Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Ø, Bohol, Filippinerne 6340 (Se kort)

Book nu!

Panglao Regents Park Bohol - Møderum Panglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra Panglao Regents Park Bohol - Buffet Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Pub/Lounge Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Hotellet indefra
Panglao Regents Park Bohol - Restaurant Panglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra
Område: Panglao Ø Antal værelser: 64

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 1864
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1864)
Sorter efter:
Jens P. Par Denmark, 15. juni 2015
Dejligt

Værelse, personale og pool
7,3
Claus L. Par Denmark, 11. maj 2015
Rigtig god "value for money"

Renlighed,god service tæt ved strand,
9,3
Super godt
Gitte S. Gruppe Denmark, 25. december 2013
Top service, afslappende pool område, god mad

Top service, afslappende pool område, god mad
8,3
Super ophold men vær opmærksom på der er rigtig meget larm fra vejen hvis du bor i Annex
Jannie H. Familie med ældre børn Denmark, 28. juli 2013
skønt hotel, rent og pænt og søde personaler

pool området, værelserne og hjælpsomt personale.
9
det var et skønt hotel.Det ligger ikke lige ved stranden men det gør ikke noget. der er hyggelig pool område.
Sarah P. Par Denmark, 12. juli 2013
Fantastisk lækkert hotel

Liggestole ved poolen, renlighed, god beliggenhed
9
Rigtig lækkert hotel.. Har været der to gange - begge lige gode.. Maden er god og servicen i top.. Beliggenheden er nummer et.. Det ligger perfekt i forhold til transport og Alone beach... Lækre værelser med fjernsyn, godt senge og varmt vand i bruseren.. Dog valgte de at rengøre poolen to dage i træk midt på dagen.. Ud over dette, er det et helt perfekt hotel.. Kan varmt anbefale det..
Soren L. Par Denmark, 2. juni 2012
Super godt hotel

service
8
Super god service, værelserne pæne,dog kunne internet være bedre.
Philander R. Rejsende alene Philippines, 14. juni 2015
one of the best hotel

very clean hotel
10
nice hotel and very clean hotel. staff are very friendly. nice location eventhough its not in front of the beach.
Mohammad R. Rejsende alene Singapore, 5. juni 2015
Panglao Regents Park

Value, Cleanliness & Location
9
Fantastic hotel with good facilities and service.
Rosalie N. Rejsende alene Germany, 30. maj 2015
Really nice place to stay

The pool is gorgous, the rooms really nice, make sure to stay in the main building. Food is also really good and the location offers enough places to go to around.
8
I really enjoyed my stay!
Garry M. Par Australia, 27. maj 2015
Repeat visitor

Quality ambience, lovely pool and comfort level
9
A repeat visitor due to level of comfort, ambience and lovely pool. Enjoy the walk to the beach and back, however transport is always available.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panglao Regents Park BoholPanglao Regents Park Bohol - MøderumPanglao Regents Park Bohol - Hotellet udefraPanglao Regents Park Bohol - BuffetPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - Pub/LoungePanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - Hotellet indefraPanglao Regents Park Bohol - RestaurantPanglao Regents Park Bohol - Hotellet udefraPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Panglao Regents Park, Bohol

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

HK-AGWEB-2G01