eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Altan/Terrasse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse
Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Patong Beach Hotel Phuket - Fitnessrum Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Natklub
Område: Patong Antal værelser: 245

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 935 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (935)
Sorter efter:
Anders H. Familie med små børn Denmark, 13. juli 2013
Lækkert centralt resort, god service og høj kvali

Lækkert pool område, flotte værelser og god og afvekslende morgenmad
9
Vi har været på rundrejse i Thailand i syv uger og vil slutte i Phuket på badeferie inden turen går til Bangkok. Vi havde tjekket priser på nettet, men ville prøve walk in på resortet. Dette var ingen succes.så vi fik det lækreste værelse med stor jacuzzi på den enormt store balkon. Pool området var lækkert, men pool baren var alt for dyr med maden. Vi spiste på stranden hver dag, hvor udvalget er stort og til fornuftige priser set med Phuket briller. Vi var utroligt glade for vores ophold på Patong Beach Hotel, men vender ikke tilbage, Phuket for os ikke er det rigtige Thailand. Men Hotellet er virkeligt godt, servicen i højsæde og smilene store. Bed om ekstra puder, håndklæder, lagener og man får det med det samme
Ib H. Par Denmark, 30. november 2011
godt hotel, beliggenhed i centrum

stort og lækker morgenmadsbuffe
8
Bedste beliggenhed, stranden lige på den anden side af vejen
Tip om Shopping: Shopping lige uden for døren
Eigil C. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2010
Godt hotel med mange gode faciliteter

Meget hjælpsomt personale altid smilende og venlige
10
Hotellet ligger meget centralt i byen og tæt på stranden, da det ligger lige ved strandboulevarden med mange boder og butikker langs vejen og ikke langt til Bangla road med det vilde natteliv.
Nuttaporn C. Par Thailand, 15. august 2014
Clear, nice staff, near traveling place

Staff, pool, price
7
2nights
Hiroyuki K. Par Japan, 11. august 2014
Easy place to stay

Beach access, Variety of breakfast choice,
7
Chin K. Par Singapore, 5. august 2014
Good location, value for money!

Room is clean and tidy, staff are polite and walking to bangla street or beach is within 5minutes!
7,7
2nd time staying in patong beach hotel, experience is the same.! Good and excellent.! Value for the amount I spent on the hotel..now there is a new small area called banana walk, has good dining place as well.! Everything there was just nice.!! :)) definitely will go back to this hotel again is I'm planning to visit phuket again..
Chin K. Rejsende alene Malaysia, 28. juli 2014
Big Pool & Big Superior Room

Comfort superior bedroom, nice giant pool & great location.
9
Great location close to shopping area, restaurants & Patong Beach. Very nice swimming pool & comfort room, however, no free wifi provided. Buffet breakfast is nice too.
Danilo C. Par Uruguay, 26. juli 2014
Excelent!!!

Confortable rooms, near the beach and main tourist atractions
9
Everything was perfect, nice hotel, confortable and clean romos. The hotel is well located just few meters from the beach and to the shoppings áreas and night life. Highly recomended hotel!!
James H. Rejsende alene United States of America, 22. juli 2014
Good value!

Location, ease of finding food and taxi
7
Decent, had to buy internet though which I wasn't happy about that.
Paul Y. Familie med ældre børn Australia, 15. juli 2014
Great hotel in a great location.

The proximity to the nightlife of Bangla Rd is fantastic. Hotel staff were very friendly and attentive.
9
We loved our stay at Patong Beach Hotel. So close all of the shopping, beach and the action of Bangla Rd, but no problem sleeping at night as you couldn't hear the noise from the nightclubs at all. We got a free upgrade to a Deluxe Room overlooking the pool, which was fantastic. I highly recommend The Patong Beach Hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - BadeværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Altan/TerrassePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - FitnessrumPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - NatklubPatong Beach Hotel Phuket - NatklubPatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - Butikker


AS-AGWEB-3A08