eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapore 179805 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Lobby Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Luksuslounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Restaurant Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Dansesal Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessrum
Område: Marina Bay Antal værelser: 600
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 7371 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (7371)
Sorter efter:
Maria H. Familie med ældre børn Sweden, 6. februar 2014
Lite slitet lyxhotell som sett sin glas dagar

Läget, polen och läget
6,7
Tyvärr var vårt första rum dammigt och luktade konstigt, fick byta till ett bra rum. Personalen talade ganska dålig engelska. Stökigt vid frukost.
Peter S. Par Denmark, 20. april 2013
Effektivt centralt business pleasure

Centralt rent venligt
8,3
Claus M. Par Denmark, 23. februar 2013
dejligt centralt beliigende hotel

Fin hurtig og meget venlig service
9,3
Ved indtjekning blev vi opgraderet til bedre værelse incl. morgenmad. Hurtig venlig og effektiv betjening både ved ind og ud-chekning. Vælger gerne dette hotel igen.
Jorgen R. Forretningsrejsende Denmark, 2. december 2012
Down Town beliggenhed

Nør ved det commercielle Singapore...
5,7
Prisen står - selv i Singapore - ikke i forhold til produktet... Dårlig - som så ofte gøt - morgenmad management.
Kresimir B. Par Denmark, 14. februar 2011
OK hotel med centralt beliggenhed.

centralt beliggenhed.
7
Hotellet ligger godt centralt, du kan gå til Singapore Flyer og det flotte havneområde. Hotellet er noget slidt og med gamle gulvtæpper og det lugter lidt. Så du kan muligvis finde bedre hotel til prisen. Men byen er virkelig skøn, befolkning meget behjælpelig og du kan rolig prøve metroen, nemt og hurtigt, China Town er bedårende. Byen er så flot og ren, rigtig god fornøjelse.
Tip om Shopping: Singapore er ikke billig længere. Prisniveauet som i DK. Metro systemet fungerer fint og kan benyttes med fordel, især hvis du ikke er i tidspras.
Lim G. Forretningsrejsende Malaysia, 20. november 2014
Another stay at Excelsior/Peninsula

Location, comfortable and convenient
7
This was my 4th stay at the hotel. This is the second time I was put in Excelsior. I find Excelsior better than Peninsula in terms of the general condition of the room ie cleaner and newer. The only issue I have is that the room does not include complimentary bottled water. It's strange because I don't think the cost is the issue but it is very upsetting when you can't get a drop to drink when you arrive in the room unless you pay for it. However, I like the location of the hotel.
John V. Rejsende alene United Kingdom, 20. november 2014
Comfortable and well located for visitors

Well equipped room, comfortable, good location
6,3
Elizabeth G. Par United Kingdom, 20. november 2014
Fantastic view from Peninsula .. High floor

View.. friendly staff .. locality
9,7
Superb !
Barry C. Forretningsrejsende United Kingdom, 19. november 2014
Pleasant Stay

Location was excellent. Business/Executive Lounge very good. General service good.
8
I stayed on the Executive Floor and the room had an excellent view of the Marina Bay Sands Hotel. Only down point was the lack of closet/wardrobe space in the room. The closet/wardrobe was very small and did not have enough space even for short-stay traveller. This should be reviewed. The Executive Lounge was very comfortable and the Happy Hour facilities are generous. Staff are helpful and courteous. Location of this hotel is excellent - walking distance to Clarke Quay, Boat Quay and Raffles Plaza. Despite being an old hotel, the interior has been upgraded/renovated since I last stayed and my stay was pleasant.
Lee P. Forretningsrejsende Taiwan, 19. november 2014
3 mins to MRT with great location

Value for money with great location
7,7
Very nice I'll stay there again

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Peninsula Excelsior Hotel SingaporePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - LobbyPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - LuksusloungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - RestaurantPeninsula Excelsior Hotel Singapore - DansesalPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessrum


AS-AGWEB-3A02