eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Altan/Terrasse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Lobby
Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Mad og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Fitnessrum Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Butikker
Område: Patong Antal værelser: 245

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 1014 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,1
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (1014)
Sorter efter:
Anders H. Familie med små børn Denmark, 13. juli 2013
Lækkert centralt resort, god service og høj kvali

Lækkert pool område, flotte værelser og god og afvekslende morgenmad
9
Vi har været på rundrejse i Thailand i syv uger og vil slutte i Phuket på badeferie inden turen går til Bangkok. Vi havde tjekket priser på nettet, men ville prøve walk in på resortet. Dette var ingen succes.så vi fik det lækreste værelse med stor jacuzzi på den enormt store balkon. Pool området var lækkert, men pool baren var alt for dyr med maden. Vi spiste på stranden hver dag, hvor udvalget er stort og til fornuftige priser set med Phuket briller. Vi var utroligt glade for vores ophold på Patong Beach Hotel, men vender ikke tilbage, Phuket for os ikke er det rigtige Thailand. Men Hotellet er virkeligt godt, servicen i højsæde og smilene store. Bed om ekstra puder, håndklæder, lagener og man får det med det samme
Ib H. Par Denmark, 30. november 2011
godt hotel, beliggenhed i centrum

stort og lækker morgenmadsbuffe
8
Bedste beliggenhed, stranden lige på den anden side af vejen
Tip om Shopping: Shopping lige uden for døren
Eigil C. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2010
Godt hotel med mange gode faciliteter

Meget hjælpsomt personale altid smilende og venlige
10
Hotellet ligger meget centralt i byen og tæt på stranden, da det ligger lige ved strandboulevarden med mange boder og butikker langs vejen og ikke langt til Bangla road med det vilde natteliv.
Huanhock T. Rejsende alene Singapore, 18. februar 2015
Lousy hotel

Location
5
With the exception of location, all other amenities are over rated.
Aneesa M. Par South Africa, 17. februar 2015
Excellent stay!!!!!!

Location , breakfast, comfort
9,3
Excellent stay, convenient location. Deluxe rooms are spacious, right across the beach and 2 mins walk to Bangla road. 5 mins walk to juncelon mall. Staff extremely helpful. Free wifi in the lobby.
Philip O. Rejsende alene United Kingdom, 9. februar 2015
great rooms and views

The Room, The balcony, The view
7,7
The hotel is in a great location. The rooms are fairly large, clean and tidy and a really comfortable bed. The balcony is a good size and has a great view of the beach and bay. My only complaint is the TV. I have stayed in a lot of hotels in Patong and its the worst selection of channels i have seen. 13 channels in all with 1 english film channel which you cannot watch because of the reception on that channel. One sport channel which only seems to show martial arts or motor racing.
Sorapol T. Gruppe Thailand, 6. februar 2015
very nice hotel, comfort and best location

location, room condition and hotel cleanliness
9
Kayla J. Par Australia, 26. januar 2015
Very helpful and kind

The rooms were very nice and well cleaned. The pool area is very nice and relaxing and the food was fantastic.
10
It was very nice . My husband got sick and the staff were very helpful and accomodating . We loved it. It was very central also to all the shops and markets
Tricia Y. Par Malaysia, 12. januar 2015
Great Location, Friendly Staff, Cozy Room

Beach is just in front of the hotel, shopping district and restaurants is within our reach.
9,3
This was our 2nd stay in this hotel. Friendly and helpful staff that make us feel like home. Beach is just right in front of hotel. We are enjoying the convenient of the location. I think the room is just newly renovated, everything looks new and clean.
Muhammad R. Par Indonesia, 11. januar 2015
Good location. Bad staff. Overprice

Location
5,3
It was okay The room is okay The pillow is not comfort. The water is not really hot. The staff language is not good. And not helpfull. When i ask them to find taxi. They just ask go find on the street and u find cheaper one. If u go with us it cost more expensive. For traveller to phuket very carefull with the transportation. So many mafia who offer very expensive for very near area. The breakfast is standart. There are no authentic thai cuisine. Its all standart bread, juice, rice, eggs. Point plus only the location

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadeværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Altan/TerrassePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - FitnessrumPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - Butikker


AS-AGWEB-3A02