Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Panglao Ø, Filippinerne 6340 (Se kort)

Book nu!

Panglao Regents Park Panglao Ø - Møderum Panglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefra Panglao Regents Park Panglao Ø - Buffet Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærheden Panglao Regents Park Panglao Ø - Swimmingpool Panglao Regents Park Panglao Ø - Pub/Lounge Panglao Regents Park Panglao Ø - Swimmingpool Panglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet indefra
Panglao Regents Park Panglao Ø - Restaurant Panglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefra Panglao Regents Park Panglao Ø - Swimmingpool Panglao Regents Park Panglao Ø - Swimmingpool Panglao Regents Park Panglao Ø - Swimmingpool Panglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefra
Område: Tawala Antal værelser: 64

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 1887
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1887)
Sorter efter:
Jens P. Par Denmark, 15. juni 2015
Dejligt

Værelse, personale og pool
7,3
Indberet denne anmeldelse
Claus L. Par Denmark, 11. maj 2015
Rigtig god "value for money"

Renlighed,god service tæt ved strand,
9,3
Super godt
Indberet denne anmeldelse
Gitte S. Gruppe Denmark, 25. december 2013
Top service, afslappende pool område, god mad

Top service, afslappende pool område, god mad
8,3
Super ophold men vær opmærksom på der er rigtig meget larm fra vejen hvis du bor i Annex
Indberet denne anmeldelse
Jannie H. Familie med ældre børn Denmark, 28. juli 2013
skønt hotel, rent og pænt og søde personaler

pool området, værelserne og hjælpsomt personale.
9
det var et skønt hotel.Det ligger ikke lige ved stranden men det gør ikke noget. der er hyggelig pool område.
Indberet denne anmeldelse
Sarah P. Par Denmark, 12. juli 2013
Fantastisk lækkert hotel

Liggestole ved poolen, renlighed, god beliggenhed
9
Rigtig lækkert hotel.. Har været der to gange - begge lige gode.. Maden er god og servicen i top.. Beliggenheden er nummer et.. Det ligger perfekt i forhold til transport og Alone beach... Lækre værelser med fjernsyn, godt senge og varmt vand i bruseren.. Dog valgte de at rengøre poolen to dage i træk midt på dagen.. Ud over dette, er det et helt perfekt hotel.. Kan varmt anbefale det..
Indberet denne anmeldelse
Soren L. Par Denmark, 2. juni 2012
Super godt hotel

service
8
Super god service, værelserne pæne,dog kunne internet være bedre.
Indberet denne anmeldelse
Anna P. Par Philippines, 23. august 2015
Worth it experience at Panglao Regents Park

Price, cleanliness/good maintenance of facilities, warm and efficient staff
9
We enjoyed our stay in Panglao Regents Park. Despite it not being by the beach (we needed to walk 5-7 mins to get to the beach front), it was still overall a pleasant stay. The staff was very helpful and friendly, they accommodated and addressed our requests well. The food is a bit pricey, but the facilities (room, pools, lobby) are all well maintained. Our stay was really worth the price we paid, and we booked a deluxe room at a very low price at that! :)
Indberet denne anmeldelse
Junyoung Y. Gruppe South Korea, 4. august 2015
best price & facilitie

price, location, facilites
8,3
Indberet denne anmeldelse
Rowena L. Par Philippines, 19. juli 2015
Points to consider!

Hotel's carbonara is one of the best we ever tasted.
7,7
We arrived at the hotel 3hrs early from their required 2pm check in time,so we decided to take our lunch outside the hotel and roam around.We came back almost close to 3pm, but to our surprise room is not yet ready. Foods are nice though pricey and not 24hours available. Pool is opened until 10pm only. Room is also nice, except for the salty water at the lavatory, and we have a better sleep during our two nights stay.
Indberet denne anmeldelse
Scott S. Rejsende alene Australia, 11. juli 2015
4 days

Staff were very friendly
7,3
Rooms were clean, staff was excellent pool was great, however over 4 days i found myself in 3 rooms due to the following: Room 1. Extremely noisy fan. Room 2. Jackhammers working on what sounded like the wall of my room. Also very smelly due to the water drain in the shower. This is a problem in all rooms though Room 3. I just didnt use the fan in this room
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Panglao Regents Park Panglao ØPanglao Regents Park Panglao Ø - MøderumPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefraPanglao Regents Park Panglao Ø - BuffetPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - Pub/LoungePanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet indefraPanglao Regents Park Panglao Ø - RestaurantPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefraPanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Panglao Regents Park, Panglao Ø

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02