Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Panglao Ø, Filippinerne 6340

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 1925 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1925)
Sortér efter:
Jens P. Par Denmark, 15. juni 2015
Dejligt

Værelse, personale og pool
7,3
Indberet denne anmeldelse
Claus L. Par Denmark, 11. maj 2015
Rigtig god "value for money"

Renlighed,god service tæt ved strand,
9,3
Super godt
Indberet denne anmeldelse
Gitte S. Gruppe Denmark, 25. december 2013
Top service, afslappende pool område, god mad

Top service, afslappende pool område, god mad
8,3
Super ophold men vær opmærksom på der er rigtig meget larm fra vejen hvis du bor i Annex
Indberet denne anmeldelse
Jannie H. Familie med ældre børn Denmark, 28. juli 2013
skønt hotel, rent og pænt og søde personaler

pool området, værelserne og hjælpsomt personale.
9
det var et skønt hotel.Det ligger ikke lige ved stranden men det gør ikke noget. der er hyggelig pool område.
Indberet denne anmeldelse
Sarah P. Par Denmark, 12. juli 2013
Fantastisk lækkert hotel

Liggestole ved poolen, renlighed, god beliggenhed
9
Rigtig lækkert hotel.. Har været der to gange - begge lige gode.. Maden er god og servicen i top.. Beliggenheden er nummer et.. Det ligger perfekt i forhold til transport og Alone beach... Lækre værelser med fjernsyn, godt senge og varmt vand i bruseren.. Dog valgte de at rengøre poolen to dage i træk midt på dagen.. Ud over dette, er det et helt perfekt hotel.. Kan varmt anbefale det..
Indberet denne anmeldelse
Soren L. Par Denmark, 2. juni 2012
Super godt hotel

service
8
Super god service, værelserne pæne,dog kunne internet være bedre.
Indberet denne anmeldelse
Sandy A. Forretningsrejsende Turkey, 27. januar 2016
Good value for money

Spacious rooms, nice pool, short walk to the beach and all amenities
8,3
We enjoyed our stay at this resort. The room was spacious with a nice little patio outside which my smoker colleague enjoyed! The pool is nice and the restaurant offers reasonable, good food. It is near all amenities like restaurants, bars, shops etc. and just a 5 min walk to the beach - alternatively for P20 a tricycle will take you down in less than a minute. The only downside I can think of is with the housekeeping: 1. There is no "clean room/do not disturb" sign, so on the first day we left with all our things lying around so did not ask for cleaning but found that they had done it anyway. It would be nice to give people the option. 2. We found that after the housekeeping made our beds, there was sand on the bed sheets! We'd gone to the beach the day before so obviously the same sheets were used. We reported it to the reception and the sheets were immediately changed so we were happy with the efficient service. All in all, a pleasant experience this was and we will certainly be back.
Indberet denne anmeldelse
Vicky J. Familie med små børn Philippines, 11. januar 2016
clean and family room are ok

near the road
5,7
satisfied
Indberet denne anmeldelse
Claire M. Par France, 26. december 2015
Great value for money!

Staff, swimming pool, price
9,3
We had a lovely stay. The hotel is not far from the beach but in a quiet(er) street just behind, so it was not too noisy. Everything is clean and the design is beautiful. Staff is very professional (pretty rare for a relatively cheap hotel in the Philippines) and lots of services are available (motorbike rentals, transfers, massages, tours...). Good breakfast as well.
Indberet denne anmeldelse
Henning V. Par Denmark, 10. december 2015
Bohol 2015

quiet hotel, clean hotel, very good rooms
9,7
Very good
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Panglao Regents Park Panglao ØPanglao Regents Park Panglao Ø - MøderumPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefraPanglao Regents Park Panglao Ø - BuffetPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - Attraktioner i nærhedenPanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - Pub/LoungePanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet indefraPanglao Regents Park Panglao Ø - RestaurantPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefraPanglao Regents Park Panglao Ø - Mad og drikkePanglao Regents Park Panglao Ø - Mad og drikkePanglao Regents Park Panglao Ø - Mad og drikkePanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - SwimmingpoolPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet udefraPanglao Regents Park Panglao Ø - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03