Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pegasus Apartment Hotel

206 A'Beckett St, Melbourne CBD, Melbourne, Australien 3000

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 1285 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (1285)
Sortér efter:
Troels F. Rejsende alene Denmark, 9. marts 2014
Perfekte luksus-lejligheder

Virkelig lækre lejligheder. God rengøring og hurtigt ind-og ud check
9
Jeg var meget tilfreds med mit ophold og kan varmt anbefale "Pegasus". Lejlighederne er nye og virkelig velindrettede. Bortset fra at restauranten endnu ikke er færdig, vil jeg alligevel give stedet fem stjerner og ikke kun de fire som Agoda har tildelt hotellet. Det er virkelig høj kvalitet overalt i dette helt nye lejligheds-kompleks.
Indberet denne anmeldelse
Linda G. Gruppe Australia, 25. april 2016
Great stay
5,3
We had a 2-bed apartment & it had everything we needed. Buffet breakfast included was great.
Indberet denne anmeldelse
Hayley W. Gruppe Australia, 25. april 2016
Great location, great two bedroom apartment at an
6,3
Great location, great two bedroom apartment at an awesome price!
Indberet denne anmeldelse
Gwee Y. Familie med ældre børn Singapore, 19. april 2016
Good location & clean rooms
5
The room service staff did not replace our bath lotion and face / hand towers during our staying.
Indberet denne anmeldelse
Kalene P. Par Singapore, 18. april 2016
centrally located
6,7
The hotel is centrally located, near to QVM and tram stations among others. Room is well equipped and value for money.
Indberet denne anmeldelse
Gwee Y. Familie med ældre børn Singapore, 15. april 2016
Good Location
4,3
The location is near to city area and walking distance to shopping area and tram station. The room is clean but the air con in our apartment is not well maintain.
Indberet denne anmeldelse
Anthony P. Forretningsrejsende Australia, 14. april 2016
Generally quite good, but not much around the hote
5,3
Rooms were not very sound proof. Doors closing in the hallways sounded like they were in my room.
Indberet denne anmeldelse
Kalene P. Par Singapore, 14. april 2016
centrally located
6,7
The hotel is centrally located, near to QVM and tram stations among others. Room is well equipped and value for money.
Indberet denne anmeldelse
Libin W. Familie med små børn Singapore, 11. april 2016
Good value stay near Queen Victoria Market
5,3
Location was good, walking distance to Market and Central. Walking back is abit of an uphill climb but manageable. Room size is good. Self sufficient. Only microwave and no oven provided. Dining table kind of small. Toilet is huge.
Indberet denne anmeldelse
Chu W. Gruppe Hong Kong, 9. april 2016
Good for traveling
4,7
I want to say thank you especially the two Asian staff called Peggy and Jackie. The information they provided to tourists are very exact and clear. Very cozy
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Pegasus Apartment Hotel MelbournePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SuitePegasus Apartment Hotel Melbourne - KøkkenPegasus Apartment Hotel Melbourne - BadeværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - BadeværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - Mad og drikkePegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SpaPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - IndgangPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - ReceptionPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - Hotellet indefraPegasus Apartment Hotel Melbourne - KøkkenPegasus Apartment Hotel Melbourne - OmgivelserPegasus Apartment Hotel Melbourne - KøkkenPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - Hotellet udefraPegasus Apartment Hotel Melbourne - Hotellet indefraPegasus Apartment Hotel Melbourne - FaciliteterPegasus Apartment Hotel Melbourne - Møderum


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06