Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Ø, Mactan Island, Filippinerne 6015

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,0

baseret på 834 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
7,9
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
5,8
Alle anmeldelser (834)
Sortér efter:
Annette E. Par Denmark, 24. april 2012
Nær lufthavn

Nær lufthavnen og venligt personale
5,7
vi nåede aldrig at sove der, da indeklinabelt var forfærdeligt. så vi tjekkede hurtigt ud igen og tog ind til cebu og sov på et hotel vi tidligere har benyttet
Indberet denne anmeldelse
Jannie S. Rejsende alene Denmark, 3. januar 2012
Godt lufthavnshotel - god beliggenhed

Tæt på lufthavnen, hjælpsomt personale
9,3
Meget tæt på lufthavnen. Meget hjælpsomt personale - kunne printe flybillet i recetionen...og de sørgede for morgenmad på værelset, da jeg skulle afted, inden restauranten åbnede. Fint værelse, aircon, tv og gratis wifi. Anbefaler meget gerne dette hotel. Eneste minus var, at man ikke kunne købe aftensmad/noget at spise ved sen ankomst (21.15).... men alt andet ar perfekt.
Indberet denne anmeldelse
Douglas E. Par United States of America, 5. februar 2016
Simple

Simple clean nice bathroom
10
Superlative perfect for a layover
Indberet denne anmeldelse
Hug M. Par Switzerland, 26. december 2015
2 Star hotel

Price, close to the airport, bed
5,3
Good for one overnight stay after a long jurney
Indberet denne anmeldelse
Elaine D. Rejsende alene Philippines, 24. december 2015
Very good transient hotel

location, staff, comfort
9,7
i stayed here to stay overnight for my early flight the next day. really fast check-in even if i arrived past midnight. they even hailed a cab for going to the airport.
Indberet denne anmeldelse
Dylanna B. Rejsende alene Philippines, 22. november 2015
pleasant 8 hour stay

Location, language, staff
8,7
I like how quick on their feet the staff was to help me find a taxi. I stayed for a brief period just to wait overnight for my 6am flight. Location is great. It's super close to the airport.
Indberet denne anmeldelse
Richard S. Par Philippines, 21. november 2015
More like a motel. No soap. Dirty.
5
Not good. Toilet flash is broken. No toiletries.
Indberet denne anmeldelse
Meneleo M. Par United States of America, 8. november 2015
close to airport

clean room, clean hotel, close to airport
8,3
Not close to night life and no lights on the streets when walking to get drinks and food. No access to pedestrian for walking safe. Small road which shares with transportation.
Indberet denne anmeldelse
Chien C. Rejsende alene United States of America, 23. oktober 2015
Great location for a short stay close to the airpo

Location, quiet, walk to airport
6,7
Indberet denne anmeldelse
Angelo B. Par Philippines, 15. oktober 2015
Good

Good
6
Good
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Park Hill Hotel Mactan Mactan IslandPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - OmgivelserPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - OmgivelserPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Hotellet udefraPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Hotellet udefraPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Hotellet udefraPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - ReceptionPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - LobbyPark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GæsteværelsePark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GæsteværelsePark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GæsteværelsePark Hill Hotel Mactan Mactan Island - GæsteværelsePark Hill Hotel Mactan Mactan Island - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07