arrow-up-icon Optjen point på din eksisterende bonusordning!
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,9
baseret på 4882 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 4882 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,4

Benny K.
Danmark
20 august 2012
Central beliggenhed til rimelig pris
Centrale beliggenhed på i den roligste ende af Pattaya Beach road
Centralt hotel i den rolige ende af Pattaya Beach road. Service og væerelses kvalitet rimelig til prisen.

Susanne B.
Danmark
11 august 2012
Komfortabelt hotel
God beliggenhed, venligt personale, gode værelser, dejligt motionsrum, imponerende morgenbuffet
Hotellet har en central beliggenhed nær walking street og det øvrige byliv samt stranden. Personalet er usædvanligt imødekommende og venlige. Værelserne er rummelige og pæne. Der er et fantastisk airconditioneret motionsrum. Morgenbuffetten er i en klasse for sig

Nicolai L.
Danmark
22 juli 2012
God kvalitet, god betjening, god beliggendehed
Har det hele
Hjælpsomt personale, lækker pool, dejlig tæt på strand Hotellet ligger centralt i gåafstand til det meste

Lars J.
Danmark
03 juli 2012
Dejligt hotel med børnevenlig pool...
Pool med rutschebaner mm.
God beliggenhed, tæt på strand og indkøbscentre.. Det er specielt godt, hvis man har mindre børn med (5-10år). De vil elske poolen og rutschebanerne. For de voksne, er bylivet tæt på (soi 6) med letlevende damer.. Der er osse mange gode shoppingcentre i gåafstand fra hotellet (BigC, Central)..

Flemming C.
Danmark
15 april 2012
slappe af ferie
ikke lant til noget..
en oplevelse med god mad og frække piger...det er pattya..uha nice by..

Soren O.
Danmark
19 oktober 2011
Dejligt hotel
God beliggenhed.
Mit første ophold på dette dejlige hotel og absolut ikke det sidste. rigtig gode og hyggelige værelser med god balkon og god udsigt.

Sisse B.
Danmark
25 januar 2011
Hjælpsomt personale og god beliggenhed.
Utrolig flot udsigt over Pattaya når man kommer over 6. sal og værelset vender mod syd.
Vi havde nogle skønne dage på hotellet, poolen er fin, maden er god og det ligger totalt centralt.

egon J.
Danmark
14 august 2010
ferie 2010
udsigten
gade ved siden af med gade glade fyre ell damer
det bedste ved hotellet var den fine udsigt til vandet morgen maden ok værelse var rent samt toilete var også rene lidt længe om at rengøre værelserne reseption ok elevartor ok resturant ud til gade dyr

Sellvia G.
Indonesien
26 juli 2016
Over all Satisfied
Staff quite friendly, location near to street, Room quite Big

Orhan A.
Belgien
25 juli 2016
High price but low quality
I am totally disappointed with this Hotel for this high price you get only one receptionist who is over busy and cannot handle your checking or any request that already weird to don't put enough staff for handle customer request. The hotel have no atmosphere and is truly annoying to get only non smoking rooms. The buffet breakfast is very basic and nothing really amazing. I truly feel like 45 USD for a room will be enough maximum... ( found cockroach on my bathroom )