Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Panda Hotel Hongkong - Udsigt Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Lobby Panda Hotel Hongkong - Reception Panda Hotel Hongkong - Business Center Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Luksuslounge Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Restaurant Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Panda Hotel Hongkong - Pub/Lounge Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse Panda Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsuen Wan Antal værelser: 911
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 4190
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (4190)
Sorter efter:
Mikkel G. Rejsende alene Denmark, 12. januar 2010
Great stay

Great comfort, excellent service, clean, friendly
9
Due to a 26 hour layover in Hong Kong I had to find a place that was equally comfortable, payable and close to the airport. Nothing comes close to Panda when looking at all 3 catagories. I truely enjoyed my stay and will be going back to Hong Kong for a longer stay and will be basing it out of Panda Hotel.
Ole R. Par Denmark, 30. marts 2009
Komfortabelt ophold på Panda Hotel i Tsu Wan

God service på executive floors God beliggenhed i forhold til indkøb, MTR (transport), restauranter m.v.
7,7
Vi havde et godt ophold på Panda Hotel. Værelserne var pæne og rene, men kunne dog godt have været en tand større. Service i reception, restaurant og housekeeping var udmærket. Hotellet ligger i Tsu Wan og i gå-afstand fra togstation (MTR), og således fungerede hotellet godt som base for diverse udflugter i området. Hotellet indeholder et mindre shopping-center, og der er desuden andre indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter i området umiddelbart omkring hotellet.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Ocean Park er mere interessant end Disneyland, og sidstnævnte skal man kun tage til, hvis man har små børn med.
Heidi A. Gruppe Denmark, 7. juni 2010
Panda Hotel
6,7
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Lee S. Par Hong Kong, 30. juni 2015
Good location

Good location good service and feel comfortable
7
Jason S. Familie med små børn Indonesia, 29. juni 2015
Great hotel , perfect location

Place, room and service
8,3
Mystay there is perfect. The service was great . The room is big which is 20 m2 with bathtub.the price is fair with the facility such as gym and swimming pool also billiard and games room.
John H. Par United Kingdom, 29. juni 2015
Great experience, must return

The staff, were most obliging and knew all the answers
10
It was an exceptional experience, we ate in all the restaurants and the Hotel never dissapointed. Just one piece of advice on Sunday Lunch be early , all restaurants were packed , which tells you something, tourists and locals love this place
Chun T. Par China, 26. juni 2015
Good and comfortable

Tidy and clean room
8,7
Jong C. Forretningsrejsende Hong Kong, 26. juni 2015
Good

Fair
6,3
Good and recommended
Liew L. Familie med ældre børn Malaysia, 24. juni 2015
A nice environment to stay and enjoy my holiday

Good staff services, cosy environment with tidy and neat room, it makes me feel that I stay at home
8,7
A happy and pleasant day
Abdul R. Forretningsrejsende Singapore, 23. juni 2015
Excellent as always

Friendly staff, location, cleanliness
9,7
Excellent as always

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - UdsigtPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - LobbyPanda Hotel Hongkong - ReceptionPanda Hotel Hongkong - Business CenterPanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - LuksusloungePanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - RestaurantPanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - Pub/LoungePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - SwimmingpoolPanda Hotel Hongkong - FitnessrumPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport og aktiviteterPanda Hotel Hongkong - LegepladsPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - BadeværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - GæsteværelsePanda Hotel Hongkong - Rekreative Faciliteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06