoy staying Panda Hotel. The room was again upgraded to Lady's Room with modern furniture with cute duck amenities. Every time, I really love staying at Panda Hotel. I will definitely come back!
Rogelio P. Par United States of America, 22. februar 2015
Good location close to MTR and Mall

Location,cleanliness,friendly staff.
8,3
Quiet and Quite Relaxing, i'll check in again to this Hotel if we go to Hong Kong.
Nok H. Par Hong Kong, 18. februar 2015
Disappointed

Good location
5,7
I was disappointed for my stay. When I booked this hotel, I requested for non smoking floor. During my check in, I was allocated a room on the smoking floor. Also, in the last night, I was waken
John O. Par Canada, 16. februar 2015
Average in everyway

Cost was reasonable, location is above a shopping area
6,3
Stay was ok, but the area is not great, and it was quite crowded. Room was just ok; it felt a little old and well used. Maybe they have better rooms, but we didn't see them.
Wai S. Gruppe China, 15. februar 2015
not as u expect

- cheap
4,3
Wai C. Par China, 15. februar 2015
Located in city center, have shuttle bus to city

Have shuttle bus to different city center, the hotel with nice restaurant, have swimming pool for swim
8

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - UdsigtPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - ReceptionPanda Hotel Hongkong - Business CenterPanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - FitnessrumPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport og aktiviteterPanda Hotel Hongkong - LegepladsPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - BadeværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - Rekreative Faciliteter


AS-AGWEB-3A03