eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Altan/Terrasse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Lobby
Patong Beach Hotel Phuket - Fitnessrum Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Butikker
Område: Patong Antal værelser: 245

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 956 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,1
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (956)
Sorter efter:
Anders H. Familie med små børn Denmark, 13. juli 2013
Lækkert centralt resort, god service og høj kvali

Lækkert pool område, flotte værelser og god og afvekslende morgenmad
9
Vi har været på rundrejse i Thailand i syv uger og vil slutte i Phuket på badeferie inden turen går til Bangkok. Vi havde tjekket priser på nettet, men ville prøve walk in på resortet. Dette var ingen succes.så vi fik det lækreste værelse med stor jacuzzi på den enormt store balkon. Pool området var lækkert, men pool baren var alt for dyr med maden. Vi spiste på stranden hver dag, hvor udvalget er stort og til fornuftige priser set med Phuket briller. Vi var utroligt glade for vores ophold på Patong Beach Hotel, men vender ikke tilbage, Phuket for os ikke er det rigtige Thailand. Men Hotellet er virkeligt godt, servicen i højsæde og smilene store. Bed om ekstra puder, håndklæder, lagener og man får det med det samme
Ib H. Par Denmark, 30. november 2011
godt hotel, beliggenhed i centrum

stort og lækker morgenmadsbuffe
8
Bedste beliggenhed, stranden lige på den anden side af vejen
Tip om Shopping: Shopping lige uden for døren
Eigil C. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2010
Godt hotel med mange gode faciliteter

Meget hjælpsomt personale altid smilende og venlige
10
Hotellet ligger meget centralt i byen og tæt på stranden, da det ligger lige ved strandboulevarden med mange boder og butikker langs vejen og ikke langt til Bangla road med det vilde natteliv.
Hasan A. Familie med små børn Bahrain, 11. september 2014
Friendly staff

Location , staff , food
8,3
Very good
Siti J. Par Singapore, 10. september 2014
stay @ patong beach hotel

good location,beautiful view of the andaman sea,tight security and friendly staff:-) only thing is that no free wifi..0
10
Good and will definitely stay there again :-)
Shane C. Par Australia, 31. august 2014
Awesome

The staff, pool, breakfast
10
Very relaxing, enjoyable, fun. Definately worth the trip. Thank you to Art, Yut, Kang, Sue, Best, Ah, Max, the staff really were professional, interesting and made our stay worth it.
Siew T. Familie med ældre børn Singapore, 26. august 2014
Good choice shoppers n rest n relax person to hete

room, location, environment
8,3
Mark H. Rejsende alene Australia, 24. august 2014
Lovely family oriented hotel

excellent location, good breakfast, nice pools
9,3
Lovely hotel with fantastic access to Patong Beach and Bangla Road. Excellent breakfast spread with great variety. wonderful swiming pools and friendly staff. Family oriented so if you want to bring friends over you may have to pay extra.
Samuel A. Rejsende alene New Zealand, 18. august 2014
All I want is a little internet!!

Best three things were the location, the service from the porters and the pool.
8,7
What was to be a relaxing three days turned out to her very very stressful. As I am travelling from work I require Wifi. Reviews said that Wifi wasn't free but could be purchased...easy? No!! I get to my room and after spending a day trying to work the wifi and get assistance from the front desk I fall asleep trying. Day 2 my frustration hits a peak and after speaking to reception for about the 5th time, demand another room. This was a massive issue but eventually I was moved and wifi worked perfectly. No refund was issued for the 2 days of Wifi I had paid for an was unable to use. Seems useless selling wifi to a room that is apparently to far from the modem.
Nuttaporn C. Par Thailand, 15. august 2014
Clear, nice staff, near traveling place

Staff, pool, price
7
2nights

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadeværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Altan/TerrassePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - FitnessrumPatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - Butikker


AS-AGWEB-3A06