Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Ø, Bohol, Filippinerne 6340 (Se kort)

Book nu!

Panglao Regents Park Bohol - Møderum Panglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra Panglao Regents Park Bohol - Buffet Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Pub/Lounge Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Hotellet indefra
Panglao Regents Park Bohol - Restaurant Panglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Swimmingpool Panglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra
Område: Panglao Ø Antal værelser: 64

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 1840 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1840)
Sorter efter:
Claus L. Par Denmark, 11. maj 2015
Rigtig god "value for money"

Renlighed,god service tæt ved strand,
9,3
Super godt
Gitte S. Gruppe Denmark, 25. december 2013
Top service, afslappende pool område, god mad

Top service, afslappende pool område, god mad
8,3
Super ophold men vær opmærksom på der er rigtig meget larm fra vejen hvis du bor i Annex
Jannie H. Familie med ældre børn Denmark, 28. juli 2013
skønt hotel, rent og pænt og søde personaler

pool området, værelserne og hjælpsomt personale.
9
det var et skønt hotel.Det ligger ikke lige ved stranden men det gør ikke noget. der er hyggelig pool område.
Sarah P. Par Denmark, 12. juli 2013
Fantastisk lækkert hotel

Liggestole ved poolen, renlighed, god beliggenhed
9
Rigtig lækkert hotel.. Har været der to gange - begge lige gode.. Maden er god og servicen i top.. Beliggenheden er nummer et.. Det ligger perfekt i forhold til transport og Alone beach... Lækre værelser med fjernsyn, godt senge og varmt vand i bruseren.. Dog valgte de at rengøre poolen to dage i træk midt på dagen.. Ud over dette, er det et helt perfekt hotel.. Kan varmt anbefale det..
Soren L. Par Denmark, 2. juni 2012
Super godt hotel

service
8
Super god service, værelserne pæne,dog kunne internet være bedre.
Daverjohn R. Familie med små børn Philippines, 26. april 2015
A nice place to stay..

Just the pool..
5,7
Our stay was fine.. A place were to stay before and after our bohol tour.. Sad thing is, its far from the beachfront.. Good thing is, they have a very nice pool.. And the alona beach, which is the nearest beach is not a nice beach i was expecting.. Our bathroom's toilet does not have bidet or dipper.. And their pillows are harder than our pillows back home.. Their wifi connection is slow..
Mor A. Par Israel, 8. april 2015
nice and quiet

pool
8
Fe B. Gruppe Australia, 4. april 2015
Impress with staff efficiency

Very clean, staff are all polite, friendly and efficient
9,3
My stay was comfortable and looking forward to comeback next year
Xin L. Rejsende alene China, 30. marts 2015
So so

Location , rate,cleanness
5,3
The Internet was terrible, once u get inside ur room, then u have no connection! So u have to stay by pool or Lobby to surf. Also the food was not ok! And please noted the check out time is 12AM, not 4PM! They said there is sign shown in lobby,but I dinnt see it, so 500peso deposit was deducted!
Frederik S. Par Netherlands, 29. marts 2015
Regents Park is ok

staff performance,pool,cleanliness
7
Regents Park is a nice hotel to stay. Great swimming pool. The staff is very friendly and helpfull. The only disadvantage,and its not a big deal,is the distance to the beach. If you ride a tricycle beware of the mafia!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panglao Regents Park BoholPanglao Regents Park Bohol - MøderumPanglao Regents Park Bohol - Hotellet udefraPanglao Regents Park Bohol - BuffetPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - Pub/LoungePanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - Hotellet indefraPanglao Regents Park Bohol - RestaurantPanglao Regents Park Bohol - Hotellet udefraPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - SwimmingpoolPanglao Regents Park Bohol - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Panglao Regents Park, Bohol

AS-AGWEB-3A08