Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Altan/Terrasse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse
Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Hot tub Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Patong Beach Hotel Phuket - Fitnessrum Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Lounge Patong Beach Hotel Phuket - Natklub
Beliggenhed: Patong Antal værelser: 245

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 885 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
9,0
Personale
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (885)
Anders H. Familie med små børn Denmark, 13. juli 2013
Lækkert centralt resort, god service og høj kvali

Lækkert pool område, flotte værelser og god og afvekslende morgenmad
9
Vi har været på rundrejse i Thailand i syv uger og vil slutte i Phuket på badeferie inden turen går til Bangkok. Vi havde tjekket priser på nettet, men ville prøve walk in på resortet. Dette var ingen succes.så vi fik det lækreste værelse med stor jacuzzi på den enormt store balkon. Pool området var lækkert, men pool baren var alt for dyr med maden. Vi spiste på stranden hver dag, hvor udvalget er stort og til fornuftige priser set med Phuket briller. Vi var utroligt glade for vores ophold på Patong Beach Hotel, men vender ikke tilbage, Phuket for os ikke er det rigtige Thailand. Men Hotellet er virkeligt godt, servicen i højsæde og smilene store. Bed om ekstra puder, håndklæder, lagener og man får det med det samme
Ib H. Par Denmark, 30. november 2011
godt hotel, beliggenhed i centrum

stort og lækker morgenmadsbuffe
8
Bedste beliggenhed, stranden lige på den anden side af vejen
Tip om Shopping: Shopping lige uden for døren
Eigil C. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2010
Godt hotel med mange gode faciliteter

Meget hjælpsomt personale altid smilende og venlige
10
Hotellet ligger meget centralt i byen og tæt på stranden, da det ligger lige ved strandboulevarden med mange boder og butikker langs vejen og ikke langt til Bangla road med det vilde natteliv.
Sunghi L. Familie med små børn South Korea, 11. april 2014
Great sightseeing with full relax

Close to the ocean or beach and friednly staff and nice food
8
great beach and very quite. Its good to relax with family and great to have fun with family. But its a bit far from the city, thus have to use the taxi to go out. The taxi fare is really higt :(
Sandra P. Familie med ældre børn Australia, 9. april 2014
Very good great location for Patong stay

Breakfast location bed
8
Only issue airport transfer was not honourd, agoda offered refund but will need receipt fat chance for that taxi does not give receipt I loose
Choong F. Gruppe Malaysia, 3. april 2014
Good Hotel in Phuket

Nice room, good location and attentive staffs
8,7
Great.
Eugene T. Par Hong Kong, 23. marts 2014
Very reasonably priced hotel

Value for money, close to beach and shops, nice rooms and pools
8,7
Patong Beach Hotel is not something priced at international 5 star luxury hotel, so need not to expect that. Yet, it is very reasonably priced. Clean room, with shower and bath tub, balcony, flat tv, location with proximity to beach, shops, malls. The pools were not bad too. It is close to bars and shops, but still distance enough from noisy music at nights. Hotel knew we were on honeymoon, so decorated our bed with heary shape spreaded roses and towel swans, very nice and warm. Thank you Patong Beach Hotel. On day 3 morning, we suddenly realise many ants were all over our bed and desks (we closed our balcony and windows all night). We notify this to the reception and room was as perfect as new when we return at night. So very decent cleaning indeed. Overall, value for money and gave us a very good trip.
Matthew R. Gruppe United Kingdom, 5. marts 2014
Dissapointing

Location
5,7
It was a disappointment. The "Deluxe bungalows" weren't very deluxe nor were they bungalows. The room had a weird smell and was very dark and musky. Luckily we were only here for 2 nights but I wouldn't recommend to anyone
Nicolas P. Par Singapore, 5. februar 2014
Close to beach front & food

Close to beach front, near to restaurants & fast food, super market just at it's door step.
6
Location was excellent. Minutes from all the activities & night life. But hotel can improve on service, slow on check in. Could not even borrow a wine opener in the evening. No free WIFI is a big minus.
Nicolas P. Par Singapore, 5. februar 2014
Sunset view, beach across the road.

Close proximity to beach, & sea sports. Restaurants & eateries just a stone's throw away. Super market just at the door,
6

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - BadeværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Altan/TerrassePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - Hot tubPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - FitnessrumPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Beach Hotel Phuket - Pub/LoungePatong Beach Hotel Phuket - NatklubPatong Beach Hotel Phuket - NatklubPatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B05