Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke
Patong Beach Hotel Phuket - Fitnessrum Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Butikker Patong Beach Hotel Phuket - Butikker Patong Beach Hotel Phuket - Butikker
Område: Patong Antal værelser: 245

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 1090
anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
9,1
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1090)
Sorter efter:
Anders H. Familie med små børn Denmark, 13. juli 2013
Lækkert centralt resort, god service og høj kvali

Lækkert pool område, flotte værelser og god og afvekslende morgenmad
9
Vi har været på rundrejse i Thailand i syv uger og vil slutte i Phuket på badeferie inden turen går til Bangkok. Vi havde tjekket priser på nettet, men ville prøve walk in på resortet. Dette var ingen succes.så vi fik det lækreste værelse med stor jacuzzi på den enormt store balkon. Pool området var lækkert, men pool baren var alt for dyr med maden. Vi spiste på stranden hver dag, hvor udvalget er stort og til fornuftige priser set med Phuket briller. Vi var utroligt glade for vores ophold på Patong Beach Hotel, men vender ikke tilbage, Phuket for os ikke er det rigtige Thailand. Men Hotellet er virkeligt godt, servicen i højsæde og smilene store. Bed om ekstra puder, håndklæder, lagener og man får det med det samme
Indberet denne anmeldelse
Ib H. Par Denmark, 30. november 2011
godt hotel, beliggenhed i centrum

stort og lækker morgenmadsbuffe
8
Bedste beliggenhed, stranden lige på den anden side af vejen
Tip om Shopping: Shopping lige uden for døren
Indberet denne anmeldelse
Eigil C. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2010
Godt hotel med mange gode faciliteter

Meget hjælpsomt personale altid smilende og venlige
10
Hotellet ligger meget centralt i byen og tæt på stranden, da det ligger lige ved strandboulevarden med mange boder og butikker langs vejen og ikke langt til Bangla road med det vilde natteliv.
Indberet denne anmeldelse
Leonardo G. Par Singapore, 30. august 2015
Good Staff, Room and Location

Room, Location, Staff
9
It is perfect Hotel to proposed a wedding to my GF and to celebrate my Birthday. The girl receptionist in night ship are very helpful to setup my room for my proposal. It is really a success because of her. Definitely I will recommend the Patong Beach Hotel.
Indberet denne anmeldelse
Mohamad F. Par Malaysia, 30. august 2015
Location

Location clean comfortable
8,3
Overall exceed expectation
Indberet denne anmeldelse
Linda K. Rejsende alene Australia, 30. august 2015
3 Nights at Patong Beach Hotel

The staff, room and surroundings.
10
The staff were very friendly and helpful. The location was great with many restaurants within walking distance and is opposite the beach. The hotel has two pools and even though I didn't personally use them they did look clean. The room I stayed in was clean, the bed was very comfortable and the shower was awesome. There is free WiFi in the lobby and if you would like access in your room you just need to pay a fee at reception which I did for one night and the connection was excellent.
Indberet denne anmeldelse
Brian H. Par Australia, 29. august 2015
Great location

Staff location and pool
7,3
Great location great staff we had no problems but I would not rate it 4 star
Indberet denne anmeldelse
Helen A. Par Australia, 15. august 2015
best hotel ever

food, facilites, location
9,7
Wonderful
Indberet denne anmeldelse
Lisa P. Par United Kingdom, 9. august 2015
Nice hotel right in the heart of the action!

Nice pool; nice room; good location
7,7
Lovely stay at the Patong Beach and very central. The only drawback is that because it is central that there is a lot of noise through the night from nearby bars etc... until the early hours. We found being on the top floor seemed to make the music even louder, which was a shame as it was a lovely stay otherwise. I think it was a shame that breakfast wasn't included as standard with the hotel rate, which has always been the standard elsewhere at similar hotels across Thailand, at actually a lower rate. Staff were lovely at the hotel and made us feel very welcome.
Indberet denne anmeldelse
Lam C. Par Malaysia, 7. august 2015
good

location food ..
7,7
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadeværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - FitnessrumPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - PlantegningerPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07