eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapore 179805 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Lobby Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Restaurant Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessrum Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Hotellet udefra Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Hotellet udefra Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Indgang Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Hotellet udefra
Område: Marina Bay Antal værelser: 600
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 7884 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (7884)
Sorter efter:
Maria H. Familie med ældre børn Sweden, 6. februar 2014
Lite slitet lyxhotell som sett sin glas dagar

Läget, polen och läget
6,7
Tyvärr var vårt första rum dammigt och luktade konstigt, fick byta till ett bra rum. Personalen talade ganska dålig engelska. Stökigt vid frukost.
Peter S. Par Denmark, 20. april 2013
Effektivt centralt business pleasure

Centralt rent venligt
8,3
Claus M. Par Denmark, 23. februar 2013
dejligt centralt beliigende hotel

Fin hurtig og meget venlig service
9,3
Ved indtjekning blev vi opgraderet til bedre værelse incl. morgenmad. Hurtig venlig og effektiv betjening både ved ind og ud-chekning. Vælger gerne dette hotel igen.
Jorgen R. Forretningsrejsende Denmark, 2. december 2012
Down Town beliggenhed

Nør ved det commercielle Singapore...
5,7
Prisen står - selv i Singapore - ikke i forhold til produktet... Dårlig - som så ofte gøt - morgenmad management.
Kresimir B. Par Denmark, 14. februar 2011
OK hotel med centralt beliggenhed.

centralt beliggenhed.
7
Hotellet ligger godt centralt, du kan gå til Singapore Flyer og det flotte havneområde. Hotellet er noget slidt og med gamle gulvtæpper og det lugter lidt. Så du kan muligvis finde bedre hotel til prisen. Men byen er virkelig skøn, befolkning meget behjælpelig og du kan rolig prøve metroen, nemt og hurtigt, China Town er bedårende. Byen er så flot og ren, rigtig god fornøjelse.
Tip om Shopping: Singapore er ikke billig længere. Prisniveauet som i DK. Metro systemet fungerer fint og kan benyttes med fordel, især hvis du ikke er i tidspras.
Pamela N. Par Singapore, 14. april 2015
Supportive but slow reception

Room comfort and standard, Location and Sound proofing
7,3
On checking in, it was quite a wait as the receptionist was trying to find me a room, probably because it was close to checking out timings. Was initially given a smoking floor, but when i realised i cannot really take the stench, they did not hesitate to help me to change rooms. What puzzles me was the process in waiting for change/activation of a key card took almost 5mins? Also, despite the wait, the password for wifi was not set accurately. But all in all, it is still a hotel i will visit again. Perhaps, the management can look into offering complimentary carpark for its guests.
Akhmad F. Par Indonesia, 14. april 2015
Clean and friendly

Location, clean and friendly
8,7
Hotel staff so friendly and helpful. 5 minutes walk to City Hall MRT station. I stayed in this hotel without tasted their food, so I can not comment about their food/dining, giving 3.
Ong C. Rejsende alene Brunei Darussalam, 12. april 2015
Great location

location, envrionment
6,7
This is my first time staying here in the hotel. There are actually two tower for this hotel. Check in is in the lobby which can be access by lift. There are actually lots of facilities provided by the hotel however staff has not mentioned anything about it until I check out and find out about it. Wifi is quite slow, but I did use the LAN cable to do my work. There is digital shopping mall around and the access to MRT location is just a few meter away.
Kevin N. Par Singapore, 12. april 2015
Perfect Weekend

1. Reception called to ask if my room and requests was met ... 2. Room service food was hearty and authentic..3. Room was spacious n equiped
9,3
Diem L. Gruppe Vietnam, 12. april 2015
Good hotel

service - cleanliness
8

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Peninsula Excelsior Hotel SingaporePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - LobbyPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - RestaurantPeninsula Excelsior Hotel Singapore - FitnessrumPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Hotellet udefraPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Hotellet udefraPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - IndgangPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B06