Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke
Patong Beach Hotel Phuket - Fitnessrum Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Butikker Patong Beach Hotel Phuket - Butikker Patong Beach Hotel Phuket - Butikker
Område: Patong Antal værelser: 245

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 1071
anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
9,1
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1071)
Sorter efter:
Anders H. Familie med små børn Denmark, 13. juli 2013
Lækkert centralt resort, god service og høj kvali

Lækkert pool område, flotte værelser og god og afvekslende morgenmad
9
Vi har været på rundrejse i Thailand i syv uger og vil slutte i Phuket på badeferie inden turen går til Bangkok. Vi havde tjekket priser på nettet, men ville prøve walk in på resortet. Dette var ingen succes.så vi fik det lækreste værelse med stor jacuzzi på den enormt store balkon. Pool området var lækkert, men pool baren var alt for dyr med maden. Vi spiste på stranden hver dag, hvor udvalget er stort og til fornuftige priser set med Phuket briller. Vi var utroligt glade for vores ophold på Patong Beach Hotel, men vender ikke tilbage, Phuket for os ikke er det rigtige Thailand. Men Hotellet er virkeligt godt, servicen i højsæde og smilene store. Bed om ekstra puder, håndklæder, lagener og man får det med det samme
Indberet denne anmeldelse
Ib H. Par Denmark, 30. november 2011
godt hotel, beliggenhed i centrum

stort og lækker morgenmadsbuffe
8
Bedste beliggenhed, stranden lige på den anden side af vejen
Tip om Shopping: Shopping lige uden for døren
Indberet denne anmeldelse
Eigil C. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2010
Godt hotel med mange gode faciliteter

Meget hjælpsomt personale altid smilende og venlige
10
Hotellet ligger meget centralt i byen og tæt på stranden, da det ligger lige ved strandboulevarden med mange boder og butikker langs vejen og ikke langt til Bangla road med det vilde natteliv.
Indberet denne anmeldelse
Suang S. Par Malaysia, 25. juli 2015
Near to beach

Accessible location
6,3
The hotel overall not bad. But the swimming pool seems like a bit dirty. Even saw a rat in swimming pool. Terrible impression.
Indberet denne anmeldelse
Henry G. Familie med små børn Indonesia, 24. juli 2015
Wonderful holiday

Location, hotel facilities, comfort of the room
9,7
Excellent, I love the location of the hotel the staff were friendly and informative, the room was clean, and the size of the room was big enough for us as a family with 2 young children. I will definitely choose this hotel again if I visit phuket!
Indberet denne anmeldelse
Peter M. Forretningsrejsende Australia, 18. juli 2015
Over rate

staff we are friendly.I requested a late checkout on my departure date which was agreed.
4,3
I will not stay there again and will not recommend to any of my friends. I was supposed to get 50% discount on my rate. However this was still very over rated and of low value There were many maintenance items feed fixing. Enough said,
Indberet denne anmeldelse
Eric E. Par South Africa, 9. juli 2015
Location excellent, friendly front desk

Location, location, location
6,7
The entry experience good and efficient, however the room was tired, bath sanitary fitting in poor condition, cigerrette burn on bath edge flooring in room scratched and in poor state. Would I go back probably yes, breakfast good spread
Indberet denne anmeldelse
Oliver T. Par Singapore, 7. juli 2015
Good Location

Location location location
6
Good
Indberet denne anmeldelse
Dianna W. Par Australia, 6. juli 2015
not all that satisfided

great location clean and tidy rooms most of the staff friendly
9,3
had a good stay just disappointed when we got there we where given a voucher for complementary drinks so husband asked for my normal vodka lemon lime and biters was told could not have this as it was a cocktail so we did not end up using them went down the road instead one night there we had a couple of local ladies we knew meet up with us to go to the night markets we where going to have a drink while we waited for taxi the ladies where asked to leave as they where not aloud at hotel was not impressed
Indberet denne anmeldelse
Cyril L. Par United Kingdom, 30. juni 2015
Good Location!

Sraff, cleanliness, and the location.
9,7
Would definately use this hotel again. Very good location just across from the beach and less than 5 minutes walk to Bangna Walking Street. The hotel was nice and clean and nothing was too much for the staff who were only to willing to help. The hotel pool was spacious and plenty of sunbeds. A very good all round hotel.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadeværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - FitnessrumPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - PlantegningerPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AM-AGWEB-4E05