Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Patong Lodge Hotel

284/1 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Patong Lodge Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Lodge Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Lodge Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Lodge Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Lodge Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Lodge Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Lodge Hotel Phuket - Gæsteværelse Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra
Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefra Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool Patong Lodge Hotel Phuket - Swimmingpool
Område: Patong Antal værelser: 130

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,7

fra 278
anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
6,9
Personalet
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
6,6
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (278)
Sorter efter:
Kurt J. Par Denmark, 5. januar 2014
En del støj fra andre gæster

Tæt på strand, rene værelser, morgenmaden.
6,3
Meget støj om natten fra andre gæster! lidt slidt hotel! kunne trænge til en opfriskning
Indberet denne anmeldelse
Birgitte R. Par Denmark, 26. april 2013
Dejligt hotel

Rolig beliggenhed, tæt på strand
7,7
Indberet denne anmeldelse
Birgitte R. Par Denmark, 2. december 2012
Dejligt hotel og skøn beliggenhed

Smilende og hjælpsomt personale.
7,7
Værelserne er blevet renoveret med bruseniche og nye køleskabe. Hotellet har mange nivuer og trapper og egner sig derfor ikke for folk med et handikab.
Indberet denne anmeldelse
Gitte L. Familie med ældre børn Denmark, 18. oktober 2012
Hyggeligt lille hotel

fred og ro
6
Det ligger i udkanten af Patong, ca. 10 min. gang til strand og shopping, hvilke var dejligt, da der virkelig er gang i den hvis man havde boet tættere på centrum. Der er tuk-tuk lige uden for hotellet, det koster en fast pris på 200 bath uanset om man skal et kort stykke eller til den anden ende af Patong, grunden er at der er ensrettet, så tuk-tukén kommer til at køre en lang vej uanset for at komme tilbage til deres udgangspunkt. Der kører en strandbus fra hotellet hver dag kl. 10.30 den er gratis og man kan komme til den anden ende af stranden hvis man vil. Alt i alt et god middel standart hotel med en sød betjening og en ok pool med gratis håndklæder.
Tip om Shopping: De er ikke så meget for at prutte om prisen, men det lykkes ofte at prutte prisen ned til mellem en tredje del eller halvdellen af deres udgangspunkt. I weekenden er der natmarkedet i Phuket town kl. 16-22, der er priserne betydlig billigere end i Patong. Generalt er alt meget dyrt på Phuket sammenlignet med eksempelvis Krabi Aonang hvor vi var for 3 år siden.
Indberet denne anmeldelse
Kaj J. Par Denmark, 5. februar 2012
Dejligt hotel og smilende betjening

Skøn beliggenhed
7
Sød og hjælpsom personale gratis håndklæder til både pool og strand har fået hvad vi betalte for
Indberet denne anmeldelse
Mogens A. Familie med små børn Denmark, 1. januar 2012
Ok hotel. M vi manglet en opredning.

Hotellet havde en god belliggenhed, og tæt ved strand
6,3
vi havde en flot juleferie. personalet var flinke og høflige. men morgen maden kunne blive bedre. eks. der var ikke den store udvalg i pålæg, og der manglet bacon til æg, det måtte bestilles.og der var heller ikke den store udvalg på frukt. men ellers var vi veldig positive vedr. vores ophold på hotellet.
Indberet denne anmeldelse
Niels C. Par Denmark, 20. april 2011
Meget venlig betjening og smilene personale.

Der er et skønt polområde.
8
Udemærket hotel, som ligger lidt uden for byen, men i gåafstand både til strand og byen.
Indberet denne anmeldelse
Darrell G. Par United States of America, 8. august 2015
A 3 star and potentially more

stores, beach and transportation.
9,3
I first checked in to a standard room. It was my first night of a two night stay. On the second night, I would be staying in a two bedroom suite. I was initially disappointed with the standard because it did not look like the photo, but it was not old or dirty. It was still an acceptable room. My biggest concern was simply that the two room suite would also look quite different. Another flag was raised when I tried to log in to WiFi, but was told I had to buy a package. Upon further inspection, I realised that the room description does strategically say "Wireless Internet access" in every room and does not specifically say free. Don't let this discourage you. For the location and amenities at the price these rooms go for, you can factor in the small WiFi charge and still call it good value for the money. At this point, I'm still thinking it's off to a bad start, but I keep a smile on my face and am always friendly. This is where the stay tripled in value. The staff is very receptive to friendliness and they are all warm people. The staff did not hesitate to show me the two bedroom suite in advance and it did actually look like the photos. The rest of my stay was a pleasure. The breakfast was plentiful, the staff was extremely hospitable and I have no complaints. My girlfriend is Thai and she was a registered guest with me, but the security guards at the foot of the driveway yelled quite aggressively at her a couple of times obviously thinking she was a working girl sneaking into the hotel with a foreign customer. The good thing is that the guards take their job seriously and are strict about the security of the guest. It would have been much more pleasant to simply ask nicely if she was a registered guest. All in all, it was a fantastic stay if you make the most of the hospitality on offer. I would definitely stay there again.
Indberet denne anmeldelse
George Z. Par Australia, 27. juli 2015
returning customer

the pool. staff.view
7,7
very pleasant
Indberet denne anmeldelse
Hasirah B. Familie med små børn Malaysia, 23. juli 2015
vacation at Patong, Phuket

large room, nice swimming pool and near to the beach.
6,3
Quite satisfied, the counters are very helpful. the location of the Patong Lodge Hotel got the nice view. located at the foot hill side. easy to find halal food. will go again next time.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Patong Lodge Hotel PhuketPatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - LobbyPatong Lodge Hotel Phuket - SpaPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurantPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurantPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurantPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - StrandPatong Lodge Hotel Phuket - HavePatong Lodge Hotel Phuket - Altan/TerrassePatong Lodge Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Lodge Hotel Phuket - Mad og drikkePatong Lodge Hotel Phuket - MøderumPatong Lodge Hotel Phuket - MøderumPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - RestaurantPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet udefraPatong Lodge Hotel Phuket - SwimmingpoolPatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - Hotellet indefraPatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - GæsteværelsePatong Lodge Hotel Phuket - Omgivelser


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01