eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Altan/Terrasse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Lobby
Patong Beach Hotel Phuket - Fitnessrum Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Butikker
Område: Patong Antal værelser: 245

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 984 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,1
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (984)
Sorter efter:
Anders H. Familie med små børn Denmark, 13. juli 2013
Lækkert centralt resort, god service og høj kvali

Lækkert pool område, flotte værelser og god og afvekslende morgenmad
9
Vi har været på rundrejse i Thailand i syv uger og vil slutte i Phuket på badeferie inden turen går til Bangkok. Vi havde tjekket priser på nettet, men ville prøve walk in på resortet. Dette var ingen succes.så vi fik det lækreste værelse med stor jacuzzi på den enormt store balkon. Pool området var lækkert, men pool baren var alt for dyr med maden. Vi spiste på stranden hver dag, hvor udvalget er stort og til fornuftige priser set med Phuket briller. Vi var utroligt glade for vores ophold på Patong Beach Hotel, men vender ikke tilbage, Phuket for os ikke er det rigtige Thailand. Men Hotellet er virkeligt godt, servicen i højsæde og smilene store. Bed om ekstra puder, håndklæder, lagener og man får det med det samme
Ib H. Par Denmark, 30. november 2011
godt hotel, beliggenhed i centrum

stort og lækker morgenmadsbuffe
8
Bedste beliggenhed, stranden lige på den anden side af vejen
Tip om Shopping: Shopping lige uden for døren
Eigil C. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2010
Godt hotel med mange gode faciliteter

Meget hjælpsomt personale altid smilende og venlige
10
Hotellet ligger meget centralt i byen og tæt på stranden, da det ligger lige ved strandboulevarden med mange boder og butikker langs vejen og ikke langt til Bangla road med det vilde natteliv.
Kevin B. Familie med ældre børn United Kingdom, 17. november 2014
Nice hotel a little noise at night, nice friendly.

Pool was nice but sand around pool not good.
8
Stay was nice, phone in room did not work did not ring so when taxi came to collect us and they phoned room they got no reply from us also wake up call we didn't know about as only a light flashing not good when asleep. Staff did not seem that bothered. We missed flight and taxi. cost us another night in Phuket and rebooking flight done to a phone. The noise at night was a bit loud.
Brett B. Rejsende alene United States of America, 9. november 2014
Vacation

Location, room quality, friendly staff
8,7
Poor breakfast buffet. Fitness center closes 6pm which is disappointing considering most fitness centers in hotels stay open until at least 10pm. No free wifi again disappointing considering the price paid. Foolish 1500baht fee to have friends visit the room....not customer friendly in this regard. Location to beach, restaurants, shopping and bars was excellent. The cons outweigh the pros for me considering how much the room cost.
Alya M. Familie med små børn Singapore, 27. oktober 2014
One of the best hotels in Patong Beach

Staff, Location, Room
10
This is my 2nd stay at the hotel after 5 years and the experience is still amazing. The hotel's location is within a 2 min walk away from Patong Beach and it is in the middle of the streets where all the shops, convenience stores and restaurants are. The room has an amazing view that overlooks the beach and mountain. Service staff are awesome! No regrets! Absolutely no regrets!
Randell P. Familie med ældre børn Australia, 22. oktober 2014
great location/accommadation

location layout staff
9
great location great staff
David E. Par Australia, 22. oktober 2014
nice pool

the pool ,location , staff
9,7
good to be right were the action is
Erik S. Familie med små børn Singapore, 20. oktober 2014
Will not go back again

The BEST thing is how the counter staff face look when we rise an issue, is it bacause me and my families are Asian? Rascist
6,3
Will not go back again
Chong Y. Familie med små børn Malaysia, 20. oktober 2014
great location with good price

location location location
9
everything is good at my stay in patong beach hotel, except no wifi provided

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadeværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Altan/TerrassePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - FitnessrumPatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - Butikker


AS-AGWEB-3A01