eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapore 179805 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Lobby Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Luksuslounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Restaurant Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Dansesal Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessrum
Område: Marina Bay Antal værelser: 600
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 6922 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (6922)
Sorter efter:
Maria H. Familie med ældre børn Sweden, 6. februar 2014
Lite slitet lyxhotell som sett sin glas dagar

Läget, polen och läget
6,7
Tyvärr var vårt första rum dammigt och luktade konstigt, fick byta till ett bra rum. Personalen talade ganska dålig engelska. Stökigt vid frukost.
Peter S. Par Denmark, 20. april 2013
Effektivt centralt business pleasure

Centralt rent venligt
8,3
Claus M. Par Denmark, 23. februar 2013
dejligt centralt beliigende hotel

Fin hurtig og meget venlig service
9,3
Ved indtjekning blev vi opgraderet til bedre værelse incl. morgenmad. Hurtig venlig og effektiv betjening både ved ind og ud-chekning. Vælger gerne dette hotel igen.
Jorgen R. Forretningsrejsende Denmark, 2. december 2012
Down Town beliggenhed

Nør ved det commercielle Singapore...
5,7
Prisen står - selv i Singapore - ikke i forhold til produktet... Dårlig - som så ofte gøt - morgenmad management.
Kresimir B. Par Denmark, 14. februar 2011
OK hotel med centralt beliggenhed.

centralt beliggenhed.
7
Hotellet ligger godt centralt, du kan gå til Singapore Flyer og det flotte havneområde. Hotellet er noget slidt og med gamle gulvtæpper og det lugter lidt. Så du kan muligvis finde bedre hotel til prisen. Men byen er virkelig skøn, befolkning meget behjælpelig og du kan rolig prøve metroen, nemt og hurtigt, China Town er bedårende. Byen er så flot og ren, rigtig god fornøjelse.
Tip om Shopping: Singapore er ikke billig længere. Prisniveauet som i DK. Metro systemet fungerer fint og kan benyttes med fordel, især hvis du ikke er i tidspras.
Neill P. Forretningsrejsende New Zealand, 31. august 2014
Stress Free Stay in Singapore choose Peninsula Exc

Location, Services,Good Room
9,3
Very pleasant as usual. See you next year
Nattasorn G. Par Thailand, 31. august 2014
Small room not clean and so expensive

Staff good ,helpful
4
I stayed 1 night and the air condition doesnt work and i have to change the room in the middle of the night then the room i got is smaller than my last and also cheaper than i pay for. Breakfast was terrible uneatable i went to resturant at 9.30 am and already gone no one come and add more food customer just walk aroud fine something to eat. I woludn't recommened this hotel for anyone and i never ever back to this hotel again.
Ahmad F. Par Malaysia, 30. august 2014
disappointing

central location, close to clarke quay
5,3
Disappointed with the service provided by front desk, very curt and not at all interested in the customer. Also when I called operator/front desk from the room, no one picked up the phone, even though I tried many times.
Prabakar P. Forretningsrejsende India, 29. august 2014
Well managed old hotel

Taxi accessibility, business centers and malls
8,3
Ee M. Par Singapore, 28. august 2014
nice room

gd location. nice rest. but my dkny shirt was torn by the door handler and was susprise counter dont even have phone charger
4,7
Ok exept above problem rest ok

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Peninsula Excelsior Hotel SingaporePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - LobbyPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - LuksusloungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - RestaurantPeninsula Excelsior Hotel Singapore - DansesalPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessrum


AS-AGWEB-3A02