Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapore 179805 (Se kort)

Book nu!

Tidligere : Excelsior

Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Gæsteværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Badeværelse Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Lobby Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Luksuslounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/Lounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Luksuslounge Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt
Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Udsigt Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Swimmingpool Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Restaurant Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Dansesal Peninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessrum
Beliggenhed: Marina Bay Antal værelser: 600
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 6155 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,7
Personale
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
6,6
Gæsteanmeldelser skrives af vores kunder efter deres ophold på Peninsula Excelsior Hotel.
Alle anmeldelser (6155)
Maria H. Familie med ældre børn Sweden, 6. februar 2014
Lite slitet lyxhotell som sett sin glas dagar

Läget, polen och läget
6,7
Tyvärr var vårt första rum dammigt och luktade konstigt, fick byta till ett bra rum. Personalen talade ganska dålig engelska. Stökigt vid frukost.
Peter S. Par Denmark, 20. april 2013
Effektivt centralt business pleasure

Centralt rent venligt
8,3
Claus M. Par Denmark, 23. februar 2013
dejligt centralt beliigende hotel

Fin hurtig og meget venlig service
9,3
Ved indtjekning blev vi opgraderet til bedre værelse incl. morgenmad. Hurtig venlig og effektiv betjening både ved ind og ud-chekning. Vælger gerne dette hotel igen.
Jorgen R. Forretningsrejsende Denmark, 2. december 2012
Down Town beliggenhed

Nør ved det commercielle Singapore...
5,7
Prisen står - selv i Singapore - ikke i forhold til produktet... Dårlig - som så ofte gøt - morgenmad management.
Kresimir B. Par Denmark, 14. februar 2011
OK hotel med centralt beliggenhed.

centralt beliggenhed.
7
Hotellet ligger godt centralt, du kan gå til Singapore Flyer og det flotte havneområde. Hotellet er noget slidt og med gamle gulvtæpper og det lugter lidt. Så du kan muligvis finde bedre hotel til prisen. Men byen er virkelig skøn, befolkning meget behjælpelig og du kan rolig prøve metroen, nemt og hurtigt, China Town er bedårende. Byen er så flot og ren, rigtig god fornøjelse.
Tip om Shopping: Singapore er ikke billig længere. Prisniveauet som i DK. Metro systemet fungerer fint og kan benyttes med fordel, især hvis du ikke er i tidspras.
Oliver B. Familie med ældre børn Philippines, 20. april 2014
Pleasant stay, clean rooms.

location, location and location.
6
Ho T. Familie med små børn Hong Kong, 19. april 2014
A very convenient hotel next to City Hall MRT.

Fast and free WI-fi, located within walking distance to Clark Quay, Raffles City, etc, and the room rates are reasonable.
8,3
Generally alright with fast check in. Our rooms are in the high floors with good scenery. However, the beds are small (ours are 3 feet only for each of the single bed). We are also charged for a can of orange juice which was claimed that we had consumed from the fridge but we definitely have not. The front desk staff are helpful in this matter and in the end we need to sign a declaration of not-having-consumed-anything from the fridge.
Shan C. Gruppe Australia, 17. april 2014
Excellent location and friendly staff.

Close to shopping malls
8,3
Mon H. Familie med små børn Myanmar, 17. april 2014
An enjoyable stay in that hotel

friendly staff, centrally located, easy access to shopping area
7
We had a great time during our stay. The staff are friendly, attentive and the hotel itself is centrally located. Close to MRT and easy access to shopping areas
Kerri F. Rejsende alene New Zealand, 16. april 2014
Ok place to stay

Location was good, nice enough hotel, close to city hall MRT
5,7
It was ok. Had asked to check in early but on arrival couldn't which was disappointing as had not slept for 24 hours! Once in kept retting disturbed even with "do not disturb" button activated they just knocked on my door. Room very small but enough. On 18th floor and the noise was terrible. Road noise still as if you were on ground floor. The noise on the floor was huge, not quiet at all. A noise kept being activated from the card slot every few minutes! If you are going to stay here, take good ear plugs. I heard most noise still through mine. Expensive unless you get a deal which I did so wasn't so bad. Nice staff and facilities though.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Peninsula Excelsior Hotel SingaporePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - GæsteværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - BadeværelsePeninsula Excelsior Hotel Singapore - LobbyPeninsula Excelsior Hotel Singapore - LuksusloungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - Pub/LoungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - LuksusloungePeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - UdsigtPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - SwimmingpoolPeninsula Excelsior Hotel Singapore - RestaurantPeninsula Excelsior Hotel Singapore - DansesalPeninsula Excelsior Hotel Singapore - Fitnessrum


AS-AGWEB-3A05