Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Pegasus Apartment Hotel

206 A'Beckett St, Melbourne CBD, Melbourne, Australien 3000 (Se kort)

Book nu!

Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Suite Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Køkken Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Badeværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Badeværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Swimmingpool Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Restaurant Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Mad og drikke Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Restaurant Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse
Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Restaurant Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Swimmingpool Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Spa Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Swimmingpool Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Indgang Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse Pegasus Apartment Hotel Melbourne - Gæsteværelse
Område: Melbourne CBD Antal værelser: 278
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 1130
anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (1130)
Sorter efter:
Troels F. Rejsende alene Denmark, 9. marts 2014
Perfekte luksus-lejligheder

Virkelig lækre lejligheder. God rengøring og hurtigt ind-og ud check
9
Jeg var meget tilfreds med mit ophold og kan varmt anbefale "Pegasus". Lejlighederne er nye og virkelig velindrettede. Bortset fra at restauranten endnu ikke er færdig, vil jeg alligevel give stedet fem stjerner og ikke kun de fire som Agoda har tildelt hotellet. Det er virkelig høj kvalitet overalt i dette helt nye lejligheds-kompleks.
Indberet denne anmeldelse
Jonathan F. Par Australia, 24. juli 2015
Clean, great location, outstanding value.

Value for money, close to city centre, self contained kitchen
9,7
Indberet denne anmeldelse
Brent N. Forretningsrejsende Australia, 23. juli 2015
Midweek Stay

Location, Value for Money and the Pool.
7,7
Hotel was in a fantastic location while the cleanliness and presentation of the rooms was okay without being fantastic. I stayed on a Wednesday night two weeks in a row. The first night the hotel seemed very busy and I had to wait for up to five minutes every time I used the lifts. The Hotel car park was also full which mean that I had to park off site. I asked if I could reserve parking for my stay the following week and was told I couldn't which was disappointing. On my second stay the hotel was less busy and I never had to wait long for lifts. Upon check in I was given complementary upgrade to a two bedroom suite which was of no benefit at all, just an extra room which I didn't use anyway and was not able to watch TV from by bed. Pool and gym facilities were great. Pool was about 20meters long and probably a touch warm for lap swimming. Breakfast was also good.
Indberet denne anmeldelse
Loraine P. Par Austria, 15. juli 2015
Short Winter Break

Insulation which provided warmth without heating and delicious silence. Clean and simple apartment - no clutter. Location - walked everywhere
10
Fantastic
Indberet denne anmeldelse
Swee P. Par Singapore, 11. juli 2015
Comfy Beds

Location, Bed,
8,7
Booked ourselves a Studio Queen for 6 nights. The kitchenette is small but sufficient. There was no scissors which I found odd, had to request for salt and pepper at the front desk instead of housekeeping. Overall, it was a pleasant stay. The beds are really comfortable. The only cons were how closed we were to the apartment/hotel/B&B next door (normads) and they could see everything that we are doing at our side as well as how we are located right beside the technician room that made a hella noise during the night.
Indberet denne anmeldelse
Shing K. Gruppe Hong Kong, 9. juli 2015
All good but wifi

The staff, facilities and location
9,7
All the things are good but the wifi is super poor..
Indberet denne anmeldelse
Sin P. Par Macau, 7. juli 2015
Nice

Nice
10
Nice
Indberet denne anmeldelse
Andi H. Familie med ældre børn Australia, 3. juli 2015
Great place

Cleanliness, price, staff
9,7
Had a great stay at the Pegasus. Staff were great and so was the 2 bedroom apartment.
Indberet denne anmeldelse
Eddy R. Familie med ældre børn Indonesia, 2. juli 2015
Nice apartment in good location

Location, nice staff, clean room
8
Nice apartment in food location, value for money
Indberet denne anmeldelse
Brent E. Familie med små børn Australia, 30. juni 2015
Great stay

Location pool friendly staff
9,3
Great stay
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Pegasus Apartment Hotel MelbournePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SuitePegasus Apartment Hotel Melbourne - KøkkenPegasus Apartment Hotel Melbourne - BadeværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - BadeværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - Mad og drikkePegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - RestaurantPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SpaPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - IndgangPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - ReceptionPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - Hotellet indefraPegasus Apartment Hotel Melbourne - KøkkenPegasus Apartment Hotel Melbourne - OmgivelserPegasus Apartment Hotel Melbourne - KøkkenPegasus Apartment Hotel Melbourne - GæsteværelsePegasus Apartment Hotel Melbourne - SwimmingpoolPegasus Apartment Hotel Melbourne - Hotellet udefraPegasus Apartment Hotel Melbourne - Hotellet indefraPegasus Apartment Hotel Melbourne - FaciliteterPegasus Apartment Hotel Melbourne - Møderum


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02